Review Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk

Hoi lieverds! 

In mijn laatste artikel vroeg ik of jullie graag een review zagen van één van de producten en dat was het geval! Vandaag dus mijn eerste: Rituals Magic Touch in Cherry Blossom & Rice Milk.

*** Up April 2014 - 011

Dit is één van mijn eerste Rituals producten ooit. De reden dat ik bijna nooit iets ervan kocht is omdat de producten nogal aan de duurdere kant zijn. Maar ik wou al enorm lang één van deze body creams, dus kocht ik er eindelijk eentje.

*** Up April 2014 - 012

De geur van deze body cream is geweldig! Heel erg fris, dus volgens mij perfect voor de lente! Normaal ga ik altijd voor de zoetere geuren, maar dankzij deze ga ik wel eens vaker voor een frissere geur kiezen!

*** Up April 2014 - 013

Deze body cream is niet zo dik als de body butters van The Body Shop (ter vergelijking) die ik al lange tijd koop, dus het voelt ook lichter aan op de huid. Daardoor trekt het product ook vrij snel in de huid, wat fijn is in de lente en zomer aangezien je bij warm weer niet plakkerig wil aanvoelen.

*** Up April 2014 - 014

Ik ben heel blij dat ik eindelijk één van deze body creams in mijn beauty lade heb! Ik weet dat ze iets duurder zijn, maar om eerlijk te zijn, zijn ze het waard! Ik ga zeker nog andere producten van Rituals proberen!

Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk – 15€ 

Love, Romina

4 Comments

 1. teasistars 16 april 2014

  Ik denk dat ik deze al ooit eens gebruikt heb! Een vriendin had deze en heb hem toen eens geprobeerd en hij was inderdaad zalig! Maar ik heb onlangs een (eerste) body butter van de body shop gekocht, dus nu ga ik die eerst opgebruiken

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 16 april 2014

   Die van The Body Shop vind ik ook echt super! Zal ik altijd blijven kopen!


 2. Daisy 28 april 2014

  This sounds ideal – I’m going to have to try it.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge