Mini update

Jullie hebben het misschien al gemerkt maar mijn blog planning is een beetje veranderd. Ik zei een hele tijd geleden dat ik 3 keer in de week zou bloggen, maar niets is minder waar ondertussen. Lees snel verder om mijn nieuwe planning te ontdekken!

Ik ga het heel kort houden want ik wil het eigenlijk echt enkel over mijn blog planning hebben. Ik vind het zelf leuk om te weten wanneer bepaalde bloggers een artikel online plaatsen, dus vind ik dat ik dat zelf over mijn blog ook even duidelijk moet maken.

UpdatesBron afbeelding

Het komt erop neer dat ik minimaal 4 keer per week een artikel online zal zetten. Op welke dagen kan ik niet heel precies zeggen maar ik kan wel zeggen dat deze 4 artikels van maandag tot vrijdag online zullen komen. Dit wil zeggen dat ik 1 dag ruimte heb waarop ik niets online zal zetten. Ik merk zelf dat dat momenteel vooral woensdag of donderdag is, afhankelijk van hoever ik vooruit kan plannen. Verder kunnen jullie af en toe ook nog een extra artikel op zaterdag verwachten.

Recap: Maandag, dinsdag en vrijdag komen er sowieso artikel online. Op woensdag en/of donderdag komt er ook eentje online, maar dat varieert. Soms enkel op woensdag, soms enkel op donderdag en soms op beide dagen. Op zaterdag komt er af en toe een extra artikel, wanneer ik daar tijd voor heb. De artikels doorheen de week (maandag tot vrijdag), zullen om 7u30 online staan, het artikel op zaterdag pas om 10u. Want iedereen slaapt wel eens graag uit, toch?

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. Ik weet dat het nog geen volledig vaste planning is maar op 3 dagen kunnen jullie sowieso al een artikel verwachten, dus dat is al een mooie belofte, toch?

Hopelijk vinden jullie het leuk op deze manier. Als jullie andere voorkeuren hebben of tips of eender wat, laat het zeker even achter in de reacties! Ik lees het graag!

Love, Romina

6 Comments

 1. xLauratjj 11 november 2014

  Ik zie het sowieso wanneer je blog in m’n feed komt, dus ik wacht braafjes af

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Superleuk dat je dat sowieso al altijd ziet! Ik zie die van jouw altijd via bloglovin’ en twitter!


 2. beautifulday4makeup 11 november 2014

  Leuk dat je dit even vermeldt

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Ik dacht dat sommige mensen dat wel handig zouden vinden ja! Ik vind het zelf ook leuk om te weten wanneer mijn favoriete blogs iets posten, daarmee!


 3. Anneleen 14 november 2014

  Ik krijg een mail als er een berichtje online komt, dus ik zie je mailtje wel verschijnen

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Oh leuk! Fijn om te weten dat sommige mensen mijn artikels sowieso al ontvangen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge