Review – Benefit The Porefessional

Het artikel van vandaag is een beetje later dan gehoopt, maar onder het motto van ‘beter laat dan nooit’ en aangezien ik jullie elke werkdag een artikel beloofd hebt, wou ik het toch nog online zetten voor wie nog wat avondlectuur zou willen. Vandaag een review van de gehypte primer van Benefit: The Porefessional. Is deze alle aandacht echt waard? Lees snel verder!

Ik had al eerder een minitje van the porefessional maar was er helemaal niet over te spreken. Ik kocht deze van een Amerikaanse verkoper op Ebay in een setje met nog 2 mini’s van Benefit. Ook over deze producten was ik niet razend enthousiast hoewel het enorm gehypte producten waren. Ik besloot de tester van the porefessional in de winkel eens uit te proberen op mijn hand en merkte onmiddellijk een gigantisch verschil met de substantie van mijn minitje. Wellicht was die van mij al veel te oud toen ik hem kocht waardoor de substantie veranderd was, en werkte hij daarom niet meer zoals dat zou moeten. Dat las ik ook ergens online, waardoor ik heel benieuwd was naar een goede versie van de primer. Ik besloot hem nog een kans te geven en kocht een full size.
SAMSUNG CSC

The porefessional van benefit zit in een matte tube, met een opdruk zoals we die gewoon zijn van Benefit. De tube doseert makkelijk, waardoor je geen product verspilt en werkt hygiënisch.
SAMSUNG CSC

Deze primer is oil-free, perfect, want mijn huid heeft absoluut geen olie meer nodig! Verder beweert Benefit dat hij licht aanvoelt op de huid, transparant is en zacht aanvoelt. Deze dingen kan ik allemaal alvast bevestigen en dat vind ik alvast heel positief. De primer zou je poriën moeten minimaliseren, wat ik absoluut kan gebruiken!
SAMSUNG CSC

Dit is hoe de substantie eruit ziet. Vrij dik waarin je de aanwezigheid van siliconen zeker voelt. Ik vind dat persoonlijk niet erg, want dat is wat ervoor zal zorgen dat je een egaal effect krijgt. Verder heeft het een huidskleur, die je uiteindelijk niet terug ziet op je gezicht.
SAMSUNG CSC

Het effect van deze primer is heel mooi. Mijn poriën vallen een stuk minder op wanneer ik makeup over deze primer aanbreng, maar ook wanneer ik enkel deze primer draag. Wanneer ik een dag geen zin heb in foundation of bb cream, kan ik gerust enkel deze primer gebruiken om mijn poriën een beetje te verdoezelen. Verder blijft mijn makeup heel goed zitten als ik deze primer gebruikt heb en maakt de primer mijn huid niet vet, zoals ik hoopte toen ik ‘oil-free’ zag.
SAMSUNG CSC

Ik ben ontzettend blij dat ik deze primer een tweede kans gaf na het mislukte minitje. Ik gebruik hem met veel plezier en hoewel hij vrij prijzig is (in de €30), zijn zuinige formule zorgt ervoor dat hij het helemaal waard is. Ik raad hem zeker aan als je last hebt van grote poriën en je huid tegen siliconen kan!

Dit merk is niet dierproefvrij.

[poll id=”5″]

12 Comments

 1. Bianca 30 maart 2015

  Ik ben hier zo benieuwd naar maar ik lees er gemengde reviews over zowel heel goed als gewoon dat het product echt niks doet. Daar door twijfel ik en voor die prijs wil ik er wel helemaal er achter staan als ik het koop x
  Bianca onlangs geplaatst…MAX FACTOR COLOUR INTENSIFYING LIPSTICK BALMSMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 maart 2015

   Dat snap ik helemaal! Voor mij doet het wel wel veel omdat ik grote poriën heb, maar ik denk dat het ook een beetje persoonlijk is. Dus misschien eerst eens in de winkel vragen of je het mag testen?


 2. Juliet 30 maart 2015

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt! Ben inderdaad erg benieuwd naar dit product, ga binnenkort maar even kijken in de winkel of het iets voor mij is.
  Juliet onlangs geplaatst…Nieuwe lente garderobe items ♡My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 31 maart 2015

   Dankjewel! Heel leuk om te horen!


 3. beautifulday4makeup 30 maart 2015

  Wat zonde dat je eerste minitje niet goed meer werkte
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher Secret D’Essences Eau de Parfum in NeroliMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 31 maart 2015

   Ja heel jammer!


 4. Ine 30 maart 2015

  Ik ben waarschijnlijk een van de weinige mensen die hier niet zo fan van is! Geen idee wat het is maar ik ben er niet zo voor Goede review wel!
  Ine onlangs geplaatst…Personal: Gym, Youtube, Make UpMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 31 maart 2015

   Dat kan natuurlijk, zo’n product is altijd een beetje persoonlijk! Dankjewel


 5. Mariebeauty 31 maart 2015

  Ik wil hem al heel lang eens uittesten, maar ik vind €30,00 toch veel geld voor een primer!
  Mariebeauty onlangs geplaatst…HEALTHY • Monday #1My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 april 2015

   Het is inderdaad veel, maar ik vind het het geld wel waard omdat hij zuinig in gebruik is


 6. Bianca 31 maart 2015

  Al veel over gehoord, ben er erg benieuwd naar

  Beantwoorden
  • Romina 1 april 2015

   Ik vind hem zelf heel fijn, maar best eerst even in de winkel testen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge