My Dainty Life #9 ♥ Zomer, Moederdag & Eurovision

Het is eindelijk nog eens tijd voor een plog of ‘My Dainty Life’ artikel, waarin ik jullie meeneem in mijn leven. Het is al een tijdje geleden dat ik zo’n soort artikel postte, dus laten we beginnen met de maand mei, een maand die voor mij enorm druk was!

Nu zeg ik wel dat deze maand enorm druk was, toch is de eerste foto van deze maand een foto waarin ik in de tuin lig te genieten van de zon met water en citroen! Uiteraard heb ik ook vrije momentjes gehad en wanneer de zon dan scheen, moest ik daar natuurlijk van profiteren! Bij deze dus!

3

In mei was het uiteraard ook moederdag. Omdat het waarschijnlijk mama’s laatste moederdag is die ik thuis zal vieren, besloot ik een ontbijtje op bed te voorzien! Uiteindelijk heeft mama dit toch beneden opgegeten, maar het is het idee dat telt he! Ze was er heel blij mee!

5

Op zondag komt mijn opa altijd thuis eten. Voor één keer waren mijn ouders niet thuis, dus kookte ik voor mijn opa en aten we met z’n tweetjes buiten. Het was heel gezellig samen met m’n opaatje!

6

En nog een keer van de zon genieten! Dan hebben we dat toch al gehad he, aangezien we nu helaas geen zon meer zien!

7

Voor een presentatie voor school moest ik een poster gaan laten drukken voor mijn groepje. De presentatie ging goed en ik kan alvast zeggen dat ik op dat onderdeel geslaagd ben!

8

Pucki slaapt de laatste tijd steeds vaker met zijn tong uit z’n muil. Té schattig!

9

M’n vriend ging naar Italië met vrienden en vroeg of hij iets moest meebrengen uit Kiko. Daar kon ik uiteraard geen neen tegen zeggen! Helaas heb ik nog geen tijd gehad om met de producten te spelen (sad face :(), maar je ziet ze binnenkort nog in een shoplog!

10

En af en toe mag er ook eens een cocktailtje gedronken worden! Een goede vriend van papa maakte zijn eigen creatie en hij werd meer dan goedgekeurd!

11

Diezelfde avond keken we naar het het eurovisie songfestival onder het genot van zelfgemaakte pizza en een glaasje rosé! Can life get any better?

12

En uiteraard waren wij voor Italië die avond!

13

Op 19 mei was de laatste buddy sessie met mijn ‘vaste’ leerling. Tijdens buddy sessies (een onderdeel van mijn stage) moest ik leerlingen begeleiden met hun huiswerk bijvoorbeeld. Na een semester moesten we helaas afscheid nemen, maar het was een leuke ervaring en de kinderen gaven aan dat ze het gaan missen!

14

Behalve zij dan misschien, haha!

14a

Mijn broer maakte tijdens een weekend een gin smoothie en ik mocht ervan meegenieten!

19

En natuurlijk moet er bij goed weer gebarbecued worden met een aperitiefje!

20

21

Ik eindigde deze maand met het lakken van mijn nagels blijkbaar, haha! Welk kleurtje vinden jullie het tofst?

29

De plog van de maand juni komt deze week nog online. Kwestie van het allemaal even in te halen! Daarna komen ze weer elke maand onine tijdens de eerste week van de maand!

4 Comments

 1. Jana 4 juli 2016

  Leuke om een keertje een kijkje in je leven te krijgen Wat lief dat ontbijt op bed x

  Beantwoorden
  • Romina 12 juli 2016

   Dankjewel Jana!


 2. Yara 9 juli 2016

  Leuk dit en mooie foto’s!
  Liefs,
  Yara

  Beantwoorden
  • Romina 12 juli 2016

   Dankjewel!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge