Haul: London, Dublin, Black Friday Shoplog: Londen, Dublin, Black Friday

Vandaag laat ik julle zien wat ik de afgelopen tijd gekocht heb. Ik heb het dan over Londen, Dublin en Black Friday. Het is redelijk wat, dus laten we er snel invliegen!

SAMSUNG CSCIk begin met Londen, omdat ik daar ook het eerste was. En uiteraard kan Boots dan niet ontbreken. Ik wou enorm graag een adventskalender dus ik kocht deze van No7. Ik heb van dit merk nog nooit eerder iets gekocht dus dat was best spannend, maar so far so good! Als je me op Instagram volgt heb je de producten die er tot nu toe inzaten waarschijnlijk al voorbij zien komen!
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCNatuurlijk kon ik Londen niet verlaten zonder een Yankee candle. De zoektocht was lang en het assortiment van de uiteindelijke winkel teleurstellend. Daarom kocht ik maar 2 kaarsen: de grote is een kerstcadeautje voor mama, de kleine is voor mezelf!
SAMSUNG CSCEn ook Victoria’s Secret kon ik niet zomaar voorbij wandelen. Ik kocht er een bh (die ik liever niet laat zien :p) en deze 2 producten. Ik hou van zoete geuren en toen de verkoopster me deze aanraadde en er een actie bleek te zijn, kon ik ze niet laten liggen.
SAMSUNG CSCOok superdrug kan ik niet overslaan als ik in Londen ben. Ik moest natuurlijk de Collection concealer weer inslaan aangezien het echt gewoon de beste concealer ooit is. Verder kocht ik 2 lipsticks van Makeup Revolution en een blush van Sleek.
SAMSUNG CSCNatuurlijk kon ik ook niet weerstaan aan de heerlijke geuren van Lush die je meters ver al op straat ruikt. Ik wou niet veel kopen omdat ik nog genoeg badproducten heb liggen, maar deze 3 kon ik echt niet achterlaten!
SAMSUNG CSCEn ik kocht eindelijk een flesje Tea Tree Water. Ik wou dit allang en nu nam ik het eindelijk mee!
SAMSUNG CSCDan iets dat eigenlijk heel erg uit m’n comfortzone is! Ik hou enorm van de stijl van Hollister, maar ik vind mezelf eerlijk gezegd gewoon te mollig voor de meeste kledingstukken die ze daar verkopen. Toch ging ik even naar binnen omdat de 2 andere meiden die mee waren er ook even binnenwouden. Ze vonden deze kleedjes voor mij en overtuigden mij om ze te passen. Dat deed ik ook en omdat ze het echt mooi vonden bij mij heb ik ze toch meegenomen. Het blauwe kleedje zou ik zelf ook nog wel gekocht hebben, maar het bordeaux kleedje is enorm uit mijn comfortzone, dus daar moet ik nog even aan wennen! Tips om dit kleedje te stijlen zijn altijd heel erg welkom, want ik heb nog niet echt een idee, net omdat het zo enorm uit m’n comfort zone is dat ik er nooi bij nagedacht heb wat ik er dan bij zou moeten dragen in de winter. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Over naar Dublin! En hoe kan het ook anders: Boots! Zoals ik al zei wou ik de collection concealer inslaan maar ze waren bijna allemaal uitverkocht (de kleur die ik wou althans), dus ging ik nog een exemplaar halen in Dublin. Maar natuurlijk bleef het daar niet bij, zoals je hieronder kan zien! De baby lips kreeg ik gratis omdat er een actie liep van Maybelline! Score!
SAMSUNG CSCIk ging ook (samen met iedereen eigenlijk hoor :D) naar Debenhams. Mijn oog viel meteen op de standen van Urban Decay, Benefit, … En ik besloot even te stoppen bij Urban Decay. Ik twijfelde allang tussen het Naked Basics 1 of 2 palette. Nudat ik ze eindelijk in real life kon vergelijken was de keuze snel gemaakt: Ik ging voor het Naked Basics 2 palette! Verder kwam ik deze travel size primer potion en de slick setting spray tegen. De prijsjes waren zo klein dat ze mee moesten!
SAMSUNG CSCOmdat ik wist dat er in Dublin een volledige Yankee Candle winkel was (en dus ook een veel uitgebreider assortiment), moest ik daar natuurlijk even heen! Ik slaagde goed zoals je hieronder ziet!
SAMSUNG CSC

In de luchthaven in Dublin wou ik graag nog wat body mists van VS inslaan. Helaas kon dat enkel na het inchecken omdat we enkel met handbagage vlogen. Ik vond een heerlijke geur maar die was enkel in deze set te koop, dus deze nam ik mee! SAMSUNG CSCOp Black Friday was er gratis verzending bij SigmaBeauty.com, dus daar maakte ik even gebruik van! SAMSUNG CSC

Tot zover de haul van de afgelopen weken. Na deze aankoopjes ben ik een spending ban gestart, wat wil zeggen dat ik niets meer mag kopen in de maand december. Je kan er in dit artikel meer over lezen!

Laat in de reacties zeker even achter hou jij het bordeaux kleedje in de winter zou dragen!

18 Comments

 1. beautifulday4makeup 17 december 2014

  Wat een leuke shoplog. Ieh je hebt yankee candle ;). De adventskalender van w7 had ik ook bijna gekocht

  Beantwoorden
 2. Angelique 17 december 2014

  Zo jaloers! Haha

  Beantwoorden
 3. Bianca - Miss Langhaar 17 december 2014

  Mooie aankoopjes allemaal, je hebt jezelf alvast goed verwend

  Beantwoorden
 4. Sanne Makeupgorgeous 17 december 2014

  Wat heb je lekker veel gekocht! Heerlijk! Die concealer van Collection is zo goed. Beste concealer ooit!

  Beantwoorden
 5. Kim 17 december 2014

  Waauw wat heb jij veel moois gekocht! De Naked zou ik ook wel willen, zo mooi Prachtig ook die jurkjes. Als je het lastig vind om te combineren kan je er altijd een blazer bij dragen. Staat bijna altijd wel boven dat model of een leuk kort vestje.

  Beantwoorden
 6. Anneleen 19 december 2014

  Wauw jij bent goed geslaagd zeg!! Allemaal echt super aankoopjes! Ben zelfs misschien lichtjes jaloers haha! En je bent echt geslaagd bij yankee candle!
  Ik vind de kleedjes van Hollister beide heel erg mooi! en als je ‘comftable chique’ wil gaan zou ik gaan voor een gekleedde laars, panty’s en een mooi vestje (niet te chique als je comfortabel wil hebben, chiquer als het chique mag), Maar natuurlijk kan je het ook stoerder maken met iets ruigere booties en een leren jackje! Nu ja das maar wat ik zou doen eh :p geen idee of het helpt

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 19 december 2014

   Oh echt hele goede tips! Een leren jasje heb ik niet maar wil ik wel al een tijdje dus ik ga er toch een voor kijken!


 7. Beautyding 20 december 2014

  Wow wat heb jij veel gekocht!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 december 2014

   I know Maar af en toe mag dat wel eens he! Nu is het weer studeren voor anderhalve maand, dus dan heb ik tenminste leuke nieuwe spulletjes voor wat ontspanning


 8. Sandra 31 december 2014

  Echt leuke aankopen. Vooral dat jurkje is heel mooi!

  Beantwoorden
 9. Carmen 7 januari 2015

  Ik krijg van deze post echt veel te veel zin om weer naar Londen te gaan! Snel op zoek naar tickets Super leuke blog!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 7 januari 2015

   Aw dankjewel! En Londen is gewoon ook een hele leuke stad!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge