Kiko Intensely Lavish Lipstick en Lip Pencil ♥ 01 Lusty Peony

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik al jaren een zwak heb voor Kiko. Het is één van de eerste merken dat ik leerde kennen en als ze met een nieuwe limited edition collectie uitkomen vind ik het dan ook moeilijk te weerstaan aan de prachtige nieuwe producten. Dat was ook het geval bij de Rebel Romantic collectie. Vandaag review ik een lipstick en lip pencil uit deze collectie: de Intensely Lavish Lipstick en Lip Pencil in de kleur 01 Lusty Peony. Kijk je mee?

De producten die ik uit deze collectie heb, heeft mama voor mij meegebracht. Ze weet hoe gek ik ben op Kiko en als ze in een Kiko komt, vraagt ze dan ook altijd of ik iets wil hebben. Toen ik deze collectie online zag staan kon ik dan ook geen neen zeggen en bracht mama een aantal producten voor mij mee, waaronder deze 2 lipproducten. Ik ging voor een neutrale, oud roze kleur die ik bijna dagelijks draag: 01 Lusty Peony.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-01

De verpakking alleen al van deze producten! <3 De rosé gouden huls en details, de magnetische sluiting van de lipstick, … Love it!
2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-03

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-04

De swatches stellen me alvast niet teleur. De kleur is echt helemaal ‘mij’ en de lipstick en het lip pencil glijden heel romig over mijn hand. Dit is alvast veelbelovend!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-05

Mijn ‘naakte’ lippen.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-06

Het lip pencil in 01 Lusty Peony.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-07

De lipstick in 01 Lusty Peony.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-08

Zowel de lipstick als het lip pencil brengen zoals gehoopt en verwacht enorm makkelijk aan. Het pigment is geweldig! Met één veeg zijn je lippen volledig bedekt.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-09

En ook de houdbaarheid is top! De lipstick houdt het op zichzelf makkelijk een aantal uurtjes vol. Pas na een maaltijd moet je hem bijwerken. Het lip pencil doet daar nog een schepje bovenop en houdt het nog een stuk langer vol. Na een maaltijd merkte ik dat de lipstick mooi egaal vervaagd was en dat het lip pencil nog steeds vrij goed aanwezig was. Wanneer ik het lip pencil over mijn volledige lippen aanbreng (eventueel met de lipstick erover), merk ik dat mijn lipkleur na een maaltijd nog helemaal intact is, op de binnenkant na, maar dat zie je eigenlijk amper! I’m impressed! ^^ Hoewel beide producten goed blijven zitten, zijn ze alles behalve uitdrogend! Ik ben fan!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-10

Ik denk dat het vrij duidelijk is dat ik enorm tevreden ben over deze lipsticks! Misschien is dit wel mijn nieuwe all time favoriete lip combo! Ik kan ze dan ook echt aanraden! Let er wel op dat dit een limited edition collectie is. Je kan dus best niet te lang wachten als je deze lipstick en lip pencil graag wil hebben want voor je het weet zijn ze uitverkocht! Voor de prijs moet je het zeker en vast niet laten! Want naast de geweldige kwaliteit heeft Kiko ook geweldige prijzen!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-02

Kiko Intensely Lavish Lipstick in 01 Lusty Peony: €6,90
Kiko Intensely Lavish Lip Pencil in 01 Lusty Peony: €4,90

Dit merk is dierproefvrij.

20 Comments

 1. Jamey - Beauty Unboxing 16 september 2015

  wauwie! Wat gaaaf!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Sacha Enkellaarsjes + Winactie!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Echt een mooie lipstick he! En de kwaliteit is echt top! Vooral ook van het lippotloodje!


 2. Axelle 16 september 2015

  echt een heel mooi kleurtje, van allebei!
  Axelle onlangs geplaatst…Travel: Berlijn!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Ben ik het mee eens! Dit soort kleuren gebruik ik dagelijks, dus ik ben heel blij met deze!


 3. Nicole 16 september 2015

  Wat een prachtige producten. Ik vind de lipstick zoo gaaf.
  Nicole onlangs geplaatst…Essence Happy Girls Are The Prettiest Trend Edition Sheer LipbalmsMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Echt een mooie kleur he! Perfect voor nu en eigenlijk gewoon elke dag vind ikzelf!


 4. Anke 16 september 2015

  Het mysterie van de mooie lipkleur achterhaald ! I’m in love !

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Hihi! Deze is echt mooi he! En blijft ZO lang zitten, vooral de lipliner!


 5. Amy - The Pink Perfectionist 16 september 2015

  Wat een mooie combinatie zeg! En die verpakking zijn ook weer zo mooi, wauw ik ga ze direct bestellen!
  Amy – The Pink Perfectionist onlangs geplaatst…Beautytalk #1: Nieuwe of vaste merken?My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Ja he! Echt prachtexemplaartjes! Veel plezier ermee alvast!


 6. alexaslovelyworld 16 september 2015

  ziet er goed uit en mooie pigmentatie
  alexaslovelyworld onlangs geplaatst…Mijn favoriete rumag quotesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   De pigmentatie is inderdaad top!


 7. Mariebeauty 16 september 2015

  Ze zien er echt heel erg mooi uit.

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Kiko heeft dat weer goed gedaan, he


 8. Lindsey Beljaars 16 september 2015

  Prachtige lipstick. Ik heb hem met mijn domme kop laten liggen toen ik in de kiko was, pfff!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…40 Beauty Questions TAGMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Als je nog de kans krijgt om hem te kopen of te bestellen, zeker de moeite om dat te doen!


 9. beautifulday4makeup 16 september 2015

  Wat heb jij toch een prachtige oogkleur en deze lipstick past daar perfect bij
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Aladdin – Friend Like MeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 18 september 2015

   Aww dankjewel Kim!


 10. Gudrun 18 september 2015

  Na een gesprekje met je mama en Kristel ben ik even je review gaan lezen over deze Kiko producten. Ik begrijp waarom ze zo enthousiast zijn!

  Beantwoorden
  • Romina 18 september 2015

   Oh fijn dat je even bent komen kijken! Ik ben er ook enorm enthousiast over!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge