Anti-Roodheid: Ren Evercalm Anti-Redness Serum

Als er iets is dat ik graag aan mijn huid zou veranderen, is het de textuur en de roodheid. Om de textuur van mijn huid te verbeteren gebruik ik de Foreo Luna. Voor de roodheid testte ik, naast mijn geliefde Bioderma Sensibio Anti-Redness Care, een serum van Ren uit: het Evercalm Anti-Redness Serum! Benieuwd of het effect had? Kijk snel verder!

.

Verpakking

Laten we beginnen bij het begin: de verpakking. Dit serum zit in een glazen flesje met pompje. Dit laatste vind ik een grote plus! Eén pompje is exact de hoeveelheid die je nodig hebt voor je volledige gezicht! Maak niet de fout die ik meerdere malen maakte door te denken dat 1 pompje niet genoeg zou zijn. Want trust me, a little goes a very long way! Dat is ook meteen een tweede voordeel! Je komt hier gigantisch lang mee toe omdat het zo enorm zuinig in gebruik is!

.

Ingrediënten

Wat me opviel aan de ingrediënten is dat het tweede ingrediënt glycerine is! Dit zou een goede basis voor makeup moeten zijn aangezien het een subtiel plakkerig laagje achterlaat waar makeup goed aan hecht. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier niet veel van merk, maar dat komt waarschijnlijk vooral omdat ik na dit serum telkens nog een dagrème aanbreng. Verder ben ik ook geen expert in de ingrediënten, wel weet ik dat de eerste 6 (en de eerste ingrediënten zijn toch de belangrijkste!) veelbelovend zijn!

.

Textuur

De textuur van het serum is zoals ik het verwacht van een serum. Vrij vloeibar en licht. Dit zorgt ervoor dat het serum erg snel intrekt, waardoor je huid snel klaar is voor een dagcrème. Hij laat de huid dan ook totaal niet vet achter, maar geeft wel een zacht gevoel.

.

Effect op Roodheid?

Door de enorm aangename textuur merk ik dat dit serum enorm geschikt is voor de gevoelige huid. Hoewel het mijn roodheid niet enorm doet afnemen, vind ik dit wel een fijn serum dat goed hydrateert en zacht is voor de huid. Of ik het opnieuw zou kopen, rekening houdend met de prijs van €33,95, weet ik niet. Ik denk dat ik toch net iets liever teruggrijp naar mijn Bioderma dagcrème als het op roodheid aankomt!

Wat gebruik jij tegen roodheid?

2 Comments

  1. Hana 25 juni 2017

    Super jammer van de alcohol!

    Beantwoorden
    • Romina 30 juni 2017

      Ja inderdaad


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge