Sleek Blush in Life’s a Peach

Sleek staat bekend voor zijn mat zwarte verpakking en geweldig gepigmenteerde oogschaduwpalettes. Ook ik ben fan en onlangs kocht ik nog enkele producten om toe te voegen aan mijn collectie, waaronder deze blush. Kijk snel mee!

De verpakking is net zoals altijd mat zwart zoals ik al zei. Heel strak en chique vind ik zelf. Het doosje is ook echt stevig en voelt helemaal niet goedkoop aan. Ik hou ervan als budgetmerken erin slagen om goede verpakkingen te maken, want persoonlijk hecht ik vrij veel belang aan de verpakking.Sleek Blush Peach - 1 Ik ging voor de kleur “Life’s a Peach”. Hij is een stuk feller dan verwacht in het doosje, wat hem zeker niet minder mooi maakt!Sleek Blush Peach - 2 Zoals op de swatch te zien, is ook deze enorm gepigmenteerd. Een lichte hand bij het aanbrengen is dus een must. Deze kleur lijkt mij perfect voor lente en zomer en ik ga hem dus zeker vaak gebruiken. Je kan hem makkelijk opbouwen, maar ik kies toch eerder voor het lichte peachy kleurtje dat je verkrijgt door heel weinig aan te brengen. Sleek Blush Peach - 3 Net zoals alle andere producten die ik heb van Sleek is deze blush heel erg zacht en niet te poederig. Ik ben heel enthousiast over deze blush. Sleek heeft mij tot nu toe nog nooit teleurgesteld, dus mijn collectie stopt hier zeker nog niet. Sleek Blush Peach - 4

Sleek is te koop bij webshops zoals Boozyshop en The Makeup Spot en voor deze blush betaal je zo’n 5,50€.

Hebben jullie nog aanraders van Sleek?

Love, Romina

4 Comments

 1. Hannelore S 4 augustus 2014

  Wat een mooie kleur en wat een pigmentatie!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 augustus 2014

   Ja, sleek stelt nooit teleur op gebied van pigmentatie. Of toch niet voor zover ik ondervonden heb!


 2. Sanne Makeupgorgeous 5 augustus 2014

  Ik heb deze ook! Ik vind hem ook erg mooi. De perfecte lichte perzik kleur.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge