So since I did not say anything about myself in my first post, I thought it would be nice for you guys to know a little bit about me, Romina!

I’m a 23-year-old girl with a passion for anything beauty related. What I like to do in my spare time almost always has to do with beauty. I’m still studying (Business engineering if anyone likes to know), so that takes up a lot of my time. I’m with my boyfriend for almost 6 years now, which also takes up a lot of my time. :D When I don’t have class and don’t have to study and when I’m not with my boyfriend (which is very often since we don’t live together and he lives about 150 km away from me), I like to watch YouTube videos, read blogs and keep myself busy with things like painting my nails (Oh yes, that’s really worth mentioning since I paint my nails so often :D), shopping and working out a little.

My father is Italian, my mother is Belgian. I have a brother and a dog and live on my own except for the weekends. To some of you this might sound weird but that’s how things go in Belgium when you go off to college.

So, enough about me now! Let’s talk blogging! Some of you may wonder how I got my blog name. Well, I knew from the beginning that I wanted a name existing of 3 words that would describe me and my blog. So how I got to the first word, ‘sweet’, is actually very easy: My name, Romina, means (among other things) that the person who carries the name has a sweet character, so that became the word about me. Next, I came across ‘serendipity’ and immediately fell in love with the word even though I had already heard it so many times before I even started thinking about making a blog. This word became the word describing the purpose of my blog, since it means “happy accident”. I basically want my readers to find things on my blog that they weren’t especially looking for, but they are happy about to find it. To find my third word, I was just looking for something that would describe me and my blog combined. And since I’m a real girly girl and I wanted my blog to be girly as well, I wrote down a lot of girly words and came to the word ‘sparkly’ at last.

So now that you know more about me and about the birth of my blog, it’s time to get some beauty related content on my blog. I already have some ideas but that does not mean that I’m not open to suggestions and requests, so feel free to comment, mail or tweet me about what you would like to see on my blog.

To end this post, I want to ask my dutch readers a question. Until now my posts have been in English but off course I could write in dutch as well. My question for you guys now is if you would rather read in dutch. If so, I would be happy to post everything in dutch as well, even if only one person really wants to read in dutch! That’s how devoted I am! Just let me now in the comments, via e-mail or by answering the question in the side bar on the right and I will make sure to do so.

Love, Romina

11 Comments

 1. Marijke 10 augustus 2013

  Hey! Ik kom ook uit België! Leuke blog en het leek me leuk elkaar even te volgen, de belgen een beetje steunen in dit blogwereldje haha! (marykejane.blogspot.com)

  Beantwoorden
  • Hey! Dankjewel om even te komen kijken! Ik zal jou blog zeker ook volgen (en twitter en instagram)! Elkaar een beetje steunen kan inderdaad wel handig zijn Ja blog ziet er echt supermooi uit! Heb je die header zelf gemaakt? Als je wil kunnen we misschien elkaars blog vermelden zoals ik al doe op de pagina ‘other beauty blogs’? Laat maar weten of je dat wil doen, dat zet ik jou blog er ook tussen! En kan je misschien ook even het vraagje beantwoorden rechts bovenaan? Of gewoon hier antwoorden mag ook uiteraard Zo kan ik inschatten of Nederlandstalige lezers ook echt liever in het Nederlands zouden lezen! Thanks!


 2. Marijke 10 augustus 2013

  Dat vraagje heb ik al even gedaan! Ik heb Ja gestemd haha! En ik heb je teruggevolgd op twitter! maar ik zie nergens een bloglovin’ button bij jou? Hoe moet ik je volgen dan? En elkaar mentionen lijkt me leuk maar ik ben pas gisterennacht begonnen met mijn blog dus nu heb ik dus nog geen volgers ofzo haha!
  En die header heb ik inderdaad zelf gemaakt hihi ben ik wel blij mee! xx

  Beantwoorden
 3. Ik zag het net! Dankjewel! Mijn bloglovin’ button is het plusteken bij de andere buttons
  Ga je dan ook zo een lijstje maken op je blog? Ik zal je dan toevoegen in het mijne!
  Die header is echt supermooi! Zou ook wel een mooi willen maar zou echt niet weten hoe ik dat moet maken
  xxx

  Beantwoorden
 4. Marijke 10 augustus 2013

  Oh oke! Ik zal je ook even volgen dan hihi had het niet gezien! Ben jij al lang bezig op blogger? En ja oke maar ik ga dat pas later doen denk ik wanneer ik nog een aantal mensen erop kan zetten snap je !
  En dankjewel, ik ben eigenlijk echt gewoon goed met photoshop, ik probeer altijd vanalles uit en kom zo (meestal) wel tot iets moois ! Heb zo ook de banner van mijn eigen youtubekanaal gemaakt (youtube.com/marykejane)

  xx

  Beantwoorden
  • Ik ben ook pas maandag begonnen. Ik kan momenteel niet echt veel schrijven omdat ik enkele herexamens heb Maar eens ik daar vanaf ben, vlieg ik erin Ik heb jou al in mijn lijstje gezet!
   Die banner op je youtube kanaal is ook echt supermooi! Ik kan ook wel iets met photoshop maar zoiets zou toch niet lukken denk ik Is wel iets waar ik mij na de examens eens mee ga bezighouden
   xxx


 5. Marijke 10 augustus 2013

  Haha ja hier hetzelfde maar gelukkig heb ik slechts 1 herexamen! Ik begin vanaf maandag ook weer met leren en oke is zal je zeker in mijn lijstje zetten van zodra ik nog enkele mensen volg enzo! xx

  Beantwoorden
 6. Ok dankjewel! Veel succes met je herexamen!
  xxx

  Beantwoorden
 7. Marijke 10 augustus 2013

  Dankjewel! Jij ook!! x

  Beantwoorden
 8. Jane Stevens 1 september 2013

  People who just love to blogging, should be get inspiration from this post. It is really very valuable for every person.
  http://beautiesfactory.co.uk/

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge