Review ♥ E.l.f. Prism Eyeshadow Palette in Sunset

E.l.f. is een merk dat ik met veel plezier gebruik. Ze hebben budget producten van goede kwaliteit en soms zitten er ook echte pareltjes tussen. Dat is ook het geval met het palette dat ik in dit artikel voor jullie review: Het E.l.f. Prism Eyeshadow Palette in de kleur Sunset. Kijk je mee?

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-01

De verpakking van dit palette is simpel en strak, maar ook heel stevig hoewel je voor dit palette maar €10 betaalt.

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-02

In dit palette zitten 6 prachtige kleuren, allemaal shimmery. Er bestaat ook een Nude en een Smoke variant, maar omdat ik al zoveel nude oogschaduws heb, koos ik voor de Sunset versie.

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-03

De pigmentatie van dit palette is super, maar kan nòg intenser gemaakt worden door de oogschaduws nat te gebruiken, al vind ik dat persoonlijk zelfs niet echt nodig. De oogschaduws zijn makkelijk aan te brengen en te blenden!

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-07

Swatches van de eerste 3 kleuren.

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-04

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-09

Swatches van de laatste 3 kleuren.

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-05

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-10

Het palette bevat naast de 6 prachtige kleuren ook een sponsapplicator, al zit die er bij mij al niet meer in om de simpele reden dat ik dit nooit gebruik.

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-06

En omdat ik er niet genoeg van krijg hoe mooi deze kleuren zijn, hier nog een keer de swatches! Zoals je kan zien zit er een goede mix van lichte en donkere kleuren in dit palette. Je kan dus een vrij neutrale look creëren, maar je kan je look net zo goed wat heftiger maken door de donkerdere kleuren toe te voegen.

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-08

En dit is de look die ik met dit palette maakte. Ik heb me laten inspireren door de look die Anneloes van Beautycloud een tijdje geleden met dit palette maakte.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-12

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-14

Zoals je kan zien, heb ik de look neutraal gehouden. Dit is eerder een look die ik op dagelijkse basis zou dragen.

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-16

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-19

De lipstick die ik erbij draag is de Kiko Intensely Lavish Lipstick in de kleur Lusty Peony!

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-20

2015-09-11-2015-DaintyRibbons.com-13

Ik ben echt enorm tevreden over het Prism Eyeshadow Palette van e.l.f. en ga het nog vaak met veel plezier gebruiken. Ik mezelf de donkere kleuren zeker nog vaak dragen nu de herfst begonnen is!

2015-06-19-2015-DaintyRibbons.com-11

Wat vinden jullie van dit palette?
Zie je graag een tutorial van deze look? Of een andere look met dit palette?
Laat het me zeker weten!

Dit merk is dierproefvrij.

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

12 Comments

  1. beautifulday4makeup 1 oktober 2015

    Ik heb mij oog ook al een tijdje op dit palette
    beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Tarzan – Doo Bad Shi DooMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 2 oktober 2015

      Het is echt de moeite!


  2. Saraya 1 oktober 2015

    Oehhh..prachtige Palette, mooie ooglook!
    X
    Saraya onlangs geplaatst…Unboxing Deautybox / September!My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 2 oktober 2015

      Thanks!


  3. Jamey - Beauty Unboxing 1 oktober 2015

    Mooi pallet! Leuke look heb je er mee gemaakt!
    Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Outfit – klaar voor de herfst! My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 2 oktober 2015

      Dankjewel!


  4. Nicole 1 oktober 2015

    Wauw ik vind het echt een heel mooi palette. Erg mooie kleuren!
    Nicole onlangs geplaatst…Collective Haul (Incl. BH Cosmetics, Zoella, Ebay & More!)My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 2 oktober 2015

      Helemaal mee eens!


  5. sparklesofmakeup 1 oktober 2015

    Heel mooi palette!
    sparklesofmakeup onlangs geplaatst…TRAVEL| VOORALEER JE VERTREKT NAAR VIETNAMMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 2 oktober 2015

      Inderdaad!


  6. Kyara 1 oktober 2015

    Mooi palette!

    Beantwoorden
    • Romina 2 oktober 2015

      Helemaal mee eens! E.l.f. doet het goed


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge