Review – Eylure Brow Shapers – Shaped Hair Removal Strips

Het artikel van vandaag zal gaan over een product om makkelijk je wenkbrauwen mee te epileren, meer bepaald de Shaped Hair Removal Strips van Eylure. Ik kreeg deze een hele tijd geleden van Di om ze te testen, samen met een heleboel andere producten waaronder de Brow Control & Shape Gel. Deze beviel me enorm dus ik was benieuwd naar de andere producten. Lees je mee?

SAMSUNG CSC

Sinds kort liggen de wenkbrauwproducten van Eylure in de filialen van Di en ter gelegenheid daarvan werd er mij gevraagd of ik deze wou testen. Ik ben zelf nog steeds op zoek naar de perfecte producten voor mijn wenkbrauwen, dus daar zei ik uiteraard geen nee tegen. Vandaag begin ik met de Shaped Hair Removal Strips, maar er volgen nog een aantal andere wenkbrauwproducten van Eylure de komende weken.
SAMSUNG CSC

De instructies volgens de verpakking (klik op de afbeelding om te vergroten): In de richting van de haartjes aanbrengen en tegen de richting van de haartjes terug van de huid af trekken. Dit is dus ook de manier waarop ik het heb gedaan, vond ik ook gewoon logisch.
SAMSUNG CSC

In 1 pakje zitten 3 velletjes met hair removal strips.
SAMSUNG CSC

Op elk velletje zitten 4 strips voor de bovenkant van je wenkbrauwen, 4 strips voor de onderkant van je wenkbrauwen en 6 rechte strips voor tussen je wenkbrauwen bijvoorbeeld. Je kan de strips iets beter zien op een van de volgende foto’s.
SAMSUNG CSC

Aanshouw: mijn bushy wenkbrauwen! Ik heb mijn wenkbrauwen speciaal voor deze blogpost een hele tijd niet geëpileerd. Ik weet dat het er niet uitziet, maar it’s all for the blog!
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En hier zie je de strips die op een velletje zitten iets beter. Je kan met 1 velletje 2 keer je wenkbrauwen volledig epileren en met een volledig pakje dus 6 keer.
SAMSUNG CSC

Ik begon met de bovenkant. In mijn geval pasten de strips vrij goed met de vorm van mijn wenkbrauwen. Het aanbrengen ging dus al heel makkelijk.
SAMSUNG CSC

En dit is het resultaat. De strips van de huid af trekken gaat makkelijk en de pijn valt goed mee. Je bent natuurlijk nog steeds aan het epileren dus pijnloos zal het niet zijn. Alle haartjes waar de strip op zat waren verwijderd dus ik was blij verrast. Bij nader inzien had ik de strip misschien nog ietsje lager kunnen plaatsen, maar oh well.
SAMSUNG CSC

En dan de onderkant. Deze strip paste iets minder goed en dat maakte het ietsje moeilijker. Zoals je misschien kan zien heb ik er uiteindelijk aan de rechterkant een stukje af geknipt om ze beter te doen passen, maar hierdoor waren ze ietsje minder plakkerig geworden.
SAMSUNG CSC

En dat zie je ook in het resultaat. Niet alle haartjes zijn verwijderd helaas.
SAMSUNG CSC

Maar uit fouten leer je, en bij mijn linkerwenkbrauw had ik de strip op voorhand in 2 geknipt. Ik gebruikte nu eerste de ene helft.
SAMSUNG CSC

En pas daarna de andere helft.
SAMSUNG CSC

En zoals je ziet werkt het op deze manier wel prima.
SAMSUNG CSC

En als laatste deed ik de binnenkant van mijn wenkbrauwen. Hiervoor gebruikte ik een rechthoekige strip.
SAMSUNG CSC

En ook dit werkt prima.
SAMSUNG CSC

En dan was dit het eindresultaat. Een beetje rood zoals je kan zien, maar dat ligt echt aan mijn huid denk ik. Ik word ALTIJD rood van eender wat, haha. :p Mijn huid is gewoon gevoelig en wordt snel rood. Ik heb uiteindelijk nog enkele haartjes met een pincet verwijderd, maar deze manier gaat toch echt al een stuk sneller dan wanneer je je volledige wenkbrauwen met een pincet epileert (wat ik normaal doe).
SAMSUNG CSC

Volgens Eylure zou je met deze Shaped Hair Removal Strips gemakkelijk je wenkbrauwen kunnen epileren en daar ben ik het helemaal mee eens. Het gaat snel en zonder veel geklungel en rommel (wat bij wax wel eens het geval kan zijn). Deze strips zijn voor zo’n €4 te koop in verschillende Di filialen. Ik vind het zijn prijs zéker waard als je weet dat je er 6 maal je wenkbrauwen mee kan doen. Ik ga ze zeker blijven gebruiken en opnieuw kopen als ze op zijn. Het bespaart me zoveel tijd wanneer ik m’n wenkbrauwen zelf doe en het is echt een stuk goedkoper dan je wenkbrauwen te laten doen. Een echte aanrader dus als je het mij vraagt.
SAMSUNG CSC

Dit merk is dierproefvrij.

8 Comments

 1. beautifulday4makeup 15 april 2015

  Dit klinkt als een handige ‘tool’
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Rimmel lights the way: Rimmel Magnif’eyes mono eye shadow in 004 Magnetic DreamMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 april 2015

   Ja ik ga ze vanaf nu echt elke keer gebruiken!


 2. thebeautyblognl 15 april 2015

  Dat is nog eens handig! xx

  Beantwoorden
  • Romina 15 april 2015

   Is het inderdaad!


 3. Rani 15 april 2015

  Ik had hier inderdaad eerst een minder positieve review over geschreven, maar ik heb ze een paar dagen geleden weer opnieuw geprobeerd en nu lukt het mij wel! Het helpt bij mij vooral als ik de strips eerst wat verwarm tussen mijn handen! Ik kan eerlijk gezegd niet meer zonder, haha! Maar ja, het was echt even zoeken hoe ik het nu precies moest gebruiken! Ik heb ze trouwens voor 3,99€ gekocht en niet voor 8€? xxx
  Rani onlangs geplaatst…“No-makeup” look / Mijn snelle go-to look met taupe kleurenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 april 2015

   Ja ze zijn echt goed he Inderdaad even zoeken, maar eens je het door hebt… En inderdaad, ze zijn geen 8€


 4. Bianca 16 april 2015

  Handig! Ik zit altijd te knippen met van die gewone wax strips voor het gezicht maar hier ben ik wel benieuwd naar

  Beantwoorden
  • Romina 16 april 2015

   Deze zijn dan inderdaad wel heel handig! Ik zou ze zeker eens proberen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge