Review ♥ e.l.f. Bronzer in Warm

Onlangs mocht ik enkele producten uitkiezen van Eyes Lips Face. Superleuk, want als er een dierproefvrij budget merk is waar ik van hou, is het e.l.f. wel. Ze hebben prachtige producten voor prachtige prijsjes! Vandaag review ik voor jullie de bronzer in de kleur Warm! Lees je mee?

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-01

De verpakking van e.l.f. vind ik top voor de prijs die je er maar voor betaalt. Hier kunnen veel merken nog iets van leren als je het mij vraagt. Een mat zwarte verpakking ziet er altijd mooi en elegant uit en kan ik altijd appreciëren. Well done e.l.f.!

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-03

De bronzer bestaat uit 4 kleuren die je elk afzonderlijk kan gebruiken of gewoon lekker allemaal samen. De bronze is niet mat, maar bevat een heel subtiele glans. Ikzelf vind dat enorm mooi, het geeft je een gezonde gloed.

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-04

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-05

Ik swatch even alle kleuren afzonderlijk voor jullie. Wat me eigenlijk direct opvalt aan deze bronzer, is dat je hier ook perfect een neutrale ooglook mee kan maken. Heel handig voor op reis dus, want hier zit eigenlijk bijna alles in wat je nodig hebt: een ooglidkleur, een creasekleur, een hightlighter (zelfs voor op je jukbeenderen is deze geschikt), en een bronzer door alle kleuren te mengen.

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-06

De pigmentatie is prima, zoals ik eerlijk gezegd ook wel had verwacht van e.l.f., en al helemaal van de studio lijn. Love it!

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-07

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-08

En dit is hoe de bronzer eruit ziet als je alle kleuren samen swatcht. Voor mij is deze kleur echt perfect voor elke dag. Niet te opvallend, niet te donker, niet te glanzend, gewoon perfect.

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-09

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-10

Mijn gezicht zonder bronzer:

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-11

En met:

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-12

Ik heb de bronzer hier heel licht aangebracht en dit is hoe ik hem dagelijks draag. Je kan hem makkelijk opbouwen als je graag een iets heftigere bronzer hebt.

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-13

Ik ben ontzettend tevreden over deze bronzer in de kleur warm en gebruik hem bijna elke dag sinds ik hem heb! Het is een absolute aanrader en voor de prijs van €4 voor 15 gram moet je hem zeker niet laten liggen!

*Elf Warm Bronzer-2015-DaintyRibbons.com-02

Wat vinden jullie van deze bronzer?

Dit merk is dierproefvrij!

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

12 Comments

 1. Tania 9 september 2015

  Prachtige bronzer. Subtiel en natuurlijk. Ik heb de Golden versie
  Tania onlangs geplaatst…Top 3 | OogschaduwsticksMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 september 2015

   De Golden versie is inderdaad ook erg mooi en ik twijfelde tussen de golden en de warm versie dus het zou wel eens kunnen dat ik deze ook ooit nog bestel


 2. Lipstick Addict 9 september 2015

  Ziet er heel goed uit, mooi! X
  Lipstick Addict onlangs geplaatst…What To Wear #20 Ready For AutumnMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 september 2015

   Thanks!


 3. Saraya 9 september 2015

  Prachtige Bronzer ❤️
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Wet’n Wild Coloricon Eye Shadow Palette / Lust Désir!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 september 2015

   Ik ben er ook heel blij mee


 4. Bibiane 9 september 2015

  Heel erg mooie broner. Staat je heel goed!
  Bibiane onlangs geplaatst…16 dingen die ik leerde van online datenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 september 2015

   Dankjewel


 5. beautifulday4makeup 10 september 2015

  Wauw, die kleur staat je echt perfect
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Augustus 2015 en Shoplog EngelandMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 september 2015

   Dankjewel!


 6. Nicole 11 september 2015

  Wat een mooie bronzer zeg. Hij ziet er heel erg mooi uit op je huid!
  Nicole onlangs geplaatst…MUA Merged Trio EyeshadowMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 september 2015

   Dankjewel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge