Lifestyle – Mijn Yankee Candle Collectie

Ik ben gek op geurkaarsen en kan er echt geen genoeg van krijgen. Mijn favoriete merk is er helaas eentje dat in België niet in de winkels te koop is: Yankee Candle. Je kan ze wel online vinden, maar omdat het toch om geuren gaat, koop ik mijn kaarsen dan toch liefst als ik ze tegenkom in het buitenland. In dit artikel laat ik jullie zien welke Yankee Candles ik op mijn tripjes verzameld heb.

SAMSUNG CSC

Hier zien jullie eerst een overzicht van mijn hele collectie. Het is behoorlijk wat, maar dat is dan ook omdat ik niet zo vaak ergens kom waar ze Yankee Candle verkopen, dus sla ik liefst gewoon goed in.
SAMSUNG CSC

Ik start even met de geurtjes die ik kocht voor in de auto.
SAMSUNG CSC

Om te beginnen heb ik 2 car jar ultimates in de geur clean cotton. Die geur vind ik sowieso heel fijn en fris dus dat vond ik perfect voor in de auto.
SAMSUNG CSC

Daarnaast heb ik ook nog een car jar in dezelfde geur. Ik wou even uittesten welke het beste is. Deze geeft niet zoveel geur af helaas. Hopelijk zijn de car jar ultimates beter, maar die zitten nog in hun verpakking!
SAMSUNG CSC

Als laatste voor in de auto: deze car vent sticks in de geur garden sweet pea. Deze wou ik oorspronkelijk ook in de geur clean cotton, maar die waren er niet meer. Ook deze wou ik vergelijken met de andere 2 soorten voor in de auto, om daarna telkens de beste opnieuw te kopen.
SAMSUNG CSC

Uiteraard heb ik, naast geurtjes voor de auto, ook kaarsen van Yankee Candle. Om te beginnen heb ik 3 medium jars in de geuren fireside treats, beach wood en salted caramel. Deze zijn alledrie echt heerlijk!
SAMSUNG CSC

Daarnaast heb ik ook 2 large jars in de geuren clean cotton (deze is eigenlijk voor mama) en black cherry.
SAMSUNG CSC

De laatste jars die ik heb zijn deze 2 small jars in de geuren sugared apple en summer scoop.
SAMSUNG CSC

Verder heb ik nog 1 votive in de geur christmas eve. Deze votives gebruik ik niet heel veel, vandaar dat ik er ook maar eentje had gekocht.
SAMSUNG CSC

Als laatste heb ik ook nog een aantal wax tarts die je in een brandertje moet leggen. De eerste 4 geuren zijn beach wood, beach walk, waikiki melon en pineapple cilantro.
SAMSUNG CSC

Daarnaast heb ik ook de geuren fireside treat, christmas cookie en sugared apple.
SAMSUNG CSC

En ten slotte de geuren vanilla cupcake, soft blanket en fluffy towels.
SAMSUNG CSC

Zoals jullie kunnen zien kom ik nog wel even toe. Op dit moment brand de medium jar in fireside treat, al zal ik deze binnenkort toch vervangen door een meer zomerse geur!

Welke geur is jouw favoriet?

8 Comments

 1. Agneta 24 maart 2015

  Wat een heerlijkheid! Mijn favoriet is de red rasberry. Jammer dat er weinig geur van die autodingen afkomt. Dacht nog he dat is handig, maar zonder geur hoeft het niet natuurlijk.

  Liefs Agneta
  Agneta onlangs geplaatst…Welkom.My Profile

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 24 maart 2015

   Die geur ken ik niet, moet ik zeker eens aan gaan ruiken Enja, inderdaad jammer, hopelijk zijn de 2 andere autogeurdingetjes beter!


 2. beautifulday4makeup 24 maart 2015

  Wat heb jij een prachtige collectie!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher Zero Defaut flawless skin foundationMy Profile

  Beantwoorden
 3. angelique 1 april 2015

  Haha wow!

  Beantwoorden
  • Romina 1 april 2015

   Haha I know Maar nu om ik weer een hele tijd nergens waar ze Yankee verkopen, dus nu zal de collectie wel wat afnemen


 4. Anneleen-Teasistars 13 mei 2015

  Wauw je hebt echt al een hele stash!! Ik moet er ook eens beginnen verzamelen op mijn tripjes :p ik heb nu wat theelichtjes in een kerstgeur maar daar blijft het jammer genoeg ook bij ben toch wel jaloers op jou collectie!
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 mei 2015

   hihi ja ik kom wel even toe Voorlopig koop ik niets meer bij denk ik


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge