Review – Eylure Brow Control & Shape Gel

Vandaag het eerste artikel van het nieuwe schema op Dainty Ribbons! Weet je niet waar ik het over heb? Lees dan misschien eerst even dit artikel! Vandaag een review van de Brow Control & Shape Gel van Eylure. Kijk je mee?

SAMSUNG CSC

Persoonlijk ben ik niet iemand die gigantisch veel doet aan haar wenkbrauwen. Ik epileer ze en gebruik een brow gel zodat ze mooi in model blijven, maar dat is pretty much alles wat ik doe. De reden is dat ik van mezelf al vrij volle wenkbrauwen heb en ze bijtekenen is dan ook echt geen must voor mij. Doorzichtige wenkbrauw gels daarentegen, zijn dat wel! En dat is precies wat deze Brow Control & Shape Gel van Eylure is: een doorzichtige wenkbrauw gel.
SAMSUNG CSC

Deze wenkbrauw gel komt, net zoals de meeste andere, in een kleine verpakking met een mascaraborsteltje waarmee je het product aanbrengt op je wenkbrauwen. De verpakking krijgt van mij alvast een duim omhoog, want de matte grijze verpakking maakt het heel classy vind ik zelf en daar hou ik wel van! Maar ook de werking vind ik top. Ik moet zeggen dat dit zonder twijfel mijn favoriete wenkbrauw gel is die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik heb onder andere al die van Essence, Catrice, E.L.F. en Gosh geprobeerd en deze doen het ook wel goed, don’t get me wrong. Maar de reden dat ik deze van Eylure nog een stuk beter vind, is het volgende.
SAMSUNG CSC

Ik heb, zoals ik al zei, volle wenkbrauwen van mezelf. dat wil ook zeggen dat er soms wat haartje hun eigen gangetje willen gaan en dan vooral aan de binnenkant van mijn wenkbrauwen. Deze krijg ik vaak niet mooi in model met wenkbrauw gel of gaan na een tijdje toch weer hun eigen gangetje. De wenkbrauw gel van Eylure is de eerste die ook deze haartje in bedwang kan houden, de hele dag door. En dat zonder mijn wenkbrauwen crunchy te doen voelen (want dat gevoel haat ik).
SAMSUNG CSC

Ja, dit is echt een topproduct. Ik denk niet dat ik snel nog een andere wenkbrauw gel ga aanschaffen want deze verslaat ze allemaal!

De producten van Eylure zijn te koop bij Di en voor deze Brow Control & Shape Gel betaal je zo’n 8€.

Dit merk is dierproefvrij.

4 Comments

 1. beautifulday4makeup 24 maart 2015

  Dit klinkt handig. Ik haat het ook wanneer mijn wenkbrauwen plakkerig worden van een gel
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher Zero Defaut flawless skin foundationMy Profile

  Beantwoorden
 2. Klinkt wel goed, ik ben benieuwd

  Beantwoorden
  • Romina 14 april 2015

   Heb wel een nadeel ondervonden, hij is vrij snel op Maar alsnog een hele goede wenkbrauwgel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge