Pink Gellac – Vintage Chic collectie

Romina zonder een kleurtje op de nagels is een zeldzaam fenomeen. Ik hou ervan mijn nagels te laten doen, maar soms kies ik er toch voor dit thuis zelf te doen. Met Pink Gellac zijn je nagels in een mum van tijd verzorgd en bovendien bespaar je er heel wat mee. Benieuwd naar hun nieuwste collectie gellakjes? Take a look!

De nieuwste collectie, Vintage Chic, bestaat uit 7 pastel keurtjes. Kleurtjes die ik zelf enorm vaak draag!

237 Pearly Pink

Een zoet roze kleur met een parelmoer finish. Een klassieke glans die jouw outfit net dat beetje extra glamour geeft.

238 Peachy Nude

Een licht nude kleurtje met peachy ondertoon. Een kleur waar ik heel vaak naar grijp omdat het overal bij past. Vooral bij een gebruinde huid is deze kleur prachtig!

239 Paradise Blue

Een helder licht blauwe kleur. Deze pastel blauwe tint geeft jouw look net dat tikkeltje meer zonder al te veel op te vallen.

240 Salmon

Een creamy zalm kleur met warme oranje ondertonen. Perfect voor net dat beetje extra kleur bij elke outfit.

241 Mint Green

Een pastel groene kleur met een creamy finish. Een kleur die al jaren trendy is, en het voor mij nog steeds goed doet!

242 Pastel Purple

Een creamy pastel paarse tint.

243 Diamond Pink

Een roze glitter gellak met holografisch effect. D perfecte keuze voor een accent nagel of als touch up kleur voor een glamorous effect.

De kleur die bij mij onmiddellijk in het oog sprong en mijn persoonlijke favoriet uit de collectie is peachy nude. Deze in combinatie met diamond pink geven een manicure die maandelijks op nieuw zou kunnen dragen!

In de volgende video laat ik alle kleuren nog even van dichtbij zien. Ik laat er bovendien in versneld tempo zien hoe ik de gellak thuis aanbreng. Een meer gedetailleerd how to video kan je hier vinden.

Wat is jouw favoriete kleur uit deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge