Mijn 6 Favoriete Belgische & Nederlandse Beauty Bloggers & Youtubers

Hoewel ik er steeds minder tijd voor heb, vind ik het nog steeds leuk om blogs te lezen en youtube te kijken. Wanneer ik een hele hoop gemist heb, moet ik echter soms wel eens selecteren, en dan vooral bij de beautykanalen en -blogs (aangezien ik er extreem veel volg). Ik laat je zien wie ik als eerste aanklik zodra ik weer tijd heb.

Ellenismyname

Geen grote verrassing denk ik, maar Ellen is de eerste die in me opkomt wanneer het over beauty bloggers en kanalen gaat. Haar passie ligt bij haar blog en youtube en dat merk je meteen aan haar content. Ze is de meest oprechte en down to earth blogger die ik ken en waar ik blindelings op vertrouw wanneer het op reviews aankomt!

.
Jolien Nathalie

Over Jolien kan ik eigenlijk net hetzelfde zeggen. Waar ik Ellen al een hele tijd ook persoonlijk ken, heb ik Jolien echter nog maar 1 keer ontmoet. Al hoop ik dat dat in de toekomst nog eens zal voorkomen! 😄 Jolien schrijft in het Engels, maar is wel Belgisch. Naast haar schrijftalent en gevoel voor humor in haar videos, ben ik jaloers op alle talen die ze perfect (en dan bedoel ik dus echt PER-FECT) spreekt, waaronder Italiaans! 😍

.
Lifestyle Spot

Pauline is n van de eerste Belgische bloggers en youtubers die ik begon te volgend. Ze blijft met leuke nieuwe content komen en lijkt mij in persoon ook echt een heel vriendelijk en tof iemand. Haar videos zijn heel spontaan, waardoor er een heel ontspannen en vriendschappelijk sfeer hangt.

.
Kristina K

Kristina is by far mijn favoriete Nederlandse beauty youtuber. Ook zij blijft met de voetjes op de grond, al verdient ze nog een heleboel extra abonnees in mijn ogen! Haar lach is enorm aanstekelijk, dus op een trieste dag kan zij je ongetwijfeld weer opvrolijken met haar videos! ☺️

.
Lotte Loves Beauty

Lotte durft al eens uit de kast komen met specialere makeup looks en dat is net wat mij zo boeit aan haar. Ze lijkt enorm vriendelijk (was ze ook toen ik haar eens tegenkwam op I Love Beauty!) en geeft in haar videos het gevoel alsof ze haar kijkers al jaren kent.

.
Boheartsbeauty

Bo volg ik al van toen ze nog enorm veel last had van haar huid. Ik zag haar toen als een vrij verlegen iemand, die nu (mede dankzij de enorme vooruitgang in haar huid) is uitgegroeid als een zelfzekere youtuber. Ook zij probeert out of the box te denken als het op videoideetjes aankomt, waardoor ze me regelmatig weer verrast en ervoor zorgt dat ik wel mot kijken.

.
Wie zijn jullie favoriete beauty bloggers en youtubers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge