Parijs Wishlist ♥ Sephora, Bourjois Boutique, Kiko

Komend weekend gaan m’n vriend en ik, samen met een koppel vrienden naar Parijs. En dat wil voor een beautyblogger maar één ding zeggen: SEPHORA! En natuurlijk enkele andere winkels! :p Vandaag deel ik mijn (gigantische) wishlist met jullie!

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik bezig met een no buy deze zomer. Dat wil dus zeggen dat ik de hele zomer lang geen makeup of skincare mag kopen. In het artikel hierover zei ik al dat ik een uitzondering zou maken als ik in het buitenland kwam en de kans kreeg om bijvoorbeeld een Sephora binnen te stappen. Want hoe vaak krijgen we die kans? :p Ik ga me dus in Parijs even goed laten gaan (waardoor de no buy geen enkele zin gehad zal hebben, but oh well ).

Schermafbeelding 2015-08-26 om 21.43.23

Jullie zullen merken dat mijn wishlist dan ook enorm lang (en vooral ook heel duur) is. (a) Natuurlijk ga ik niet ALLES kopen wat op m’n wishlist staat, want dat zou er misschien toch net een beetje over zijn, niet? Ik ga in de winkels zelf nog kijken welke producten ik in het echt ook echt de moeite vind, en neem dan mee wat ik écht graag wil. Dat zal waarschijnlijk nog wel vrij veel zijn, but sshhhttt!

Ik begin bij de eerste winkel die in m’n hoofd opkwam toen we besloten naar Parijs te gaan: Sephora! Hoe kon het ook anders! Een product van Sephora zelf dat ik graag zou willen is de Cream Lip Stain, een matte liquid lipstick. Pink Soufflé en Marvelous Mauve lijken me heel mooi!

m10282144_306453_lam10281982_306460_la

Iets dat ik al énorm lang wil en waarvan ik dus 99% zeker ben dat ik het ga kopen: Het Chocolate Bar Palette van Too Faced.

m11190744_P1744049_1_hero

De Melted Liquified Longwear Lipsticks van Too Faced spreken me ook al erg lang aan. Hiervan ben ik echter nog niet 100% zeker of ik ze meeneem, dat zie ik in de winkel nog wel! De kleuren die me online erg aanspreken zijn Peony, Fig, Marshmallow en Chihuahua!

m8300714_293559_la

m10320869_312020_la

m10750619_312019_la

m11190760_325883_la

Too Faced kwam onlangs uit met een nieuwe foundation, de Born This Way Foundation, en hierover hoor ik niets anders dan goeds, dus de kans bestaat dat ook deze mee naar huis gaat!

m11440598_333194_la

En ook hun nieuwe Love Flush Blushes zien er prachtig uit! De kleur uitkiezen wordt waarschijnlijk moeilijk!

m11440591_333199_la

Ook Nars is een merk dat me de laatste tijd meer en meer aanspreekt. Deze Velvet Lip Pencils ga ik zeker eens bekijken! Vooral  Never Say Never en Dolce Vita spreken me aan als ik swatches bekijk (al vind ik Dolce Vita er op de site van Sephora er niet zo mooi uitzien).

m4360612_248113_la

m4810640_173275_la

I’m late to the party, maar de blushes (zoals de kleur Deep Throat) en het blush en bronzer duo (in Orgasm/Laguna) van Nars spreekt me nog steeds erg aan. Of ze mee naar huis gaan weet ik nog niet. Er zijn zoveel leuke nieuwe producten dat deze misschien toch blijven liggen. We’ll see!

m4331078_58572_la

m11540441_P43403_princ_la

Ik wil graag eens een duurdere concealer proberen en twijfel op dit moment tussen 2 exemplaren. De Radiant Creamy Concealer van Nars en de Naked Skin Concealer van Urban Decay. Welke het uiteindelijk wordt, zie ik daar nog wel.

m5361169_262315_la

m10282221_322490_la

Het laatste product van Sephora is er nog eentje van Nars. KathleenLights (één van mijn all time favoriete Youtuber, misschien zelfs mijn favoriet) kan er niet over zwijgen: de Audacious Lipsticks. Ik heb op haar aanraden al 1 exemplaar, maar wil heel graag ook haar all time favoriete kleur waar ze niet zonder kan: Raquel.

m9150677_310431_la

Oké, het is dringend tijd om over te gaan naar de andere winkels! Ik probeer het ietsje korter te houden! In Parijs is er uiteraard een winkel van Bourjois Paris. Ook daar wil ik graag even rondneuzen. Dit zijn de producten die me in de webshop wel aanspreken!

Het Délice De Poudre Bronzer en Highlighter Duo. Deze heb ik in België nog niet gezien, maar ik kan mis zijn natuurlijk (ik ben nog steeds met mijn no buy bezig, dus ik ben amper winkels binnengegaan ). Rani kocht een tijdje geleden volgens mij ook één van deze poeders, maar volgens mij was dat de highlighter. Dat ik deze wil, heb ik dus deels aan haar te danken, niet dat ik dat erg vind natuurlijk. :p

d_lice-de-poudre_55

d_lice-de-poudre_55_0

Van de Rouge Edition Velvet heb ik al één kleurtje, maar misschien schaf ik in Parijs nog wel één of meerdere van deze kleurtjes aan: Nude-Ist, Don’t Pink Of It en Hap’Pink.

rouge_edition_velvet_07_nude-ist_ouvert_1

rouge_edition_velvet_10_don_t_pink_of_it_ouvert_1

rouge_edition_velvet_11_so_hap_pink_ouvert_1

Tot slot stap ik misschien nog even een Kiko binnen. Ik ben al jarenlang fan van Kiko, nog voor het in Nederland en België bekend werd. Ik heb namelijk een Italiaanse papa waardoor we vroeger elk jaar daar op vakantie gingen. Mama kocht dan geregeld iets in Kiko en zo leerde ik het merk al vrij jong kennen.

Mama bracht onlangs enkele prachtige producten mee van de nieuwe limited edition collectie Rebel Romantic (Liefste mama EVER!). Hiervan koop ik dus waarschijnlijk niets meer, tenzij een 2de kleur van de lipstick. Wat ik wel eens zou willen proberen, op aanraden van Emma van The Image Partner, is de Soft Focus Concealer.

KM00102004principale_900Wx900H

Verder staat er van Kiko niet direct iets op m’n wishlist. Ik heb er al een hele hoop van en kijk waarschijnlijk gewoon nog even rond in de winkel. Dat zal waarschijnlijk resulteren in nog enkele impulsieve aankoopjes, but can you blame me?

Uiteraard zullen jullie alles wat ik uiteindelijk koop terug zien in een shoplog op mijn Youtube kanaal, dus kijk daar zeker naar uit en vergeet je alvast niet te abonneren! Bovendien komt er bij 100 abonnees een winactie online en wie weet zit daar wel een item uit Parijs (Sephora!) bij!

Zijn er nog winkels of producten die ik zeker een moet bekijken in Parijs? Laat het me zeker weten!

23 Comments

 1. Hanna 27 augustus 2015

  Het Chocolate bar palette en melted lipstick moet je echt kopen! De nars lipstick en het potlood wil ik ook echt! Orgasm vind ik niet echt de moeite, de dupe van Sleek is even mooi.
  Hanna onlangs geplaatst…Violet By Marc JacobsMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Thanks voor de tips! Sleek Rose Gold heb ik ook dus ik denk dat ik dat duo inderdaad eerder ga laten liggen. Ik wil wel nog eens kijken naar andere kleuren blushes van Nars zoals Deep Throat, maar ik zie daar wel of ik de kleuren dan de moeite vind om eentje mee te nemen!


 2. Jamey - Beauty Unboxing 27 augustus 2015

  de chocolate bar is echt absoluut elke cent waard! echt prachtig!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Nooit meer je vingers branden!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Ja die neem ik sowieso mee Iedere keer als ik hem op een blog zie ofzo wil ik hem


 3. beautifulday4makeup 27 augustus 2015

  Die melted lipkleuren lijken mij echt toppertjes
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Beauty and the Beast – Tale as old as timeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Mij ook! Ik ben benieuwd!


 4. Mariebeauty 27 augustus 2015

  Echt een leuk lijstje, er staan zeker een paar dingen die ik ook graag zou hebben! De lipkleur van bourjois don’t pink of it is echt heel erg mooi, ik heb hem ook echt de perfect everyday kleur !
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Wenkbrauwen leren tekenen • alopeciaMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Oh fijn! Dan ga ik die wel meenemen denk ik Ik had de kleuren van die Bourjois producten nu gekozen op basis van de site gewoon, maar in het echt kan het nog wel eens verschillen he. Maar fijn om te horen dat hij in het echt ook heel mooi is! Ik kijk ernaar uit


 5. thebeautyblognl 27 augustus 2015

  Oeeh die producten van NARS zijn echt fijn!
  thebeautyblognl onlangs geplaatst…Favorieten: AugustusMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Oh heb je deze producten? Ik heb er nog niet zoveel van, maar wat ik van Nars heb vind ik echt heel fijn! Als je nog aanraders hebt, let me know!


 6. Sarahdise 27 augustus 2015

  Waw leuk lijstje! Het Chocolate Bar palet is echt een heel grote aanrader, van NARS heb ik ook een aantal lip pencils en ze zijn echt fijn. Dat wordt een fijne shoppingtrip! Benieuwd naar die Too Faced foundation!
  Sarahdise onlangs geplaatst…ETAM BEAUTY | Push up your beautyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Ik kijk er in ieder geval al naar uit


 7. Nicole 27 augustus 2015

  Wauw wat een prachtige wishlist. Parijs is echt geweldig op makeup gebied!
  Nicole onlangs geplaatst…Pixi Mesmerizing Mineral Eyeshadow Palette in Copper PeachMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Inderdaad heel fijne stad om beauty dingetjes te shoppen! Ik kijk ernaar uit!


 8. Saraya 27 augustus 2015

  Op mooie wishlist, alvast veel Shop plezier
  X vooral genieten
  Saraya onlangs geplaatst…Miami Beach Babe / Deco Delight Lipstick!My Profile

  Beantwoorden
 9. Jana 27 augustus 2015

  Leuke wishlist Het chocolade palette wou ik ook, maar in het echt vond ik hem er niet zo mooi uitzien x
  Jana onlangs geplaatst…VAKANTIE VLOG | Uitstap naar Bokrijk!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Ooh Ja dat kan altijd natuurlijk! Dat is ook de reden dat ik deze spulletjes liever niet online bestel, wat wel zou kunnen via sephora.fr. Ze zijn niet goedkoop en als je ze in het echt dan toch niet zo mooi vind, is het een beetje pijnlijk he Het kan dus ook zijn dat ik enkele spullen van m’n wishlist in het echt ook niet zo mooi vind hoor


 10. commedescoco 27 augustus 2015

  Leuk! Ik ben vorige week geweest en heb het Chocolate Bar palette gekocht, zo blij mee! Zag er ook het nieuwe Urban Decay palette, maar die vond ik niet zo… (en is ook hier in NL te krijgen volgens mij). Veel plezier! x Chantal
  commedescoco onlangs geplaatst…Paris Citytrip #1My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 27 augustus 2015

   Het nieuwe UD palette spreekt me ook niet zo aan, de kleuren zijn niet zo m’n ding Het chocolate bar palette lijkt wel echt helemaal m’n ding! Dankjewel


 11. Beauty Treasures 28 augustus 2015

  Mooie wishlist. Je moet zeker in Parijs ook de Bourjois Boutique eens bezoeken.
  Beauty Treasures onlangs geplaatst…DOVE – REVIEW DERMASPA HANDCREME & BODYLOTIONMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 7 september 2015

   Die stond inderdaad op m’n to do list en ik ben er ook geraakt! Was de moeite!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge