It’s a Coffee Tag

Fien van Fien’s Beauty and Fashion Corner tagde me onlangs om de “It’s a Coffee Tag” te doen. En hoewel ik niet zo’n grote koffiedrinker ben, besloot ik hem toch te doen. Lees snel verder en ontdek op welke manier en momenten ik koffie wel graag drink.

1. Wanneer dronk jij je eerste kopje koffie? En hoe smaakte het?
Ik denk dat ik ongeveer even oud was als Fien toen ik voor het eerst koffie dronk. Maar dit was bij mij wel eerder melk met koffie, haha.

Schermafbeelding 2015-02-09 om 22.09.30

2. Met wie drink je graag koffie?
Ik drink eigenlijk alleen maar koffie van Starbucks (of iets gelijkaardigs) en dat is dan als ik ’s morgens vroeg onderweg ben met de trein. Daarnaast durf ik tijdens een citytripje ook nog al eens bij de Starbucks te stoppen en dat is dan met mijn vriend.

3. Op welke momenten van de dag drink je koffie?
Meestal is dat ’s morgens, zoals ik al zei als ik vroeg onderweg ben met de trein. Heel af en toe durf ik in de namiddag ook eentje te halen.

4. Wat is je favoriete koffievariatie (Espresso, cappuccino, zwart,..)?
Koffie op zich lust ik eigenlijk niet. Daarom is het misschien vreemd dat ik deze tag dan toch invul. Ik drink echter wel koffie, maar dan op zo’n manier dat je de koffie amper nog smaakt. Dat is het geval bij koffiebars zoals Starbucks. Het liefst neem ik iets zoals een Caramel Macchiato.

5. Wat is je favoriete koffiemerk?
Ik val in herhaling denk ik, doe maar gewoon een Starcbucksje, verder ken ik niets van koffie, haha.

Schermafbeelding 2015-02-09 om 22.08.07

6. Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?
Ik probeer de nieuwe smaken bij Starbucks altijd wel. Maar als er geen nieuwe dingen zijn, ga ik vaak voor hetzelfde.

7. Heb je aparte soorten/smaken koffie in huis voor je gasten?
Om heel eerlijk te zijn: geen idee. Zoals ondertussen wel duidelijk is drink ik enkel koffie met veel smaken erin. Thuis begin ik daar niet aan omdat het ook niet zo gezond is en dus eerder een uitzondering is. Welke koffie we thuis hebben weet ik dus niet, want die raak ik niet aan. Wat ik wel weet is dat we een senseo koffiemachine hebben!

8. Waar koop jij je koffie?
Starbucks, had ik dat al genoemd vandaag?

9. Hoe drink jij je standaard kopje koffie?
Ik denk dat dat wel duidelijk is ondertussen: Met veel smaken erin zodat de koffie zelf wat wegvalt.

10. Wat vind jij het lekkerste bij de koffie?
Zoetigheid! Als probeer ik me daar altijd in in te houden, aangezien de manier waarop ik mijn koffie drink al ongezond genoeg is!

Schermafbeelding 2015-02-09 om 22.09.45

11. Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?
Nooit meer koffie, geen twijfel mogelijk! Thee is iets dat ik bijna dagelijks thuis drink, koffie enkel als ik het ergens à la Starbucks kan kopen.

Zo, dat waren mijn antwoorden. Ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is dat ik geen echte koffiefan ben tenzij er veel aan toegevoegd wordt. Als ik niets zou mogen toevoegen, geef mij dan toch maar thee.

Ik tag Marijke, Rani en Jana!

2 Comments

  1. beautifulday4makeup 12 februari 2015

    Jou antwoorden zijn zo herkenbaar ;):p

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge