Reload, Mijn Travelbuddy

Reizen is één van mijn favoriete bezigheden, het inpakken van een koffer: not so much. Don’t get my wrong, ik vind het inpakken van een koffer op zich wel leuk. Die limieten op de luchthaven daarentegen een stuk minder. Als beautyliefhebber heb ik altijd een gigantische toilettas bij, maar daarop heb ik alvast één oplossing!

Reload is een travelfriendly parfum verstuiver die verkrijgbaar is bij Ici Paris XL en waarmee je naar hartelust kan variëren en combineren. Zo kan je ook zelf een discovery box samenstellen, wat perfect is al geschenk, bijvoorbeeld voor vaderdag!

#PickYourScent

In een discovery box zitten één verstuiver en 4 parfums naar keuze. Je kan een parfum eventueel ook vervangen door een andere huls om je verstuiver wat op te fleuren. Hierover zodadelijk meer! Laten we eerst kijken naar de parfums! Ik kreeg de geurtjes #Ibiza, #Wellbeing en #famous, waarvan #Ibiza op dit moment mijn favoriet is.

Ik ga mezelf er niet aan wagen om de geurtjes te omschrijven, maa trust me, er zijn tientallen geuren en voor ieder wat wils! Het fijne aan dit systeem is dat je op die manier compact één of meerdere parfums mee kan nemen. Zo heb je ook op vakantie keuze genoeg zonder een overvolle toilettas!

Personaliseer

Zoals ik eerder al zei kan je de huls van je verstuiver verwisselen. Zo kan je je verstuiver wat personaliseren, vrolijker of net mannelijker maken. Perfect dus voor elk type persoon en als cadeau voor elk type gelegenheid.

Het verwisselen van de huls gaat heel simpel, net zoals de parfums zelf trouwens. Je draait simpelweg de onderkant van de Reload en zo komt je parfum eruit en kan je ook je huls eraf schuiven. Een nieuw parfum erin, een nieuwe huls erond en done! Hieronder laat ik zien hoe de roze huls eruit ziet op mijn Reload verstuiver. Girly all the way!

Reload is mijn echte travelbuddy geworden! Wie/wat is jou travelbuddy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge