Lady Speed Stick: Worth the hype?

De Lady Speed Stick: een enorm gehyped product. Toen ik hem tegenkwam kon ik hem dan ook niet laten liggen en wou ik hem echt eens testen. Is deze deo de aandacht waard? Je leest het in dit artikel!

De Lady Speed Stick is een simpele deo stick met paarse verpakking. Hij ziet er wel cute uit,… voor een deo. Wantja, in hoeverre kan een deo er nu cute of leuk uitzien. Zoals je op de verpakking kan lezen heb ik de versie ‘fruity splash’, een frisse, licht zoete geur en zou deze deo je 24/7 moeten beschermen tegen zweet en geurtjes.

 photo LadySpeedStick-1_zpsd7ee2386.jpg

Wanneer je de deo voor het eerst openmaakt, zit er een plastieken dekseltje op. Tip: bewaar dit, want na een week draaide mijn deo al niet meer naar beneden en moest ik hem er dus telkens weer in drukken. Not amused with that!

short bob wigs

En dit is hoe de deo er dan uitziet. Niet veel bijzonders, een gewonen witte stick deo. Wat vind ik er nu van? Eerlijk? Niet veel bijzonders. Door alle aandacht en de hype die dit product kreeg verwachtte ik er veel meer van maar hij doet het niet beter dan de andere deo rollers die ik al probeerde. Hij beschermt goed, don’t get me wrong, maar om deze online te bestellen omdat hij ‘oh zo goed’ is? Toch maar niet. Bovendien laat hij witte strepen achter op mijn kledij, wat ik heel erg vervelend vind!

special occasion dressses

Als je het mij vraagt vind ik deze deo de hype niet waard. Het is een prima deo als het op bescherming aankomt, maar de witte strepen en het feit dat hij niet meer naar beneden gerold kan worden vind ik ontzettend irritant! Geef mij maar een makkelijk verkrijgbare deo die geen witte strepen achterlaat!

Love, Romina photo LoveRomina_zps6c01bc90.png

4 Comments

 1. beautifulday4makeup 21 november 2014

  Oooh nee witte strepen ik hoorde ook enkel goede dingen zodat ik ook nieuwsgierig werd, maar ik kan niet tegen witte strepen, dus dat wordt niets!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 22 november 2014

   Ik was ook heel nieuwsgierig maar ik snap de hype en de aandacht rond dit product echt niet..


 2. Loes 7 januari 2015

  Ik was ook heel erg nieuwsgierig naar de hype! Leuke review xx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge