Shoplog ♥ Kiko, Lookiss (Di) en Lush

Ik vroeg op twitter of jullie graag een shoplog wouden zien van mijn Kiko bestelling en het antwoord was duidelijk! Bij deze dus! Verder laat ik ook nog zien wat ik kocht bij Lookiss van Di en bij Lush!

Veel kijkplezier!

Meer info over het goede doel waarover ik in de video praat en hoe ook jij kan steunen vind je hier!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier!

2 Comments

 1. BeautyLoves 3 november 2015

  Oh, ik wist helemaal niet dat de naam Lookiss niet meer gebruikt werd, raar! Maar goed, zolang de inhoud nog maar dezelfde is Jeej voor The Comforter! Heb de douchegel ook al gekocht, zalig gewoon!
  BeautyLoves onlangs geplaatst…Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip PotionMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 november 2015

   Nee ik wist het ook niet, tot ik voor de winkel zag en nergens nog Lookiss zag staan Maar inderdaad, de inhoud is hetzelfde en dat is het belangrijkste! Ik kan niet wachten om de douchegel te gebruiken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge