Ontwerp je eigen Iphone hoesje ♥ GoCustomized.com

Ik vind het belangrijk om mijn Iphone goed te beschermen. Het is geen goedkoop toestel en het zou dan ook zonden zijn als er krassen op zouden komen te staan, of erger nog, als je scherm zou barsten door hem te laten vallen. Een leuk hoesje vind ik dus een absolute must. Wat nog leuker is, is een Iphone hoesje dat je helemaal zelf mag ontwerpen! Lees snel even verder om te ontdekken hoe ook jij zelf een Iphone hoesje kan ontwerpen!

2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-07

GoCustomized.com is een webshop waar je je favoriete gadgets (denk aan Iphone, Ipad, Ipad mini, andere smartphones, …) een persoonlijke ‘touch’ kan geven. Zo kan je er gepersonaliseerde backcovers van glas maken voor je Iphone, maar ook smartcovers voor je Ipad ontbreken niet! Ook voor de non-apple lovers zijn er verschillende mogelijkheden want ze hebben meer dan 80 verschillende hoesjes voor bijna alle populaire smartphones, allemaal zelf te ontwerpen door jullie!

2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-06
2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-05

Voor de die hard apple fans onder ons: Zoals jullie weten komt de nieuwe Iphone 6s binnenkort uit. Je kan dus alvast een Iphone 6s hoesje maken om ervoor te zorgen dat je nieuwe Iphone zeker niet beschadigd geraakt!

2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-02

Ik mocht een Iphone hoesje maken en koos ervoor eentje voor mama te maken. Zoals jullie misschien ondertussen wel weten maakt ze zelf juwelen en heeft ze ook een webshop: Tutto Bello. Het ontwerp voor het hoesje zat dus al snel in m’n hoofd.

2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-03

Het hoesje dat ik koos, is de Ultralight Hardcase voor Iphone 5 en 5s, een flinterdun hoesje met matte finish. Ik ging voor de witte variant en vind het resultaat prachtig! Bovendien betaal je voor dit hoesje slechts €14,95! Een heel goed prijsje voor een hoesje dat je helemaal zelf kan bepalen!

2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-04

Ook mama is enorm tevreden met haar nieuwe hoesje. Ze vind het heel mooi en is blij dat ze eindelijk een hoesje heeft met haar logo en website erop!

2015-09-08-2015-DaintyRibbons.com-01

Wat vinden jullie van mama haar nieuwe hoesje?

12 Comments

 1. Saraya 8 september 2015

  Heel erg leuk! Wat leuk dat je mama juwelen maakt X
  Saraya onlangs geplaatst…Wet’n Wild Coloricon Eye Shadow Palette / Lust Désir!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 8 september 2015

   Voor mij is dat ook erg leuk, want ik heb op die manier altijd een juweeltje dat bij m’n outfit past! Ze maakt vaak iets speciaal voor mij


 2. Bibiane 8 september 2015

  Wat een super mooi en leuk hoesje! Ik vind het ook altijd fijn om zelf eentje te ontwerpen. Heb nu eentje met een foto van mijn dochter en dat vind ik net wat leuker dan een standaard hoesje
  Bibiane onlangs geplaatst…Eierstokkanker en baarmoeder(hals)kanker awareness #2My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 8 september 2015

   Dat is inderdaad ook echt heel mooi! Zo heeft je hoesje ook betekenis en waarde en dat is inderdaad leuker dan een standaard hoesje!


 3. Ines 9 september 2015

  Ik vind het hoesje leuk geworden!
  Ines onlangs geplaatst…Portret – JolienMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 9 september 2015

   Dankjewel! Ik vind het ook leuk geworden en mama is er heel blij mee!


 4. beautifulday4makeup 12 september 2015

  Ik heb jammer genoeg geen iPhone, maar die van jouw vind ik erg mooi gelukt
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Iemand zin in knettersnoep? Lush Cinders Bath BallisticMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Je hoeft ook geen iPhone te hebben hoor! De site heeft ook hoesjes voor enorm veel andere gsm’s!


 5. Vicky 13 september 2015

  Ooooh, ze hebben zelfs een hoesje voor mijn nokia lumia 520. Dat is zeldzaam. Misschien bestel ik ook wel een hoesje daar dan super !!
  Vicky onlangs geplaatst…The suite life on deck.My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 september 2015

   Je ze hebben voor veel verschillende smartphones hoesjes! Handig he!


 6. Anneleen-Teasistars 30 september 2015

  Heel mooi hoesje dat je hebt gemaakt Romina! Ik kan me voorstellen dat je mama er blij mee was! Dit zou ook zelf ook dadelijk rond mijn Iphone doen (moest ik er eentje hebben, want die heb ik helaas niet :p) Ik vind je hoesje alleszins heel mooi en zeker geslaagd!

  Beantwoorden
  • Romina 30 september 2015

   Ja ze is er inderdaad heel blij mee! Thanks!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge