Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging

Tijdens de persdagen in Antwerpen dwaalde mijn aandacht al snel af naar de nieuwe huidverzorging van Ici Paris XL eigen merk en dan vooral naar het micellair reinigingswater, iets waar ik sowieso een grote fan van ben. Ik mocht enkele producten uit de nieuwe Aqua en Pure lijn van Ici Paris XL testen en deel vandaag mijn mening met jullie.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com01

Ici Paris XL Pure – Micellair Reinigingswater

Ik begin met het product dat er voor mij tijdens de persdagen uitsprong: het micellair reinigingswater. Dit is een reinigingswater dat geschikt is voor het gezicht, de ogen en de lippen en dat je niet moet afspoelen. Ideaal dus om snel je gezicht mee te reinigen.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com07

Waarom dit product mij nu zo enorm aansprak? Allereerst de verpakking. Jullie weten ondertussen dat ik hou van hygiënische en makkelijke verpakkingen. Dit product is een droom in mijn ogen op dat gebied! Het ronde pompsysteem is superhandig want na 2 maal pompen heb je een perfecte hoeveelheid product op je wattenschijfje.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com08

Maar uiteraard is het product zelf het belangrijkste. Ook daar ben ik enorm fan van. Met 4 wattenschijfjes krijg ik mijn volledige gezicht makeup-vrij. Het werkt snel en verwijdert mijn make up snel, mild en goed. Het is heel zacht voor mijn gevoelige huid en droogt niet uit.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com09

Ici Paris XL Aqua – Hydraterende Oogcontourroller

Het 2de product dat ik mocht proberen is er eentje van de Aqua lijn. Deze anti-vermoeidheid hydraterende oogcontourroller zou tekenen van vermoeidheid tegengaan en een fris en gehydrateerd gevoel achterlaten onder de ogen.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com04

De verpakking is simpel en strak, maar opnieuw enorm handig! Deze tube kan je namelijk vergrendelen door de ‘kop’ dicht te draaien. Aangezien het een tube is, vind ik dit heel handig want een tube in een overvolle toiletzak, we weten allemaal wat dat normaal wil zeggen!

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com05

De tube bevat aan het uiteinde metalen balletjes die je over de huid rond de oogcontouren laat rollen en verfrissend werken. Het product komt er in het midden uit en is makkelijk te doseren. De gel die uit de tube komt werkt (mede dankzij de metalen balletjes) enorm verkoelend en verfrissend. Perfect voor ’s morgens als je last hebt van wallen. Maar ook ’s avonds kan je deze perfect gebruiken. Door van binnen naar buiten onder de ogen te rollen wordt de huid rond de ogen verstevigd en zie je er, na enkele malen te gebruiken, minder vermoeid uit.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com06

De ingrediënten: Het valt me op dat het 3de ingrediënt glycerine is. Dat wil zeggen dat make up hier beter op zal blijven zitten. Perfect voor de concealer die je hierna zal aanbrengen dus! Verder zie ik alleen maar goede ingrediënten, al moet ik toegeven dat ik zeker geen expert ben in ingrediënten van huidverzorging.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com10

Ici Paris XL Aqua – Masker voor een stralende huid

Tot slot een maskertje uit de Aqua lijn. Ik ben gek op maskertjes (moest je dit nog niet weten :D) en ook dit maskertje testte ik met veel plezier. Het masker zit in een simpele tube, wat ik prima vind aangezien ik maskertjes het liefst met een kwast aanbrengt. Opvallend aan de gebruiksaanwijzing van dit masker is dat je het niet enkel als masker (dat je moet afspoelen) kan gebruiken, maar dat je het ook onder je make up kan dragen. Het masker is dus niet enkel een goede verzorging in de zin dat het vermoeidheid tegengaat en de huid laat stralen, het is ook een ideale basis voor je make up.

classic style wedding veil

De ingrediënten: Ook hier zit glycerine in. In mindere mate weliswaar maar de aanwezigheid van dit ingrediënt bevestigt dat dit masker perfect als make up basis kan dienen.

Ici Paris XL ♥ Aqua en Pure gezichtsverzorging -sep.2015- DaintyRibbons.com11

Zoals je kan zien bevat dit masker een parelmoer glans en microglitter. Dat schrikt af aangezien je het op je gezicht aanbrengt, maar de microglitter is niet zichtbaar op het gezicht en zorgt net voor een natuurlijke glow.

https://www.lilybridal.co.nz

Ik ben heel tevreden over de nieuwe huidverzorging van Ici Paris XL. Ze werken goed, doen wat ze moeten doen, zijn heel betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar online of in de winkel bij Ici Paris XL.

Ici Paris XL Aqua – Masker voor een stralende huid – €14,95
Ici Paris XL Aqua – Hydraterende Oogcontourroller – €15,95
Het micellair reinigingswater kon ik eventjes niet online vinden, maar zal hier te koop zijn.

Dit merk is dierproefvrij.

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

8 Comments

 1. Sanne 4 november 2015

  Lijken me leuke producten om te hebben, ondanks ik nog nooit echt producten van Ici Paris XL’s huismerk heb gebruikt.
  Sanne onlangs geplaatst…Novembers to-do listMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 november 2015

   Ze zijn inderdaad heel fijn! Was ook mijn eerste ervaring met Ici Paris XL’s huismerk, maar ik ben er heel tevreden over dus ik ga zeker nog iets proberen ervan


 2. Jamey - Beauty Unboxing 4 november 2015

  Oh ik ben helemaal fan van de dop van de reiniger! Ik gebruik altijd veel te veel en alles zit dan onder! Heel fijn! die ga ik zeker even halen!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…MaxiBriljant – Memories, Moments en MilestonesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 november 2015

   Ja ik ook Dit is zo’n handig systeem!


 3. Anneleen-Teasistars 5 november 2015

  Leuk dat je de mogelijkheid had om deze producten te testen! Ze lijken me stuk voor stuk fijne producten!
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…Tag Tuesday // TV Series TagMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja het zijn inderdaad heel fijne producten! Zeker aan te raden


 4. beautifulday4makeup 7 november 2015

  Het pompje van de miscellaire water lijkt me superhandig
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Preparations for Christmas Day – Jelly Pong Pong Glow GetterMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja inderdaad! Ik vind de verpakking echt superhandig!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge