Prairie charms Lente Pre-Launch Goodie Bag

Prairie Charms is een webshop die vooral haar accessoires verkoopt. Ze lanceren binnenkort een nieuwe lente collectie (al vind ik dat wat laat ondertussen) en een tijdje geleden kon je daarvoor een pre-launch goodie bag bestellen. Deze kostte 5£ en zou enkele items van de nieuwe collectie bevatten. Ik bestelde zo’n goodie bag en in dit artikel laat ik zien wat de inhoud was.

IMG_1708IMG_1703Als eerste een haarband. Deze ziet er in principe wel leuk uit, hoewel ik nog niet weet hoe ik dit precies zou dragen aangezien het toch vrij opvallend gaat zijn.IMG_1706Als volgende een soort wrap voor rond je staart of dot. Ik zou dit eerder rond een dot gebruiken, maar de kleuren vind ik niet heel erg zomers.IMG_1704En dan komen we meteen bij het laatste item. Dit vind ik persoonlijk ook het leukste. Dit zijn 3 rekkertjes voor je haar. Voor zij die deze nog niet kennen: Het zijn rekkers die geen plooi achterlaten in je haar wanneer je een staart gedragen hebt. Heel handig vind ik deze! Ik heb er al een aantal, maar zoals waarschijnlijk elk meisje weet, geraken rekkers ALTIJD kwijt. IMG_1705

Ik vind de inhoud niet spectaculair mooi, maar ze beloofden al een hele tijd geleden dat de nieuwe collectie ook beauty zou bevatten. Ik ben dus nog steeds heel erg benieuwd. Wat ik wel erg jammer vind is dat ze geen datum konden geven van de nieuwe lancering. Ze beloven deze nieuwe collectie al heel lang, maar het lijkt alsof deze steeds verder en verder uitgesteld wordt. We zullen dus moeten afwachten. Wanneer de nieuwe collectie er is plaats ik misschien een bestelling (want ik heb nog een cadeaubon) en dus ook een shoplog. Zo weten jullie ineens ook wanneer de collectie er eindelijk is!

Love, Romina

10 Comments

 1. Niet mijn ding. Dit vind ik niet echt “goodiebag” waardig. Ik noem het eerder een mager iets. Nee.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 14 juni 2014

   Ik moet toegeven dat het ook niet allemaal mijn stijl is, maar dit dient eigenlijk ook maar als preview voor de nieuwe collectie, maar dan tegen een flinke korting. Ik weet dat ze wel altijd leuke dingen in hun collectie hebben, dus ik was heel erg benieuwd (nog steeds), vandaar dat ik dit wel wou kopen. Hopelijk zitten er in de nieuwe collectie leukere spulletjes, maar daar twijfel ik niet aan.


  • Ik ken ze verder niet, maar dit vind ik niet een goodiebag.


  • Romina D'Astolfo 14 juni 2014

   Oké Ik weet niet hoe ik het anders had kunnen noemen..


  • Preview van de nieuwe collectie. De haarbanden.


  • Romina D'Astolfo 14 juni 2014

   Misschien wel, maar het zijn niet enkel haarbanden en zij noemden het zelf een goodie bag dus ik heb dat simpelweg overgenomen


 2. cheyenne 17 juni 2014

  Ziet er leuk uit. Ik raak zo vaak haar spulletjes kwijt ik word er gek van. Maar erg leuk ik stop met kopen ik verlies ze altijd

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 18 juni 2014

   Haha ik ook, daarom koop ik graag wat leukere dingetjes, daar ben ik dan wat voorzichtiger mee en dan verlies ik ze niet zo snel


 3. svenja 19 juni 2014

  Schattige haarbandjes!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 juni 2014

   Ja ze hebben veel schattige dingetjes vind ik zelf


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge