Polette Blossom en Yucca

Yaaassss ladies and gents. De zomer is er nu écht bijna! Op het moment dat ik dit schrijf zit ik zalig te genieten van de zon op ons terras! Beentjes in de lucht, laptopje op de schoot en bloggen maar! Life could be worse! Een nieuwe zomer, een nieuwe zonnebril, werkt dat zo niet? Met de zonnebrillen van Polette kan dat en blijf je elke zomer trendy voor een klein prijsje!

In de botanische tuin van polette groeien bloemrijke voorjaar modellen met een klein prijsje. Ik zocht er zo eentje uit en dat werd Blossom! Blossom is een bril met weelderige, ovale vormen en fleurig frame!

.

Blossom

Zelf hou ik ervan om fleurige zonnebrillen te dragen. Dat hoeven daarom geen knalkleurtjes te zijn, maar een fleurig accentje maakt een zonnebril toch altijd een stuk aantrekkelijker voor mij. Blossom is daar een mooi voorbeeld van. Niet al te opvallend, maar ook verre van saai! The perfect in between!

Het leuke aan polette is dat je eender welke bril volledig kan aanpassen! Vind je een leuk montuur maar heeft deze geen zonwerende glazen (zoals de Blossom die ik koos)? No problemo! Je kiest bij het bestellen gewoon het type glas dat je erin wil. Ik koos zo bijvoorbeeld voor glazen met een zwart kleurverloop én met sterkte aangepast op mijn ogen!

.

Yucca

Zo’n mooie bril, die wil je natuurlijk ook mooi bewaren! Geef je bril daarom een charmant etui. Deze Yucca is gemaakt van hout en gevoerd met ‘royal blue’. Het is een accessoire dat de schoonheid van Moeder Natuur uitstraalt. I meaannn, look at that blue velvet! ? Een uniek doosje dat je niet kan laten liggen als je het mij vraagt!

So what are you waiting for! Haast je snel naar Polette om jou trendy, unieke (ahja, want pas hem naar hartelust aan ?) zonnebril van dit jaar uit te kiezen!

cheap wedding veil

Heb jij al een (zonne)bril van Polette?

2 Comments

  1. Joyce 19 juni 2017

    Wauw, wat een mooie bril!

    Beantwoorden
    • Romina 22 juni 2017

      Aww dankjeee


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge