Kiko ♥ Rebel Romantic ♥ Perfecting Bronzer & Rebel Bouncy Blush

Er kwamen al enkele producten van de Rebel Romantic collectie van Kiko online. Zo reviewde ik de Intensely Lavish Lipstick en Lip Pencil en de Contouring Pencil Set en Face Brush al. Vandaag is het de beurt aan de laatste 2 producten die mama uit deze limited edition collectie voor mij meebracht, namelijk de Perfecting Bronzer in 01 Light to Medium en de Rebel Bouncy Blush in 03 Treasure Rose. Benieuwd of je deze producten nog moet aanschaffen voor het te laat is? Lees snel verder!

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-02

Ik begin meteen met de verpakking. De verpakking van deze collectie is grotendeels de reden waarom ik deze producten graag wou proberen. Zoals jullie waarschijnlijk ondertussen wel weten ben ik een sucker for packaging én voor rosé goud. Combineer deze 2 en ik ben meteen verkocht. Zo ook bij deze collectie. Love it! Ook de patroontjes op de doosjes vind ik heel leuk!

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-03

Perfecting Bronzer in 01 Light to Medium

En ook het product zelf ziet er prachtig uit met hetzelfde patroontje! Deze bronzer bevat een licht roze highlighter in het midden, of althans dat zou het moeten zijn.

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-04

Ik verkies om mijn kwast doorheen beide kleuren te vegen en de highlighter niet apart te gebruiken. Deze geeft namelijk amper glans af en is daarom wel perfect in combinatie met de bronzer. De bronzer blendt makkelijk en heeft voor mij de perfecte kleur. Hij heeft een goed pigment (zie swatch hieronder), maar je kan hem makkelijk licht aanbrengen en geleidelijk opbouwen.

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-05

Rebel Bouncy Blush in 03 Treasure Rose

De blush koos ik in een oud roze kleur, een kleur die ikzelf dagelijks draag. Waarom deze blush precies bouncy noemt, weet ik niet. Het is eerder gewoon een cream blush, want terug bouncen doet het product uiteraard niet.

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-06

Hoewel ik meestal niet zo’n fan ben van cream producten, vind ik deze blush wel heel fijn. Hij brengt makkelijk aan en is enorm makkelijk te blenden. Mijn schrik voor roze vlekken is hier dus zeker onterecht. Je kan de blush opnieuw heel goed lichtjes aanbrengen en opbouwen.

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-07

Swatches

Alle 3 de producten zijn erg goed gepigmenteerd, blenden goed en zijn makkelijk subtiel aan te brengen en op te bouwen. Zoals je kan zien, brengt de blush mooi gelijkmatig aan zonder patchy te zijn. De bronzer is geschikt voor lichte huidjes en oogt heel natuurlijk op het gezicht. De highlighter gebruik ik niet apart, omdat er amper een shimmertje in zit, maar door je kwast door zowel de bronzer als de highlighter te swirlen, bekom je een heel natuurlijke glow.

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-08

Ik ben fan van deze producten! Als je ze graag nog wil hebben, wacht dan niet te lang meer, want deze collectie was limited edition en enkele producten zijn al uitverkocht!

Kiko Blush en Bronzer -okt.2015-DaintyRibbons.com-01

Wat vinden jullie van deze bronzer en blush?

Kiko LE Rebel Romantic Perfecting Bronzer in 01 Light to Medium – €12,90
Kiko LE Rebel Romantic Rebel Bouncy Blush in 03 Treasure Rose – €9,90

Dit merk is dierproefvrij.

22 Comments

 1. Sanne 3 november 2015

  Ik ga toch eens snel een kijkje nemen of de producten er nog zijn, want ze zijn zó mooi!
  Sanne onlangs geplaatst…List The Tuesday: Top tien beste series!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Toen ik dit artikel gisteren schreef waren ze er nog Dus ik vermoed dat ze er vandaag ook nog wel zullen zijn


 2. beautifulday4makeup 3 november 2015

  De blush zou ik ook met plezier aan mijn collectie toevoegen
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Spice up your face – Revolution Blush palette in Hot SpiceMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Snap ik helemaal Hij is ook echt mooi


 3. Mariëlle 3 november 2015

  Ik vind beide producten echt mooi, de LE’s van Kiko zijn altijd super mooi!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Zoeva Luxe Color Blush He Loves Me, Maybe…My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Ja die zijn inderdaad altijd heel mooi


 4. Jamey - Beauty Unboxing 3 november 2015

  wauw, alleen de verpakking ziet er al goed uit!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Kawaii box – een hype uit JapanMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Inderdaad!


 5. Maris 3 november 2015

  Jaa, deze LE vind ik echt leuk! Ik heb zelf de blush ook en gebruik ik met veel liefde! Ik zou graag nog een aantal dingen willen hebben van deze LE
  liefs
  Maris onlangs geplaatst…Beauty wishlist novemberMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Zeker de moeite om nog wat items uit deze LE te bestellen! Ik zou alleen de contouring pencil set laten liggen!


 6. Nicole 3 november 2015

  Deze collectie is zo onwijs mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Maybelline Color Tattoo Creamy MattesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Helemaal mee eens!


 7. Jana 3 november 2015

  De laatste maanden ben ik heel erg into creamproducten dus ik vind vooral de blush heel mooi.
  Jana onlangs geplaatst…All about lipstickMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Ik moet er nog een beetje aan wennen, maar deze cream blush vind ik ook heel mooi en fijn!


 8. Tania 3 november 2015

  Heb de bronzer ook gekocht maar nog niet gebruikt.
  Tania onlangs geplaatst…Carmex | Classic Moisturising Lip BalmMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Hij is heel fijn!


 9. Saraya 3 november 2015

  De Bronzer heb ik ook en ik gebruik hem steeds dagelijks
  X de Blush is ook erg mooi!
  Saraya onlangs geplaatst…Favorieten Oktober!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Kan ik helemaal begrijpen! Ik ga hem ook vaak gebruiken!


 10. Valerie Pittellioen 3 november 2015

  Mooi artikel! Jammer dat je de producten niet op je huid toont!

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Dankjewel! Ja ik vind het zelf ook jammer! Normaal doe ik dit wel altijd, maar de foto’s waarop ik de producten op m’n gezicht droeg waren niet goed gelukt helaas. Je zag door de belichting niets terug van de producten. Echt heel zonde! Ik probeer anders eens een face of the day te posten waar ik ze draag als je dat graag wil zien.


 11. Anneleen-Teasistars 5 november 2015

  Waar kan je bij ons kortbij eigenlijk kiko kopen? Kan je het vinden in Aachen? Want ik heb er eigenlijk geen idee van :p ik wil nl ook heel graag eens kilo proberen, want deze producten zien er wederom Super uit!
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…Tag Tuesday // TV Series TagMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ik weet het zelf niet eigenlijk, ik bestel het altijd online Binnenkort komt er wel een winkel in Hasselt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge