Marionnaud ♥ 10 Eyeshadow Night Palette

Een hele tijd geleden alweer won ik bij Kim van Beautifulday4makeup een oogschaduw palette van een merk dat voor mij toen nog onbekend was: Marionnaud. Zij was er in haar filmpje lyrisch over en vertelde dat de kwaliteit super was! Als gelukkige winnaar keek ik er dus enorm naar uit dit palette zelf eens te testen! Kijk je mee?

Verpakking

De verpakking vind ik niet heel bijzonder. Het palette zit in een kartonnetje dat er op zich wel mooi uitziet.

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com01

Maar eens je dit kartonnetje ervan haalt, is het een simpele, stoffen, zilveren palette zonder opdruk.

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com02

Swatches

De inhoud is echter wat telt, en die verrast dan weer dubbel en dik! Dit palette bevat 10 kleuren die niet alledaags zijn en er erg mooi uitzien!

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com03

Maar dan die swatches! WAUW! Dit palette is zo enorm goed gepigmenteerd, dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Alle kleuren voelen enorm zacht aan en hebben een pigmentatie om ‘U’ tegen te zeggen. I’m impressed!

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com04

Ooglook

En dan de ooglook. Ik ben nog niet zo goed in het maken van heel bijzondere looks, dus ik hield het bij deze look bij de meest ‘neutrale’ kleuren, namelijk de goudtinten.  Dit zijn  tinten die ik enorm graag draag en dit palette is dan ook erg geliefd!

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com05

Ik gebruikte de 3 gouden tinten uit dit palette om deze look te maken en bracht een beetje van de witte kleur aan in de binnenste ooghoeken.

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com06

Ook op de oogleden zijn deze kleuren enorm goed gepigmenteerd en blenden ze makkelijk! Van fall out heb ik eens heel klein beetje last bij dit palette, maar dat kan ik zeker en vast door de vingers zien dankzij de fantastische pigmentatie!

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com07

Jullie hebben het wel door denk ik, ik ben onder de indruk en zeer tevreden van dit palette. Of en waar dit palette nog te krijgen is weet ik helaas niet. Volgens mij kocht Kim het bij Sephora, maar daar ben ik helaas niet zeker van.

Marionnaud 10 Eyeshadow Night Palette -okt.2015- DaintyRibbons.com08

8 Comments

 1. Nicole 8 januari 2016

  Wauw wat een leuk palette. Er zitten echt hele leuke niet al te voorspelbare kleurtjes in!
  Nicole onlangs geplaatst…MAC Retro Matte Lipstick Ruby WooMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Inderdaad!


 2. Mariëlle 8 januari 2016

  Holy moly, liefde op het eerste gezicht en wat heb je een super mooie look gemaakt!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Niet dierproefvrije merkenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Dankjewel!


 3. Michelle Kaiser 8 januari 2016

  Holysmackers WAUW die is echt prachtig.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Real Techniques ❤ Setting brushMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Ja he!


 4. beautifulday4makeup 9 januari 2016

  Blij zeg dat hij je bevalt. Hij komt uit de marionnaud keten in Frankrijk. Hij zat vorig jaar in de kerstcollectie, dus ik vermoed dat hij niet meer te krijgen is
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Balea Conditioner Granaatappel/Gojibes : Gekleurd haarMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Ja ik vind het echt een heel mooi palette! Jammer dat hij niet meer te krijgen is. Maarja ik ben ook wel vrij laat met dit artikel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge