Steun het goede doel met jouw kerstgeschenk!

Wat mij betreft kan kerst er niet snel genoeg zijn. Wie mij een beetje kent weet dat ik dol ben op kerst. De sfeer en gezelligheid die dan in huis hangt dankzij de versieringen, de kerstmarktjes, cadeautjes geven (en krijgen :p), samen zijn met familie, … What’s not to like? Het ideale cadeau vinden voor iedereen kan soms echter lastig zijn. Maar dat is verleden tijd dankzij kerstpakkettenplaza! Lees snel verder. 😉

.
Voor iedereen en elk budget

Ik ben er misschien vroeg mee, de blogposts in kerstsferen, maar wat cadeautjes betreft kan je er niet snel genoeg bij zijn als je het mij vraagt. Elk jaar opnieuw strugglen meerdere mensen om het perfecte cadeau te vinden voor die ene persoon. Dat hoeft echter niet zo te zijn! Kerstpakkettenplaza is dé place to go om kerstgeschenken (of andere geschenken) te vinden voor elk type persoon. Een foodie, traveler of wellnesslover, je vindt er voor iedereen leuke pakketten voor budgetten vanaf slecht €5!

.
Pakketten

Pas jouw kerstpakket volledig aan aan de persoon die deze zal ontvangen. Zo heb je traditionele kerstpakketten, foodpakketten, Italiaanse kerstpaketten (LOVE!), kunstzinnige pakketten, tijdschriftpakketten, foto’s op linnen en ga zo maar verder. Bovendien hebben ze naast kerstpakketten ook tal van pakketten die perfect zijn voor pakjesavond met de sint, maar ook voor verjaardagen of eender welke andere gelegenheid.

.
Bedrijven

Kerstpakkettenplaza is hét platform voor bedrijven om kerstpakketten en cadeaus voor iedereen te voorzien. Echter, je kan een groot deel van hun assortiment ook perfect bestellen voor slechts één persoon. Bekijk hiervoor zeker even de FAQ!

.
Goede doel

Wie zijn kerstcadeautjes wil koppelen aan een goede daad, je bent alvast aan het juiste adres! Kerstpakkettenplaza heeft namelijk een uitgesproken visie: Kerstpakketten en goede doelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kerst is een periode van liefde en warmte en ik zou het dan ook niet beter kunnen formuleren. Maak als bedrijf of als persoon de bewuste keuze om jouw kerstcadeautjes te koppelen aan het goede doel. Kerstpakkettenplaza staat namelijk bij elke bestelling een vast bedrag af aan het goede doel van jouw keuze.  Maak zo jouw kerst en die van anderen de warmste tot nu toe!

Voor welk goed doel zou jij kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge