Review + Winactie ♥ Hoesjesoutlet.nl

Onlangs mocht ik een bestelling plaatsen bij Hoesjesoutlet.nl. Niet alleen mocht ik zelf enkele producten uitkiezen en review ik deze vandaag voor jullie, ook jullie maken kans op een shoptegoed op de webshop! Kijk snel mee!

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com01

Chocolate Softcase

Het eerste item dat ik uitkoos is een hoesje voor een iphone 5. Het hoesje dat ik koos is een soft case in de vorm van een chocoladereep! Het hoesje sluit prima aan en beschermt de iphone goed mdat het overal goed rond zit. Ook de prijs valt goed mee want voor dit hoesje betaal je op dit moment €9,99!

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com02

Dock

Het tweede item dat ik uitkoos is deze dock, opnieuw voor de iphone 5 of 5s, maar ook de iphone 6 of 6s past hierin. Ik zocht al een tijdje een dock voor mijn iphone, waarin ik hem kan opladen. Niet alleen is dit handig om te voorkomen dat je iphone kabeltjes steeds sneuvelen (het kabeltje wordt in dit geval namelijk niet 100 keer verdraaid :D), ik vind het ook erg mooi staan op mijn nachtkastje! Ook voor deze dock betaal je nu tijdelijk €9,99.

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com03

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com01

Luxe Diamond Screenprotector

Het laatste item dat ik uitkoos is deze luxe diamond screenprotector, opnieuw voor de iphone 5/5s, voor €6,99 op dit moment!

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com04

Zoals je kan zien is dit een screenprotector met glitter. Dit valt in real life helemaal niet zo hard op als op de foto, dus storend is dit zeker en vast niet! Het bijzondere aan deze screenprotector is dat hij je scherm niet enkel beschermt tegen krasjes, hij houdt ook de schadelijke stralen van je toestel tegen en beschermt daardoor je ogen.

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com05

Verder staat er op de verpakking vermeld dat je met deze screenprotector geen bubbels zou kunnen krijgen door de krachtige ‘adsorptie’. Eerlijk gezegd bracht ik deze screenprotector aan zonder eerst de verpakking te lezen omdat ik dit wel al vaker gedaan heb en dus weet hoe het moet. Tijdens het aanbrengen vond ik het al verbazingwekkend hoe makkelijk dit ging in vergelijking met andere screenprotectors. Ik kon geen enkel bubbeltje bespeuren, iets waar ik normaal wat tijd aan moet besteden om ze er terug uit te krijgen bij andere screenprotectors!

Hoesjesoutlet.nl -feb.2016- DaintyRibbons.com06

Winactie

Ik ben erg tevreden over alle items die ik uitkoos. En ook jullie maken kans om enkele items uit te kiezen! Ik mag namelijk een shoptegoed van €20 weggeven! Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel: gewoon even onderstaand formuliertje invullen en je bent geregistreerd! De eerste 3 deelnameopties zijn verplicht, de rest (die erna weergegeven wordt) is optioneel, maar lever je steeds meer kansen op!

De winactie loopt tot en met 27 februari en is open voor zowel België als Nederland!

a Rafflecopter giveaway

Veel succes!

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.
Alle meningen zijn uitsluitend van mij en 100% eerlijk.

13 Comments

 1. Marushi 7 februari 2016

  Leuke winactie! Ik doe mee! -x-

  Beantwoorden
  • Romina 15 februari 2016

   Succes!


 2. Michelle Kaiser 7 februari 2016

  Dit komt heel goed uit. Mijn neefje wordt 16 en heeft een nieuwe telefoon (dezelfde als jij de iPhone 5) en ik bedacht mij dat het leuk is om een accessoire of hoesje cadeau te doen en toen kwam daar jouw winactie. YES. Ik doe mee voor mn almost sweet 16 neef.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…WINACTIE ❤ Win een stempelMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 februari 2016

   Wat lief dat je voor je neefje meedoet! Succes!


 3. Kayra 7 februari 2016

  Ik doe meeeeee!

  Beantwoorden
  • Romina 15 februari 2016

   Succes!


 4. Silkeblogs 7 februari 2016

  Ik doe mee! x

  Beantwoorden
  • Romina 15 februari 2016

   Succes!


 5. Nele 8 februari 2016

  Ik doe graag mee zo’n docking station zie ik wel zitten x
  Nele onlangs geplaatst…Dit was januari!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 februari 2016

   Succes!


 6. Grete Karina 11 februari 2016

  Ik ben hard toe aan een mooi nieuw hoesje en doe mee!

  Beantwoorden
  • Romina 15 februari 2016

   Succes!


 7. Michelle Kaiser 1 maart 2016

  JAAAAA Gewonnen. Wat tof!!!
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…L’Oréal False Lash Wings mascaraMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge