Prettybox September 2014

Zonder het goed te beseffen sloeg ik de prettybox van augustus over op mijn blog. Het was natuurlijk wel de bedoeling om ook daarvan een blogpost te schrijven, maar die ben ik blijkbaar compleet vergeten. Omdat ik ondertussen de box van september ontvangen heb, leek het mij niet nodig om die van augustus nog online te gooien, maar laat het zeker even weten als jullie deze toch nog willen zien! Maar vandaag: de prettybox van september! Ik kan alvast zeggen dat ik heel enthousiast ben, dus kijk snel even mee!

Prettybox September 2014 - 1 Prettybox September 2014 - 2 Prettybox September 2014 - 3

Er zaten 5 producten in deze box, en van het eerste werd ik al enorm blij: Een miniatuur van Benefit’s It’s Potent! Eye Cream. Een product dat ik niet direct verwachtte maar wel al heel erg lang wil proberen! Nu kan dat! Ik ben hier heel erg benieuwd naar!Prettybox September 2014 - 4

Als volgende het So Susan Cosmetics Concealer Quad. Allereerst vind ik de verpakking echt heel leuk, hoewel het doosje van het product zelf wel een beetje goedkoop aanvoelt voor de waarde ervan. Op zich vind ik dit niet zo’n ramp, maar of ik zelf 23€ zou uitgeven aan een product met deze verpakking, ik denk het niet. Daarom vind ik het wel leuk dat dit in de doos zit. Een concealer palette heb ik nog niet maar wil ik ook al lang eens proberen, dus ook dit vind ik een hele leuke aanwinst. Er zit een goede variatie aan kleuren in vind ik zelf, en wat ik heel erg handig vind, is dat je je eigen kleur kan creëren door middel van de witte concealer! Top!Prettybox September 2014 - 5

Nog een product van So Susan Cosmetics (een merk dat ik niet ken trouwens): Het Dual Brow Powder. Zoals je kan zien is de donkere kleur van mijn exemplaar jammer genoeg gebroken. Ik tweette hierover (zonder te vragen naar een nieuw exemplaar of een andere oplossing) en Prettybox reageerde onmiddellijk dat ze contact met me gingen opnemen. Over de service van Prettybox valt er niets dan positieve dingen te zeggen! Hier word ik heel blij van!
Prettybox September 2014 - 6

Nog een merk dat ik nog niet ken: Unity Cosmetics. Hiervan kreeg ik een lipliner in een mooie oudroze kleur! Perfect voor de herfst!
Prettybox September 2014 - 7

Als laatste een bekender merk: L’Oréal Paris. Hiervan zat er een setje nagelstickers in de box. Ik hou zelf heel erg van dit soort nagelstickers maar meestal ben ik een beetje angstig wanneer dit in een box komt bijvoorbeeld, omdat het printje vaak niets voor mij is. Dit design daarentegen vind ik wel echt heel mooi! Hier ga ik dus zeker gebruik van maken! Prettybox September 2014 - 8

En hier zie je het design van dichtbij. Ik vind het zelf echt een heel leuk design, zeker iets dat ik zelf ook zou kopen! Deze komen zeker goed van pas!Prettybox September 2014 - 9

Voor meer details over de producten verwijs ik naar de foto’s van het kaartje dat in de box zat. Daarop vind je alle info over de producten.

Ik ben echt enorm te spreken over deze box en vind het zelf denk ik de beste box tot nu toe! Ik ga sowieso alle producten gebruiken uit deze box en dat noem ik nu juist een geslaagde box: een box waarvan je alles wilt gebruiken! Ik kijk er erg naar uit om met alle make-upjes te spelen!

Jammer genoeg was dit ineens ook mijn laatste box en deze zorgt ervoor dat ik mijn abonnement toch heel graag zou verlengen. Alleen weet ik momenteel niet goed of dat mogelijk is. Ik woon in België en krijg deze box dus al 6 maanden op een Belgisch adres toegestuurd, maar op de website staat dat ze enkel binnen Nederland verzenden. Ik weet niet of dit een foutje is, of dat ze de verzending naar België geannuleerd hebben voor nieuwe abonnementen, maar moest het nog kunnen, denk ik wel dat ik mijn abonnement zou verlengen!

8 Comments

 1. Sanne Makeupgorgeous 3 oktober 2014

  Ik vind dit een erg geslaagde box! Leuke inhoud!

  Beantwoorden
 2. charile 3 oktober 2014

  Leuke inhoud!

  Beantwoorden
 3. Terecht dat je excited was over de inhoud ! Wat een mooie box wauwwww

  Beantwoorden
 4. Hannelore S 3 oktober 2014

  Ziet er een leuke box uit. De oogcreme van Benefit wil ik ook al heel lang eens uitproberen. Ben dus heel benieuwd naar een review hiervan.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 7 oktober 2014

   Ik ga hem testen en zal er een artikel over schrijven! Al ben ik denk ik niet de meest ideale persoon om zoiets te testen want heb eigenlijk niet echt last van donkere kringen of wallen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge