Nieuwkomers Zomer 2017 La Roche Posay – Vichy – Roger & Gallet

Afgelopen woensdag mocht ik aanwezig zijn bij L’Oréal, waar de nieuwkomers van La Roche Posay, Vichy en Roger & Gallet werden voorgesteld bij een hapje en een drankje. Ik maak jullie alvast nieuwsgierig naar enkele toppers! ?

Onder het genot van een hapje en drankje mochten we kennismaken met de nieuwe producten van 3 merken. Hieronder laat ik de 3 merken en hun nieuwe producten zien, maar let’s take a moment, want OMG de hapjes die voorzien werden door Maurice Brussels waren the bomb!

La Roche Posay

Huidkanker komt vaker voor dan alle andere kankers samen. Misschien hard om te horen, maar gelukkig is dit in hoge mate te voorkomen! Bijvoorbeeld met de nieuwe producten van La Roche Posay!

La Roche Posay bracht enkele producten uit die mijn aandacht alvast trokken. Allereerst kwamen ze op de markt met een “Wet Skin Technologie”. Ideaal voor kinderen, maar let’s be honest, voor iedereen eigenlijk! Deze zonnecrèmes kan ja op de vochtige huid aanbrengen, waardoor je je na het zwemmen niet eerst hoeft af te drogen. Na het aanbrengen stoot hij water af en ben je terug klaar om het water in te duiken!

Een andere ergernis die velen onder ons waarschijnlijk hebben in de zomer, is het discobalgehalte dat je krijgt wanneer je zonnecrème op je gezicht smeert. ? Hiervoor biedt La Roche Posay niet één, maar zelfs 2 oplossingen: een matterende, anti-glans zonnecrème zonder witte schijn en een anti-glans, transparante nevel. Vooral deze laatste is vrij bijzonder. Wie graag makeup draagt maar doorheen de dag geregeld wil beschermen tegen de zon: La Roche got your back girl! Want deze zonnecréme vernevel je simpelweg over je makeup heen en BAM, good to go!

Vichy

Ook Vichy bracht een innoverende zonnecrème op de markt: een anti-zand zonnemelk. Deze bestaat in zowel spray als lotion vorm. Zand dat overal blijft kleven zodra je bent ingesmeerd is bij deze ook verleden tijd! ?

Oké, even genoeg over zonnecrème! Onze huid kan soms wel een boost gebruiken om zo de natuurlijke afweer van onze huid te versterken. Deze Minéral 89 van Vichy bestaat voor 89% uit het mineraliserend thermaal bronwater van Vichy. Daarnaast bevat het slecht 11 andere ingrediënten waardoor het zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is.

Deze Minéral 89 geeft de huid niet alleen een boost, hij zou de huid ook zichtbaar voller, gladder, stralender en gelijkmatiger maken. Wel Vichy, je maakt mij benieuwd! Ik ga ermee aan de slag en breng jullie snel op de hoogte!

Vichy trekt de lijn met hun mineraliserend thermaal water door en lanceerde nu ook deodorant. Minerale deodorant vrij van aluminiumzouten om precies te zijn. Deze deo is verkrijgbaar in spray of roller.

Roger & Gallet

Last but definitely not least: Roger & Gallet. Zij brengen deze keer geen nieuwe producten uit, maar wel een supertoffe samenwerking! Thierry Boutemy heeft namelijk de gevel van de Roger & Gallet winkel in brussel prachtig aangekleed met bloemen en er zo een kunstwerk van gemaakt.

Om die reden bracht Roger & Gallet een supertoffe strandtas en 4 setjes met telkens een parfum, een douchegel en een handcrème uit. De strandtas en het tasje van de setjes werden ontworpen rond deze samenwerking en hebben dan ook een mooi bloemenaccentje.

De setjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende geuren. voor ieder wat wils dus! Mijn persoonlijke favorieten zijn Fleur de Figuier en Fleur d’Osmanthus!


Benieuwd naar de nieuwe producten? Hou dan zeker mijn blog in de gaten, want de reviews volgen snel!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

2 Comments

  1. Femcetera 12 juni 2017

    Ooh klinkt super allemaal! Ik ben benieuwd naar die zonnecrème nevel voor je gezicht!

    Beantwoorden
    • Romina 15 juni 2017

      Ik post er snel meer over


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge