Nieuwe tool op DaintyRibbons.com! – Verzoeken

Vandaag heb ik een heel ander artikel dan normaal, maar daarom zeker niet minder interessant. Vooral jullie, mijn lezeressen, zullen hier baat bij hebben! Ik wil jullie namelijk even laten kennismaken met een nieuwe ‘tool’ op mijn blog: De verzoek pagina! Het woord spreekt eigenlijk voor zich, maar ik geef jullie graag een woordje uitleg, dus lees snel even mee!

Zoals jullie kunnen zien (en misschien al hadden opgemerkt), is er sinds gisteren een nieuwe pagina toegevoegd aan de menubalk van Dainty Ribbons: Verzoek. De naam is nog niet heel erg origineel, maar omdat ik dit eigenlijk nog nooit op een blog gezien heb en het zelf wel heel nuttig vond, wou ik hier toch mee starten. Suggesties voor originele namen zijn altijd heel erg welkom!

Schermafbeelding 2014-12-04 om 19.10.54

Maar voordat jullie suggesties geven, kan ik misschien beter even kort uitleggen wat dit nu precies is. Heel simpel. Het is een pagina waar je naartoe gaat wanneer je op zoek bent naar een specifiek artikel. Dat kan een review zijn maar ook iets helemaal anders zoals een ‘how to’ artikel, tips, … Noem maar op. De reden voor deze pagina is ook heel simpel: ik wil mijn lezeressen meer betrekken (voor zij die dat willen uiteraard) bij de inhoud van mijn blog! Mijn blog is uiteraard iets dat ik voor mezelf ben begonnen, maar zonder lezeressen is het toch een stuk minder leuk. Daarom heb ik een simpele tool gemaakt waarin jullie je zegje kunnen doen (een beetje dan toch).

Op deze pagina vind je een heel eenvoudig en kort invulformulier terug, waarin je een verzoek kan doen naar een bepaald artikel dat je graag op Dainty Ribbons zou zien verschijnen. Uiteraard ga ik nog steeds artikels plaatsen die ik er zelf op wil, maar als er een verzoekje van jullie binnenkomt, ga ik dat even voorrang geven.

Ik heb naar dit soort ‘tool’ gezocht op andere blogs om eens te kijken hoe ik dit het beste kon aanpakken, maar ik vond het eerlijk gezegd nergens terug. Ik weet niet of iemand het al heeft, maar dit was alleszins helemaal mijn eigen idee en dit is momenteel de aanpak die ik gevonden heb. Aangezien deze tool nog in z’n kinderschoenen staat, is het ver van perfect (het is nog maar een eerste ‘draft’ zal ik zeggen), dus jullie tips en suggesties zijn altijd welkom, zowel voor naam als voor uitwerking en dat soort dingen.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Ik ben alvast enthousiast en ik hoop vele verzoekjes te mogen ontvangen voor jullie! Zoals ik al gezegd hebt, laat jullie suggesties zeker achter in de comments. De tool kan daardoor alleen maar beter worden voor jullie natuurlijk!

Hair Replacement Systems Australia,Toupee Australia and Hairpiece for Men

4 Comments

 1. beautifulday4makeup 5 december 2014

  Dit is een prachtig iniatief. Ik ga er zeker gebruik van maken. Kom jij volgende week naar de OONA eventen?

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 9 december 2014

   Heel fijn dat je het gaat gebruiken! Ik ga helaas niet naar de eventen. Ik zou wel heel graag willen, maar heb er volgens mij geen mailtje van gehad en heb het nu ook eventjes te druk met de examens die eraan komen en werk. Have fun in ieder geval! Ik hoop er iets over te lezen op je blog!


 2. Angelique 5 december 2014

  Leuk dat je dit zo doet!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 9 december 2014

   Dankjewel! Ik hoop dat het veel gebruikt gaat worden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge