Mijn Advents’kalender’ van 2015!

Guess who’s back! Het heeft eventjes geduurd, maar hier ben ik weer met een artikeltje. Een kleintje welliswaar, maar vanaf deze week komen er weer gewoon reviews en filmpjes zoals normaal! Benieuwd wat ik deze maand voor jullie in petto heb? Kijk snel verder!

Schermafbeelding 2015-11-05 om 08.26.58

Zoals jullie in mijn artikel over adventskalenders wel konden lezen wou ik ook dit jaar een beauty exemplaar unboxen in december. Helaas was de adventskalender die mijn voorkeur kreeg uitverkocht toen ik terug kwam van Senegal. Gelukkig had ik een tijdje geleden al met Naomi van beautyspot1990 afgesproken om een swap te doen. We besloten het een beetje om te gooien en een beauty advent box voor elkaar te maken met daarin 24 cadeautjes voor elkaar. Ik hou van verrassingen en dit vind ik dus helemaal top! Misschien zelfs nog beter dan een adventskalender uit de winkel, want ik heb nu geen flauw idee welke merken of producten ik ontvangen heb en dus ga ontdekken deze maand! Ik ben enorm benieuwd en ga de beauty advent box elke dag unboxen op instagram, te beginnen met vandaag!

Benieuwd wat Naomi voor mij uitzocht? Volg me dan hier op instagram, het eerste cadeautje komt vandaag al op mijn account! Benieuwd wat ik voor haar uitzocht? Volg haar dan hier op instagram, want ook zij gaat elke dag een pakje openmaken op haar account!

Welke adventskalender openen jullie deze maand?

16 Comments

 1. thebeautyblognl 1 december 2015

  Ik heb geen kalender…

  Beantwoorden
  • Romina 10 december 2015

   Oh jammer!


 2. Silkeblogs 1 december 2015

  Wat een leuk idee! =D
  Silkeblogs onlangs geplaatst…Sleek MakeUP Blush FlamingoMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 december 2015

   Thanks!


 3. Jamey - Beauty Unboxing 1 december 2015

  Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Help! cadeautjes uitzoeken!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 december 2015

   Thanks! Helaas niet helemaal verlopen zoals ik wou, maar dat lees je misschien nog wel in een volgend artikel.


 4. Tania 1 december 2015

  Oh, da’s wel een leuk idee. Ik heb die van FeelUnique besteld
  Tania onlangs geplaatst…Favorieten NovemberMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Thanks! Die van Feelunique zag er ook tof uit!


 5. beautifulday4makeup 1 december 2015

  Wat een leuk idee dat jullie er eentje voor elkaar gemaakt hebben
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher kleurt je lippen in – Yves Rocher Radiant Lippotlood in Rose SorbetMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja leek me wel fijn!


 6. Saraya 1 december 2015

  Wat een leuk idee! Daar had ik nog niet aangedacht dus heb ik geen enkel advents kalender
  X
  Saraya onlangs geplaatst…My Photo Diary #11My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Oh dat is wel jammer!


 7. Sara 1 december 2015

  Wat een leuk idee voor een swap. Erg origineel en leuk voor de decembermaand!
  Sara onlangs geplaatst…Tips: een blognaam verzinnenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja, leek me ook wel leuk!


 8. Nicole 3 december 2015

  Er zijn echt zoveel leuke adventkalenders dit jaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Essie Splash Of Grenadine & Cocktail BlingMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja he!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge