Review – Real Techniques Bold Metals – Arched Powder & Tapered Blush Brush

Dat ik een zwak het voor verpakkingen en hoe producten eruit zien, is geen geheim. Ik zou sommige producten alleen al voor de verpakking kopen. Toen Real Techniques met de Bold Metals Collection uitkwam, duurde het dan ook niet lang vooraleer alle kwasten uit de collectie op mijn wishlist stonden. Ik wachtte even op de meningen van anderen en besloot toen zelf 2 kwasten te bestellen die ik vandaag voor jullie review: de Arched Powder kwast en de Tapered Blush kwast. Kijk je mee?

Real Techniques Bold Metals -2015-05-27-2015-DaintyRibbons.com-01-3

De pixiwoo zusjes doen het goed met hun kwasten. Ze zijn wereldwijd bekend en de kwasten die ik er tot nu toe van heb zijn geweldig van kwaliteit en heel betaalbaar. (Je vind hier bijvoorbeeld een review van miracle complexion sponge) De Bold Metals collectie is dan weer wat meer op luxe gefocust en dat zie je duidelijk aan de kwasten. Ze zijn dan wel wat duurder, maar zien er wel prachtig uit en voelen luxueuzer aan.
SAMSUNG CSC

De 2 kwasten die ik uitkoos zijn nummer 100, de arched powder kwast, een base kwast, en nummer 300, de tapered blush kwast, een finish kwast. Wat meteen opvalt is het handvat van de kwasten. De base kwasten hebben allemaal een gouden handvat, de finish kwasten een rosé gouden handvat en de oogkwasten een zilveren handvat. Ziet er alvast heel mooi uit!
SAMSUNG CSC

Base – 100 – Arched Powder
SAMSUNG CSC

Wat me ook opviel, is dat de haren van de kwast van de kleur van het handvat uitlopen naar witte haren. Bij de base kwasten zijn de haren aan het handvat dus geel, bij de finish kwasten roze en bij de oogkwasten grijs. Heel leuk detail!
SAMSUNG CSC

De eerste kwast die ik graag wou hebben is deze poederkwast. Misschien vreemd, want ik gebruik zeker niet dagelijks poeder. Maar na het lezen en bekijken van wat reviews bleek deze kwast niet alleen geschikt te zijn voor poeder maar ook voor andere dingen zoals contouren.
SAMSUNG CSC

Zoals je kan zien is dit geen standaard ronde poederkwast. Net daarom wilde ik deze graag proberen. Doordat hij wat platter is, leek het mij inderdaad een perfecte kwast om subtiel mee te contouren of te bronzen. En dat werkt inderdaad prima. De kwast brengt product gelijkmatig aan en kan makkelijk blenden.
SAMSUNG CSC

Finish – 300 – Tapered Blush
SAMSUNG CSC

De tweede kwast die ik graag wou proberen is de blush kwast. Ik hoorde van vrij veel mensen dat ze hem vrij klein vonden voor blush. Opnieuw was dit een reden om hem net wel te proberen.
SAMSUNG CSC

Ik heb de gewone blush kwast van RT al, en die is heel fijn voor het aanbrengen van goed gepigmenteerde blushes. Maar ik heb blushes die met deze kwast amper zichtbaar zijn op mijn huid, en daarvoor zocht ik een kleine blush kwast waarvan de haren iets dichter op elkaar staan. Deze leek perfect en dat is hij ook!
SAMSUNG CSC

Ik gebruik deze kwast nu dus vooral voor blushes die niet zo enorm gepigmenteerd zijn, maar hij kan zeker ook voor andere dingen dienen. Zo vind ik hem ook heel fijn om poeder onder je ogen aan te brengen, om highlighter aan te brengen, maar ook opnieuw om mee te contouren omdat ook deze kwast aan de platte kant is. Deze kwast brengt contour dan weer iets harder, zichtbaarder aan.
SAMSUNG CSC

Ik ben enorm te spreken over deze kwasten. Ze zijn enorm zacht, nog zachter dan de originele kwasten van RT, ze brengen product goed aan op de manier waarop het hoort, maar ook op andere manieren waardoor het perfecte multi-use kwasten zijn. Het feit dat ze plat zijn zorgt er ook voor dat je ze voor meerdere dingen op 1 dag kan gebruiken. Zo kan ik de blush kwast met de ene kant voor blush gebruiken en met de andere kant voor highlighter. Handig voor op reis want dat is weer een kwast minder mee te nemen!
SAMSUNG CSC

Hebben jullie al kwasten van de Bold Metals collectie in huis?

De kwasten van RT zijn te koop bij onder ander The Makeup Spot.
– Arched Powder: €34,99
– Tapered Blush: €32,99

Dit merk is dierproefvrij.

Pssst, doe je al mee met deze winacties?
Klik op de foto om mee te doen!

2015-06-03-2015-DaintyRibbons.com-01 Schermafbeelding 2015-06-05 om 21.50.24

32 Comments

  1. limesandbubbles 8 juni 2015

    aah, die brushes zien er zo ontzettend mooi en schattig uit! Ook het fluffy-gehalte ljkt erg hoog. Ben er wel erg benieuwd naar metdat ik de gewone versies ervan heb.
    limesandbubbles onlangs geplaatst…Kiko – Eye Clics 24 paletteMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 8 juni 2015

      Ja ze zijn echt heeeeel zacht


  2. Nicole 8 juni 2015

    Ze zijn zo enorm mooi en chique. Ze lijken me echt super, super fijn.
    Nicole onlangs geplaatst…Lost & Found #2My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 8 juni 2015

      Zijn ze inderdaad!


  3. Sparklesofmakeup 8 juni 2015

    Ooh ik heb nog geen kwasten van RT, maar ze staan al een tijdje op mijn wishlist. Als ik weer wat centjes heb ga ik toch eens investeren denk ik. Ze zien er echt fantastisch uit.
    Sparklesofmakeup onlangs geplaatst…WINACTIE!!!!My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 8 juni 2015

      Zeker de moeite om eens een paar kwasten te proberen


  4. Ellen 8 juni 2015

    Ik heb zelf nog geen kwasten van de bold metals collectie, wel de gewone en deze vind ik al prima!
    Ellen onlangs geplaatst…Leuke neptattoos!My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 8 juni 2015

      Die zijn inderdaad ook heel goed!


  5. Sarahdise 8 juni 2015

    Ze zien er idd wel heel mooi uit. Ik deel je mening over de gewone RT Blush kwast: niet zo geschikt voor minder gepigmenteerde blushes.
    Die kleur van de haren aan het handvat: is dat niet gewoon reflectie van het handvat zelf?
    Sarahdise onlangs geplaatst…MAC In Extra Dimension Eye Shadows | Sea Worship en Silver Sun zijn terug!My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 8 juni 2015

      Ja he, dat vond ik een nadeel toen ik die kwast kocht. Want hij was zo gehyped, en hij is ook wel goed, maar ik had nog nergens over dat ‘porbleem’ gelezen.
      Neenee, het is geen reflectie, het zijn effectief de haartje die gekleurd zijn Heb er goed naar gekeken


  6. beautifulday4makeup 8 juni 2015

    Dat ‘ombre’ effect van de haren vind ik ook erg leuk
    beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Shoppen gaat gepaard met vervelende bijwerkingen – Hansaplast anti-blaar gelMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ja is een leuk detail he


  7. Hanna 8 juni 2015

    Oh deze staan ook op mijn wishlist! Inclusief de contourkwast

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ja die contourkwast wil ik eigenlijk ook nog! Maar omdat ze nogal prijzig zijn wou ik eerst beginnen met kwasten waarvan ik weet dat ik ze vaak ga gebruiken


  8. Jamey 8 juni 2015

    Ze zien er echt prachtig uit! Ben benieuwd of ze net zo zacht zijn als ze er uit zien!
    Jamey onlangs geplaatst…Clean MealsMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ze zijn echt super zacht! Misschien zelfs de zachtste kwasten die ik heb!


  9. Jana 8 juni 2015

    Mooie kwasten en ze lijken mij ook heerlijk zacht aanvoelen
    Jana onlangs geplaatst…EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN WEEK 23My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ze zijn inderdaad heerlijk zacht! Ik kan er echt uren mee over m’n gezicht vegen haha


  10. De kwasten zien er heerlijk fluffy uit.
    Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Spam je blog juni 2015My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Fluffy zijn ze zeker!


  11. Michelle Kaiser 8 juni 2015

    Ik ben verliefd
    Michelle Kaiser onlangs geplaatst…LOTD – “Lekker” 30 gradenMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Kan ik helemaal begrijpen! Ze zijn echt prachtig!


  12. Die kwasten zien er echt suuuuuper zacht uit, al heb ik zelf enkel een paar oogschaduwkwasten nodig

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Zijn ze ook De oogschaduwkwasten wou ik ook wel proberen, misschien bestel ik die er binnenkort nog wel bij


  13. Saraya 8 juni 2015

    De kwasten zien er zo mooi uit
    Zou ze graag ook eens proberen
    X
    Saraya onlangs geplaatst…Essence #SecretParty / Blush!My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ze zijn echt heel fijn!


  14. Tania 9 juni 2015

    Ik gebruik dagelijks kwasten van RT, deze staan zeker op mijn wishlist
    Tania onlangs geplaatst…Kiko | Long Lasting Stick Eyeshadow 04 – Golden ChocolateMy Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ja het zijn ook echt goede kwasten! En deze zijn nog zachter dan de gewone RT kwasten!


  15. conchita 9 juni 2015

    Ik heb nog geen kwasten van RT maar ik heb deze kwasten al een paar keer voorbij zien komen en ze staan al een tijdje op mijn wishlist!

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ze zijn echt heel goed! Alle kwasten van RT zijn goed


  16. Anne 15 juni 2015

    Ohoh.. nu wil ik deze ook in mijn collectie en ik heb er al zoveel!! Ze zien er geweldig goed uit en zo fluffy!
    Anne onlangs geplaatst…Elastiekjes, waar zijn jullie?My Profile

    Beantwoorden
    • Romina 18 juni 2015

      Ze zijn echt heel fijn! En inderdaad heel fluffy


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge