Mini update: DaintyRibbons.com offline?

Het is de aandachtige bezoeker zeker niet ontgaan: Mijn site lag er een tijdje uit. Maar ik ben terug! Voor wie zich afvraagt wat er aan de hand was of is, lees zeker even verder want ik leg het jullie kort uit!

camera-581126_960_720

Wie mij op twitter volgt weet het al: ik heb m’n blog verhuisd. Ik heb ervoor gekozen om op een andere hosting service over te stappen en de grootste reden daarvoor was voor mij de prijs. Het verhuizen van mijn blog bleek een heel gedoe te zijn, waardoor mijn site dus een tijdje offline ging. Door wat probleempjes lukte het niet direct om de verhuizing af te ronden, waardoor mijn site ook niet terug online geplaatst kon worden aangezien ik tijdelijk tussen 2 hosting services hing. Gelukkig is het toch gelukt en is mijn site eindelijk weer online!

macbook-690276_960_720

Verder wil ik ook even laten weten dat het mogelijk is dat er de komende tijd niet zoveel online komt. Ik blijf wel gewoon bloggen, maar met mijn stage merk ik gewoon dat het even heel druk is en ik het bloggen soms even aan de kant moet zetten, hoe jammer ik dat ook vind. Ook voor youtube heb ik dus iets minder tijd, maar ik probeer wel wekelijks minstens 1 filmpjes online te krijgen.

desk-918425_960_720

Ik zei het al, het zou een korte update zijn! Voor komende week heb ik alvast enkele toffe artikeltjes ingepland, waaronder eentje waarvan Elfi me overtuigde dat ik het zeker online moest zetten! De moeite om eens terug te komen dus!

Stay tuned!

6 Comments

 1. Anke 13 maart 2016

  Ooh, is het gelukt om je blog te verhuizen ? Super ! Ben blij voor je !
  En ben benieuwd naar die leuke artikeltjes waarover je het hebt

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Ja het is gelukt! Finally! Thankss


 2. beautifulday4makeup 13 maart 2016

  Ben benieuwd naar het artikel dat je van elfi online moest zetten

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Hihi, hopelijk vond je het een leuk artikel!


 3. Bibiane 13 maart 2016

  Fijn dat het gelukt is! Lijkt me niet fijn om niks te kunnen doen en dat het allemaal van anderen af hangt…. Benieuwd naar de artikels ook!

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Ja inderdaad. Was niet zo tof Maar het is goedgekomen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge