Rosé Gouden Sekonda Horloge ♥ Horloge.be

De laatste tijd ben ik weer helemaal verzot op accessoires zoals horloges. Ik spotte een prachtig rosé gouden horloge, iets dat ik al lang wou, bij Horloge.be. Benieuwd voor welk exemplaar ik koos, hoeveel je voor deze baby betaalt en wat ik ervan vind? Kijk snel verder!

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -2

Horloge.be is een webshop waar allerlei horloges van diverse merken verkocht worden, zoals bijvoorbeeld Sekonda, Michael Kors en Fossil horloges. Op die manier is er voor ieder wat wils. Van duur tot goedkoop, van heren- tot dameshorloges, van classy tot sporty, you name it, they have it.

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -5

Het horloge dat ik uitkoos is er eentje van Sekonda. Een merk dat voor mij hiervoor nog onbekend was. Ik was al lange tijd op zoek naar een mooi rosé gouden horloge en dan liefst voor een betaalbaar prijsje. Het merk maakte op zich voor mij niet uit en ik kwam uit op dit exemplaar van Sekonda.

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -4

Het Sekonda horloge heeft eigenlijk exact wat ik zocht in een horloge. Het is rosé goud, heeft een rosé gouden wijzerplaat, er zitten enkele mooie steentjes in en het is dun, elegant en classy. Het witte bandje maakt dit exemplaar ook nog eens echt summerproof!

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -6

Het horloge is dun, sluit mooi aan, is licht en voor mij perfect voor elke dag. Toch vind ik dit horloge ook ideaal voor een specialere gelegenheid of een feestje. De steentjes maken het uurwerk op een subtiele manier net dat tikkeltje specialer, waardoor het je outfit partyproof kan maken!

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -3

Ook qua budget voldoet dit horloge perfect aan mijn wensen: €59,95.

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -7

Ik ben blij dat ik via horloge.be een nieuw merk heb ontdekt en mijn droomhorloge heb gevonden. Voorheen zocht ik eerder naar de merken die ik al kende, maar zoals je ziet is dat niet altijd de slimste keuze!

Horloge.be Sekonda Horloge - DaintyRibbons.com -1

Pssst, check trouwens ook eens hun koopjeshoek, want hun solden lopen tot -85%! De moeite om eens een kijkje te nemen, toch?

6 Comments

 1. Nele 13 juli 2016

  Wauw, echt een hele mooie horloge! ik kende het merk ook nog niet! Trouwens, hele mooie foto’s ook! x
  Nele onlangs geplaatst…WINACTIE | BarúMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 18 september 2016

   Dankjewel Nele!


 2. beautifulday4makeup 18 juli 2016

  Ooooh, die vind ik echt heel erg mooi: een pareltje!

  Beantwoorden
  • Romina 18 september 2016

   Dankjewel


 3. Jana 26 juli 2016

  Ooh mooie kleur!

  Beantwoorden
  • Romina 18 september 2016

   Thanks!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge