Primark Try On Shoplog Herfst/Winter 2016

Het werd nog eens tijd voor een bezoekje aan de Primark en de buit mag er zeker zijn! Vandaag laat ik jullie zien wat ik er allemaal kocht. Van home tot fashion, geen enkele afdeling was nog veilig voor mij!

Veel kijkplezier!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier!

2 Comments

  1. Anneleen 5 december 2016

    Zo erg dat ik al lang niet meer gereageerd heb, dus verwacht je nu maar aan veel reacties haha heel leuke aankopen! Primark heeft som echt leuke dingen alleen vind ik ze zelf nooit en vindt iedereen anders ze precies wel… welke primark ben je geweest? Je beddengoed en de gekleed blouse waren echt heel erg mooi!!

    Beantwoorden
    • Romina 15 juni 2017

      Ik ging toen naar de Primark in Hasselt, maar nu ga ik naar die in Gent aangezien ik verhuisd ben


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge