Kiko Cream Crush Lasting Colour Eyeshadow

Een hele tijd geleden alweer spotte ik deze pareltjes bij Kiko. Ik las er nog geen reviews over en kwam ze nog nergens anders tegen op dat moment, dus besloot ik ze zelf even uit te testen. Benieuwd hoe deze crème oogschaduws het doen? Lees snel verder!

De pareltjes waar ik het over heb zijn de Cream Crush Lasting Colour Eyeshadows van Kiko. Een hele mond vol en ik ben dan ook enorm nieuwsgierig. Want als het op crème oogschaduw komt heb ik niet bepaald de beste ervaringen.

Deze Cream Crush oogschaduws (ik kort het even af want halleluja ?) bestaan in 16 kleuren: van neutraal beige tot flashy groen. Ze zitten in een glazen potje met schroefdeksel en doen me daardoor denken aan de Colour Tattoos van Maybelline (grote fan! Ik vul hiermee zelfs m’n wenkbrauwen in! Check it out here!). Maar zijn ze ook even goed?

.

09 Pearly Gold

De eerste kleur die ik uitkoos is de kleur 09 Pearly Gold. Zoals de naam al zegt is het een parelkleur met gouden glans erdoorheen. Deze kleur is perfect voor een dagelijkse look, als basis of voor in de binnenste ooghoeken.

.

05 Pearly Silver Rose

De tweede kleur waar ik voor ging is nummer 09 Pearly Silver Rose. De naam omschrijft de kleur weer goed en ook deze kleur is perfect voor een dagelijkse look zonder meer. Even op de oogleden en crease aanbrengen en you’re good to go!

.

06 Pearly Chocolate

Tot slot ging ik voor een iets donkerdere kleur, namelijk 06 Pearly Chocolate. Again, geen uitleg nodig bij de kleur! ? Deze kleur gebruik ik het liefst in de buitenste ooghoeken, met Pearly Silver Rose op de oogleden, om de look net iets meer ‘oomph’ te geven.

Zoals je kan zien, ging ik oorspronkelijk eerst voor shiny, pearly oogschaduws. Achteraf heb ik echter nog enkele matte kleurtjes aangeschaft: 03 Mat Light Mahogany en 04 Mat Taupe. De reden hiervoor is dat ik bij 06 Pearly Chocolate merkte dat deze eigenlijk ook ideaal zijn voor een subtiele eyeliner en daarmee wou ik wel eens experimenteren.

Al bij al ben ik best tevreden over deze crème oogschaduws. Hierboven kan je duidelijk zien dat de pigmentatie top is (dit is 1 swipe). Wel zeg ik erbij dat ik absoluut een goede primer nodig heb! Zodra ik de oogschaduws draag zonder primer, kruipen ze like no other in de lijntjes. Dit ligt vooral aan het feit dat ik een vette huid heb, dus misschien kom jij ermee weg zonder primer! ?

Ik kan ze zeker aanraden als eyeliners voor wie niet van een felle en harde zwarte eyeliner houdt, zoals ik. Wil je ze als oogschaduw gebruiken? Test dan eerst even eentje uit, eventueel met primer vooraleer je ze in allerlei kleuren aanschaft!

Welke kleur is jouw favoriet?

4 Comments

 1. Nicole 16 juni 2017

  Wat jammer dat ze wel echt met een primer gedragen moeten worden. Ik vind de kleuren wel echt onwijs mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…LF Beauty Box June – WanderlustMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 22 juni 2017

   Ja inderdaad! Nuja ik heb best wel vette oogleden, dus ik denk niet dat dat voor iedereen echt een noodzaak zal zijn, maar toch jammer inderdaad!


 2. Mjay 17 juni 2017

  Ik heb me al te vaak laten vangen aan cream eyeshadows en nu weer krijg ik zin om te kopen haha! Maar voor mij is het te veel gedoe om met een primer te werken..
  P.S.: ontzettend mooie foto’s!
  Mjay onlangs geplaatst…De leukste beauty zomercollecties (The Body Shop, Urban Decay & Z-Palette)!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 22 juni 2017

   Haha ja same girl Ik moet echt stoppen met cream shadows te kopen want heb bijna altijd hetzelfde probleem :p Ook al werk ik persoonlijk wel dagelijk met primer omdat dat voor mij helaas ook met poeder oogschaduw noodzakelijk is Dankjewel girl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge