Shoplog: Wat kocht ik in Turkije?

Zoals je misschien wel weet, ging ik onlangs naar Turkije, naar de plaats waar ik m’n vriend leerde kennen (hoewel hij gewoon een Belg is zonder Turkse roots ofzo, het was ment to be, zeker? :D). Natuurlijk kon ik het weer niet laten om drogisterijen binnen te stappen en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal kocht.

Een hele hoop zoals je kan zien, maar alles wat ik kocht was ofwel goedkoper dan in België, ofwel niet verkrijgbaar in de winkels in België. Het zijn ook bijna allemaal producten die ik al een tijdje wou.Turkije Shoplog - 01Als eerste deze reiniginsproducten van Neutrogena. Ik heb nog nooit iets geprobeerd van dit merk, maar GossMakeupArtist op youtube raadde de pink grapefruit-lijn aan tegen zwarte puntjes en grote poriën. Hoewel ik momenteel iets gebruik dat echt goed werkt (binnenkort een review hiervan), wou ik deze toch ook nog eens proberen.Turkije Shoplog - 02Sinds ik mijn haar gedoneerd heb en het nu dus een stuk kort is, wou ik eens een seasalt spray proberen. Met mijn lange haren zag ik het nut niet zo goed, omdat mijn haar nooit iets van krul of golf of wat dan ook houdt. Maar nu het korter is hoop ik dat dat wel zo zal zijn en dit lijkt mij gewoon heel handig voor wanneer ik het niet wil stijlen. Want ik vind toch dat kort haar meer werk vereist (in mijn geval dan toch) om het er goed uit te laten zien.Turkije Shoplog - 03Toevallig kwam ik de Lady Speed Stick tegen bij de drogist. Ik heb hier al zoveel goeds gehoord dus ik wou hem ook testen. De vrouw in de winkel raadde mij echter de Crystal deo aan en aangezien het de allerlaatste was moet het wel iets goeds zijn, toch? Het is in ieder geval een heel vreemd product want de stick lijkt gewoon op een keiharde witte steen. Je moet deze nat maken om hem te gebruiken. Ik ben dus heel erg benieuw hiernaar!Turkije Shoplog - 04Deze deden mij aan mini versies van de Victoria’s Secret body mists denken. Ik gebruik in de zomer het liefst iets lichts zoals een body mists, en deze kleinere verpakkingen leken mij heel handig voor op reis. Bovendien kostten ze maar iets van een 3€. Turkije Shoplog - 05Geloof het of niet, maar de lakjes van essence waren in Turkije NOG goedkoper dan hier. Ik ging voor 2 zomerse kleurtjes waarvan ik eentje ook meteen opdeed.
Turkije Shoplog - 06Nagellak remover pads vind ik echt superhandig voor op reis. Ze werken goed en je hoeft niet bang te zijn voor een lekkende fles die alles vernield (want dat doet nagellakremover wel echt). Deze kostten zo’n 2 lira, wat overeenkomt met nog geen 1€ en aangezien ze een geurtje hebben (ik koos voor appel en perzik), nam ik er 2 mee. Dit kot gewoon altijd van pas!
Turkije Shoplog - 07Golden Rose is een merk dat je volgens mij bij ons niet vind. Voorlopig had ik er enkel nagellakjes van geprobeerd, maar deze producten spraken me heel erg aan: een bronzer/blush en een mascara. Ook hiervan komen artikels online binnenkort! Turkije Shoplog - 08Het viel me op dat de Maybelline Color Tattoos een stuk goedkoper waren. Ik wou al een tijdje de kleur pink gold, maar die kon ik nergens vinden, dus kocht ik hem in Turkije. Ook de Babylips in Pink Punch was ietsje goedkoper, al scheelde dat niet heel veel.Turkije Shoplog - 09Verder kocht ik nog 3 lipproducten (Duhh..:D) van Rimmel. Dit zijn ineens ook mijn eerste lipsticks van Rimmel dus ik ben heel benieuwd!Turkije Shoplog - 10Als laatste kocht ik op de terugreis in de luchthaven een parfum. Deze wou ik al ZO lang en voor deze set betaalde ik 20€ minder dan voor de parfum alleen in België. Ik vond het wel een goede deal, dus ik nam het mee. Turkije Shoplog - 11

Zoals ik al bij verschillende producten zei komen er van sommige dingen reviews online! Hou mijn blog dus zeker in de gaten als je benieuwd bent naar een product.

Love, Romina

14 Comments

 1. Charile 30 juli 2014

  Mooie aankopen!

  Beantwoorden
 2. Ik ben echt weg van de Sea Salt spray van Toni & Guy. Je zal het je niet beklagen!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 2 augustus 2014

   Ik moet er nog even aan wennen en uitzoeken hoe ik het het best gebruik. Zeker aangezien ik nu kort haar heb en dat ook nog wat moet leren stylen Maar tot nu toe vind ik het wel heel leuk! Ik denk dat het beter werkt op mijn korte haar nu en dat het op mijn lang haar wat minder goed zou werken aangezien mijn haar heel sluik is normaal en geen krul ofzo houdt..


 3. Anneleen 31 juli 2014

  Oooh wauw heel erg leuke aankopen! En je hebt je haar gedoneerd? Heb je een foto? Ik hou je blog zeker in de gaten voor de komende reviews! Die Tony en Guy ben ik ook heel benieuwd naar! Waar zou je die nog kunnen vinden? En neutrogena wil ik ook graag een review van zien! Gossmakeupartist is zo luk om videos van te kijken! Die vind ik ook goed

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 2 augustus 2014

   Dankjewel! Ik heb een ‘voor’ foto gemaakt, maar nog steeds geen ‘na’ foto Ik probeer dat nog te doen want wil er wel een artikel over schrijven De Tony&Guy spray dacht ik gezien te hebben op bol.com, maar ik ben niet 100% zeker..


 4. Sanne Makeupgorgeous 31 juli 2014

  Wat een superleuke aankoopjes! Echt waaw! Dat parfum en die blush van Golden Rose lijken mij top!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 2 augustus 2014

   Dankjewel! Ik ben alvast fan van die Golden Rose Blush! Echt prachtig!


 5. bibi 2 augustus 2014

  In welk plaatjes was je?

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 2 augustus 2014

   Ik was in Mersin, niet heel erg toeristisch Er is daar een shopping centrum dat T-Forum noemt geloof ik, en daar kocht ik bijna alles. Sommige spulletjes kocht in in Istanbul.


 6. Anke 19 september 2014

  Oh, Golden Rose

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 22 september 2014

   Ja ik ben sinds toen lichtjes verliefd op Golden Rose haha Jammer dat je het hier niet kan krijgen


 7. Tischa 24 april 2015

  Welke babylips waren er nog meer? Want dinsdag ga ik naar Turkije

  Beantwoorden
  • Romina 1 mei 2015

   Ik denk dat ze ze allemaal wel hadden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge