MY DAINTY LIFE #6 ♥ Vloggen met sean dhondt, Interview met Elfi en Colourpop!

Ein-de-lijk! Een nieuw artikel! Een nieuwe “My Dainty Life” om precies te zijn! Kijk snel verder want er zijn weer heel wat leuke dingen gebeurd, waaronder het ontmoeten van Elfi De Bruyn en Sean Dhondt!

Zaterdag 6 februari

Februari begon goed: met een reisje naar 3 verschillende steden (Warschau, Riga en Kopenhagen, waarvan ook een vlog online komt!). Voordat we vertrokken moest ik nog even goed vooruit werken voor mijn blog. Terwijl kookte mijn vriend voor ons 2! Superlief!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -1

Dinsdag 9 februari

Heerlijke oreo shake in Warschau!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -2

Ik ben echt gek op escape rooms. Voor wie dit niet kent: het is letterlijk een kamer (vaak ook meerdere aan mekaar waartussen je deuren moet zien te openen), waaruit je moet proberen te ontsnappen. We deden er in totaal 4!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -1-2

Dit was de eerste escape room die we deden in Warschau. Of althans een deel ervan! Deze noemde laboratory en was echt heel tof!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -2-2

Zaterdag 13 februari

Op de laatste dag van onze reis (we waren ondertussen in Kopenhagen), kwam ik Sean Dhondt tegen! Hij sliep zelfs in het hotel waar ook wij verbleven, maar we kwamen hem tegen in een soort overdekte ‘markt’ waar je allerlei kraampjes had van verschillende landen om eten te kopen). Ik mocht een stukje met hem vloggen, dus kijk zeker naar de vlog die binnenkort online komt!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -1-3

Zondag 14 februari

Op zondag was het valentijn, maar omdat mijn vriend maandag moest werken en we op een afstand van elkaar wonen konden we ’s avonds niet echt iets doen samen. Daarom ging ik met m’n chickies op sushi en movie date! Check hun kanalen hier!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -4

My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -5

Dinsdag 16 februari

De styletone box van februari kwam binnen! Soon op mijn Youtube kanaal! Ik wil eens iets anders proberen, waarbij ik de box unbox, maar ook meteen de producten uittest op video! Let me know of jullie dat een goed idee vinden!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -6

Woensdag 17 februari

Tijd voor een workout! Ik won online 3 maanden fitness bij easyfit en doe op dit moment de millon cirkel! Zalige manier om workouts te doen!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -9

Donderdag 18 februari

Ik moest in Leuven zijn voor school en sprak erna af met Anke en Ellen! Het was super gezellig en ik kon hen eindelijk hun Inglot productjes geven die ik voor hen uit Warschau meebracht! We spreken binnenkort zeker nog eens af aangezien ik regelmatig in Leuven moet zijn en zij daar ook studeren!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -10

My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -11

Zaterdag 20 februari

Mama maakte pizza! De beste, echte Italiaanse pizza die er is!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -12

Zondag 21 februari

En de beste risotto: die van de papa!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -13

Woensdag 24 februari

Op woensdag zag ik deze chickies nog eens! Weeral super gezellig en we zagen Rani’s film studio! Me jealy!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -14

Diezelfde dag was mijn broer jarig! Hij was helaas al heel de week ziek, dus mama maakte lasagna zodat we rustig thuis konden blijven!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -15

Donderdag 25 februari

De dag nadien ging het ietsje beter en gingen we uiteten voor zijn verjaardag!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -16

Vrijdag 26 februari

Ik werd onlangs gecontacteerd door Lisa, een studente aan de hogeschool in Gent. Ze schrijft haar eindwerk over bloggen en nodigde mij en Elfi De Bruyn (Jullie kennen haar vast van Glam at heart en van haar boeken) uit! Supertof dat ik Elfi op deze manier ook nog eens kon zien. We hebben een superleuke babbel gehad in Gent! Ik kreeg van haar ook super lieve complimentjes over mijn nieuwe tas dus die komt, op aanraden van haar, binnenkort ook online (’t is een specialleke, vandaar! ;)). Thanks daarvoor Elfi!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -18

Zaterdag 27 februari

Zaterdag gingen mijn vriend en ik ook nog eventjes naar Ghent City! De reden was voornamelijk omdat ik een product had gekocht bij h&m, dat uiteindelijk al gebruikt bleek te zijn. Yuk! Dat moest ik dus snel even gaan ruilen!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -17

Maandag 29 februari

Op maandag moest ik een les gaan observeren voor mijn stage. Omdat de school waar ik stage loop een ander grafisch rekentoestel gebruikt dan het mijne, kreeg ik een splinternieuw exemplaar te leen. En ja, ik ben zo iemand die daar blij van wordt! *Geek alert!*
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -1-4

En toen ik thuis kwam werd onze Colourpop bestelling eindelijk geleverd! Ik bestelde dit samen met Rani, Stefania, Marijke en Lauren, dus dit is niet allemaal voor mezelf haha!
My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -2-3

My Dainty Life #6 - DaintyRibbons.com -3-2

Zoals jullie misschien merken heb ik besloten dit soort artikeltjes per maand te maken. Dat is voor mezelf makkelijker, maar ook interessanter denk ik, aangezien ik zeker niet elke week veel toffe dingen doe!

See you in the next one!

8 Comments

 1. Sparklesofmakeup 1 maart 2016

  Ik kijk enorm uit naar de reis vlog! Erg benieuwd naar Sean zijn inbreng. Haha ?
  Sparklesofmakeup onlangs geplaatst…BEAUTY| NEWS FLASH #1My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Hij komt eraan! Het editwerk is een hel want ik had veeeel te veel beeldmateriaal, maar I’m working on it!


 2. Mariska 1 maart 2016

  Ik zit ook op colourpop te wachten, zo spannend! Wat heb je allemaal leuke dingen gedaan, dat interview ook En ik wil ook een oreo shake!
  Mariska onlangs geplaatst…Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | reviewMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Aww thanks voor je liever reactie! En ja de oreo shake was heerlijk!


 3. Saraya 1 maart 2016

  Ik ben wel benieuwd naar de reis vlog want Sean is zo sympathiek
  Leuke foto’s meid, leuk voor te zien!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mac Amplified Creme Lipstick / CravingMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Dankjewel girl! De vlog komt eraan! Het editen is een hel omdat ik zoveel materiaal had, maar ik ben er mee bezig!


 4. Anke 1 maart 2016

  Jaaaaa! Het was zo ontzettend leuk !
  Ooh , en stiekem ben ik toch een beetje jaloers op die selfie met Sean !
  Anke onlangs geplaatst…Carmex Moisturising Lip BalmMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Jaaaa! Mhihi, Ik kan u geen ongelijk geven!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge