Kwalitatieve basics met persoonlijke styliste bij Smit Mode

Goede basics zijn een must, en dat geldt al zeker als het aankomt op mode. Zelf ben ik geen enorme fashionista en vind ik het moeilijk om Instagram worthy outfits bij elkaar te toveren. Ik kies daarom vaak voor basics die altijd wel kunnen, maar toch dat extra accentje hebben die de outfit opleuken. Een kleerkast zonder dit soort kwalitatieve basics is naar mijn mening niet compleet.

Basics

Ik bestel mijn kledij het liefst online. Zo heb ik een goed overzicht over de items die op de markt zijn en vind ik exact wat ik wil. Zo kwam ik bij Smit Mode terecht, een familiebedrijf in de mode dat tal van kwalitatieve merken verkoopt. Ik moet eerlijk bekennen dat veel van de merken mij nog onbekend waren toen ik de webshop voor het eerst leerde kennen. Dat neemt echter niet weg dat ze prachtige kwalitatieve kledij verkopen van basic tot feestelijk. Ik bestelde er 2 items die ik vandaag laat zien, samen met enkele favorieten ter inspiratie.

Het eerste item dat ik uitkoos is dit wit met donkerblauw gestreept shirt. Streepjes blijven hip en trendy en mogen dus niet uit een kleerkast gebannen worden. Omdat een gewoon gestreept shirt toch net iets te saai is voor mij, koos ik voor deze versie met een lage rug van het merk … .

Het stofje is enorm zacht en rekbaar, waardoor het mooi aansluit en comfortable zit. Niet onbelangrijk bij een basic item, toch?

Het tweede item is een wit shirt met print en opdruk “Diamonds Adventures are a girls best friend” van het merk … . De opdruk is wat me hier overtuigde en wat dit basic witte shirt net wat minder basic maakt.

Of toch iets specialer?

Beide shirtjes hebben driekwart mouwtjes, omdat ik dat persoonlijk het liefst draag. Het assortiment stopt uiteraard niet bij dit soort shirtjes, maar bevat ook tal van andere basics maar ook feestelijkere items, waaronder rokken, jurken en blazers, zoals hieronder afgebeeld.

Persoonlijke styliste?

Hoewel ik hier nu enkele toffe items laat zien, is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om hiermee ook een stylish outfit te creeëren. Dit is waar Smit Mode zich onderscheidt van andere mode webshops. Bij Smit Mode zijn maar liefst 150 modeadviseurs en stylistes aanwezig om je te inspireren en te adviseren over items en outfits. Moest je dus een item tegenkomen, maar niet goed weten waarmee je dit nu best kan combineren of of dit item mooi bij je nieuwe laarzen zal staan, dan kan je de stylisten om hulp en advise vragen via de website of telefonisch. Op die manier heb je bij Smit Mode altijd een persoonlijk styliste aan je zij!

Happy shopping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge