Polette – Betaalbare (Zonne)brillen op sterkte of met modeglazen

Een bril dragen: het is niet altijd even makkelijk en kost vaak veel geld. Dat is ook de reden waarom ik het heel lang uitstelde om een zonnebril op sterkte te kopen. Ik heb het sinds dit jaar steeds vaker nodig om met de auto te rijden wanneer de zon schijnt, maar ik kon mezelf er niet toe aanzetten naar een opticien te gaan en weer zo’n duur bedrag neer te leggen. Ik ontdekte op het perfecte moment de oplossing: Polette! Lees je even mee?

Polette is een webshop die enorm betaalbare en trendy brillen en zonnebrillen verkoopt die daarnaast ook nog eens heel aanpasbaar zijn. Zo kan je de sterkte van je glazen bepalen, maar kan je bijvoorbeeld ook de kleur van de glazen aanpassen. Bovendien zijn ze, zoals ik al zei, enorm betaalbaar. Voor een montuur betaal je namelijk tussen de €5 en €49,99! Alsof die prijzen nog niet schappelijk genoeg zijn, krijg je bij elke bril nog een plastieken ziplock tasje en een brillendoekje zoals je op de foto kan zien. Mijn zonnebril zat zelfs in een stoffen brillenzakje, maar hiervan ben ik helaas een foto vergeten te maken.

Polette-2015-DaintyRibbons.com-01

De reden waarom de brillen bij Polette een stuk goedkoper zijn dan bij de opticien, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten, is hun manier van werken. Ze zijn namelijk de enige tussenpartij tussen de fabriek en de klant. Waar een opticien beroep moet doen op een groothandelaar en een importeur, komen de brillen van Polette recht uit hun werkplaatsen.
Polette-2015-DaintyRibbons.com-04

Ik ging voor de zonnebril met de naam Marquis.S, een rond model van acetaat met houtnerf, waarvoor je €49,99 betaalt. Wat me het meest aansprak aan deze bril was de kleur en het houten effect. Maar ook de glazen spraken me erg aan. Ik zocht namelijk een zonnebril op sterkte voor in de auto. Daarbij vond ik het belangrijk dat de glazen niet te donker zijn. Deze bril is daarvoor dus perfect! Bovendien hebben de glazen een roze/oranje gradient effect, wat ikzelf echt heel mooi vind!Polette-2015-DaintyRibbons.com-03

Dat wil echter niet zeggen dat ik deze bril enkel in de auto draag. Ik heb hem gedurende mijn hele vakantie gedragen en kan niet meer zonder. Naast brillen verkopen ze trouwens ook ontzettend leuke accessoires zoals brillendoosjes en -doekjes. Ikzelf ging voor het doekje ‘Arty Pastel‘, dat je hierboven in de foto kan zien!
Polette-2015-DaintyRibbons.com-07

Omdat ik zo enthousiast was toen ik de site ontdekte, bestelde ik gelijk ook een extra bril op sterkte. Ik heb de mijne namelijk al een aantal jaar en was hem een beetje beu. Het was tijd voor verandering. Ik ging voor een bruin model, genaamd Albatros, dat ietsje groter is dan mijn oude bril.
Polette-2015-DaintyRibbons.com-05

Voor dit montuur betaal je slechts €6,99! De juiste glazen erbij leverden een prijs van zo’n €17! De bril is enorm goed van kwaliteit en zit perfect! Van deze bril heb ik nog geen foto waarbij ik hem draag, maar volg me op instagram en snapchat (romina244) en dan zie je zeker nog een foto voorbij komen!
Polette-2015-DaintyRibbons.com-06

Ik denk dat het al duidelijk is dat ik ontzettend enthousiast ben over de brillen van Polette. Ik heb al een hele wishlist gemaakt, want ik ga er zeker nog meer bestellen! Voor de prijs moet je het zeker niet laten en de kwaliteit is verbazingwekkend goed! Ze zijn stevig en zitten perfect.
Polette-2015-DaintyRibbons.com-09

Bovendien is de website enorm duidelijk en wordt je goed geholpen bij het uitkiezen van een bril. Bij elke bril staan namelijk duidelijk alle afmetingen zodat je met een oude bril kan vergelijken hoe groot deze zal zijn.
Polette-2015-DaintyRibbons.com-08

Daarnaast kan je via een soort applicatie op de site je montuur ‘passen’. Je kan dan een foto van jezelf uploaden en zo de bril even ‘opzetten’ om te zien of deze je zal staan. En dat werkt prima, want zo kon ik ook uitmaken dat ik deze brillen graag wou en dat ze me goed zouden staan!
Polette-2015-DaintyRibbons.com-10

Als je nog op zoek bent naar een (zonne)bril op sterkte of met modeglazen (zonder sterkte), neem dan zeker eens een kijkje bij Polette! Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het montuur dat je in gedachten hebt voor een heel betaalbare prijs met enkelvoudige of multifocale kwaliteitsglazen!
Polette-2015-DaintyRibbons.com-11

Dankjewel Polette voor de prachtige zonnebril!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe brillen van Polette?

16 Comments

 1. Axelle 15 augustus 2015

  staat je heel goed!!
  Axelle onlangs geplaatst…Winactie: flashtattoos!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 augustus 2015

   Thanks!


 2. Laura - Essential Honesty 15 augustus 2015

  Super! Ik was aan’t wachten op deze post, want wist niet hoe de bril er ging uitzien op je koppie! Echt super mooi hoor!

  Beantwoorden
  • Romina 15 augustus 2015

   Dankjewel! Ben blij dat ik de site via jou heb ontdekt


 3. Jana 15 augustus 2015

  Ik heb ook al regelmatig zitten rondkijken op de site van Polette maar tot nu toe nog nooit iets besteld!
  Jana onlangs geplaatst…3x High-end make-up die ik amper gebruikMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 augustus 2015

   Het is zeker de moeite Als je een bril op sterkte nodig hebt sowieso, want ik zou niet weten waar je anders zo’n betaalbare goede brillen op sterkte kan vinden Ik denk niet dat ik ooit nog ergens anders een bril op sterkte ga kopen want ze zijn zo betaalbaar en goed en ze hebben zoveel keuze! Ik zie geen reden om ergens anders een duurdere te kopen


 4. Mylou 15 augustus 2015

  Die zonnebril, ik ben verliefd!
  Mylou onlangs geplaatst…Voor welke series mag je mij wakker maken?My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 augustus 2015

   Ik ook Fijn dat je hem ook mooi vindt!


 5. Claudia 15 augustus 2015

  Ik hoor zoveel goede verhalen over Polette. En die prijsjes, echt top. Beter dan de opticien die mijn bril niet wil maken omdat het een “goedkoop” modelletje was.
  Claudia onlangs geplaatst…Favorieten van Primark in GentMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 augustus 2015

   Ja ik heb ook echt alleen maar positieve dingen te zeggen voer Polette. Ze zijn ook heel vriendelijk en helpen snel als je een vraagje hebt! Ik denk niet dat ik ooit nog een bril bij een opticien ga kopen! En dat zegt voor mij eigenlijk veel, want ik ben iemand die met heel veel brillen niet sta en ze dus normaal echt wel wil passen, maar met de tool die ze op hun site hebben waarmee je kan ‘passen’ en door hun klantvriendelijkheid en goede prijzen, vind ik het eigenlijk echt geen probleem meer om brillen bij hen online te kopen!


  • Claudia 16 augustus 2015

   Dat is ook handig die tool! Ik vind het soms zo moeilijk om te kijken wel model mij staat. Je zou eventueel ook nog bij de opticien verschillende brillen kunnen passen en bij Polette bestellen
   Claudia onlangs geplaatst…Zo raken je oordopjes nooit meer in de knoopMy Profile


  • Romina 16 augustus 2015

   Dat is inderdaad een optie! Ik zou het er voor over hebben als je op die manier 80% kan besparen op de prijs. Maar de tool is inderdaad ook echt handig! Ik heb op die manier mijn brillen uitgekozen en dat ging prima!


 6. Anneleen-Teasistars 18 augustus 2015

  wauw heel erg mooie bril! en staat je goed! Aan zo’n prijs kan je inderdaad niet sukkleen! Ik heb al heel erg lang een zonnebril opsterkte die duur was en eigenlijk niet zo mooi, want toen ik de mijne kreeg hadden ze eigenlijk nog geen echte ‘zonnebilmonturen’ bijgevolg heb ik eigenlijk een gewone montuur met donkere glazen… Maar aangezien mijn sterkte nu anders is en je deze super leuke site gedeel dhebt kan daar zeker eens verandering in komen nu!

  Beantwoorden
  • Romina 23 augustus 2015

   Thanks! Ja zeker eens gaan kijken! Echt de moeite


 7. beautifulday4makeup 21 augustus 2015

  Ik twijfel altijd om deze te kopen, want ik vrees dat ze van mijn neus gaan glijden
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Zonnebescherming hoeft niet duur te zijn – Cien zonnecrème en zonnespray voor kinderen met SPF 50My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 23 augustus 2015

   Dat had ik in het begin ook eventjes, maar ik heb toen een mailtje gestuurd om te vragen of er iets aan gedaan kon worden en ze hebben mij heel goed geholpen ermee! Je kan deze bril namelijk een beetje buigen zodat hij vaster zit


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge