Koffer inpakken met SuitSuit en Duifhuizen + Tips

Het is zomer, en dat wil zeggen dat ik bijna op reis vertrek. Dit jaar wordt het een autovakantie naar mijn favoriete land: Italië. Plaats genoeg dus om een ruime koffer mee te nemen en dat laat ik dan ook met veel plezier zien, samen met wat inpaktips!

De koffer

Bij Duifhuizen tassen en koffers mocht ik onlangs een nieuwe koffer uitzoeken om te reviewen. De keuze was snel gemaakt, want deze snoeproze koffer van SuitSuit, de Fabulous Fifties in pink dust, stond al lang op mijn verlanglijstje. Niet alleen de buitenkant sprak mij enorm aan, ook de binnenkant is meer dan perfect. Hij is ruim, bevat veel verschillen vakken, heeft vier wielen en heeft een slot dat aan de voorwaarden voor Amerika voldoet. Voeg aan deze eigenschappen mijn favoriete kleur toe en je komt uit bij deze SuitSuit koffer!

Wat inpakken betreft ben ik niet de typische pinterest/youtube persoon die allerlei vergezochte hacks gebruikt. Ik maak het simpel en praktisch op een manier die voor iedereen past en die je ook gewoon kan onthouden. Toch vind ik het zelf ook altijd leuk om te zien hoe anderen hun koffer inpakken, en dat is precies wat ik in deze video laat zien. (psssst, in mijn vorige video liet ik ook al zien hoe ik mijn toilettas compact inpak!)

.

Inpakken maar

Kijk je alvast uit naar jou vakantie? Ik breng je met deze video helemaal in vakantiesferen!

Kan je de video niet zien? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge