Makeup of the Day

Het leek me wel eens leuk om in een artikel te laten zien welke makeup ik allemaal op een bepaalde dag droeg. Dat is dus ook wat ik vandaag doe, dus kijk snel verder voor meer uitleg!

Dit is geen dagelijks makeup routine of iets dergelijks. Ik heb eerlijk gezegd niet echt een makeup routine. Oké, wel op gebied van de volgorde waarin ik producten gebruik uiteraard, maar ik gebruik bijna elke dag andere producten zodat ik alles uit mijn stash gebruik. Ik gebruik zelden een paar dagen achter elkaar hetzelfde product en wanneer ik dat wel doe, is dat een teken dat ik het echt een topproduct vind!

Hier zie je een overzicht van de makeup die ik gebruikte. Ik zal per onderdeel even kort iets erover vertellen.

Makeup of the day - 1 Dit is de basis. Ik gebruik niet elke dag foundation, maar vandaag dus wel. Wanneer ik foundation oversla gebruik ik vaak enkel wat concealer. Deze van Collection is al lang mijn favoriet en voorlopig verslaat geen enkele andere concealer hem! Wanneer jullie dit lezen, zit ik in Londen, dus heb ik waarschijnlijk een kleine voorraad ingeslaan, haha! Qua foundation is deze van Maxfactor één van mijn favorieten. Deze ziet er natuurlijk uit en dekt goed en dat is wat ik zoek in een foundation. En om het rijtje even af te maken (in de verkeerde volgorde weliswaar :D): de Porefessional primer van Benefit. Ik had hier eerst een minitje van en vond het echt helemaal niks. Ik snapte de hype niet en het deed niets voor mijn poriën. Maar toen ik hem in de winkel zag wou ik hem toch eens op mijn hand testen. Ik merkte onmiddellijk een groot verschil in textuur, en wat bleek? Mijn minitje was gewoon veel te oud (toen ik het kocht al!). De textuur verandert dan helemaal en de primer doet dan niks meer voor je huid. Deze nieuwe tube daarentegen is geweldig!Makeup of the day - 2 Op naar de ogen. zoals ik al zei gebruik ik zelden een product meerdere dagen achter elkaar tenzij ik het top vind. Dat is het geval bij deze crème oogschaduw of basis van Sigma in de kleur Provoke. Ik vind deze echt geweldig. Hij blijft goed zitten en de kleur is prachtig om op zichzelf te dragen! Ik draag hem meestal wel als basis en deze keer gebruikte ik it oogschaduw palette van Too Faced erbij, met name de lichte kleur links onder. Verder gebruikte ik the falsies flared mascara van Maybelline. Dit is nog steeds mijn all time favoriete mascara! Als laatste gebruikte ik dit wenkbrauw product van Makeup Revolution. Hiervan komt binnenkort nog een review! Makeup of the day - 3Om te eindigen: de lippen. Mijn favoriete deel van makeuppen. Ik hou van lipproducten (moest dat nog niet duidelijk zijn :D), dus een mooie lipstick of gloss ontbreekt nooit. Vandaag gebruikte ik deze van The Body Shop. Hij is heel neutraal en natuurlijk, dus perfect voor elke dag.Makeup of the day - 4Dit was de makeup die ik vandaag droeg. Ik draag niet altijd evenveel makeup. Soms minder dan dit, soms ook ietsje meer. Het hangt er allemaal vanaf waar ik die dag zin in heb. Deze look was eerder neutraal, en dat is ook de look waar ik meestal voor ga!

Wat vinden jullie van deze producten?

Love, Romina

6 Comments

 1. xLauratjj 10 november 2014

  Nice collection! Ik ga ook eens m’n ‘routine’ moeten etaleren geloof ik!

  Beantwoorden
 2. Jana 10 november 2014

  Mooie producten! Goed ook dat je heel dikwijls de producten afwisselt, zelf doe ik dat toch iets te weinig…

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Ik ben gewoon iemand die van afwisseling houdt


 3. Sanne Makeupgorgeous 11 november 2014

  Leuk om te zien. Ik gebruik eigenlijk ook iedere dag andere producten. Ik wissel gewoon veel te graag af.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Idem hier Ik ben niet echt iemand die routine nodig heeft. Liever wat afwisseling


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge