So-phi Haarstokjes How-To en Review

Ik ben echt geen heldin als het om haar gaat. Toch vind ik het leuk om af en toe eens iets anders te doen dan een simpele staart, dot of gewoon los. De haarstokjes van So-Phi zijn makkelijk en bieden die variatie! Benieuwd hoe ze werken? Ik laat het jullie zien.

.

De stokjes

De So-Phi haarstokjes zijn makkelijk op elke outfit af te stellen. Ze bestaan in allerlei kleurtjes en zijn makkelijk mee te nemen op vakantie, een festival, school, …, noem maar op. Eens het stokje in je haar zit, zit het goed vast, zelfs bij mijn korte haar.

Een groot voordeel aan deze manier van het snel opsteken van je haar, is dat de stokjes geen plooien in je haar achterlaten. Zodra je de stokjes weer uit je haar haalt, valt je haar weer zoals voordien. Perfect voor wie graag afwisselt dus!

.

How To

Sophi probeerde het haarstokje op het event van Teacups & Dresses al eens uit. En hoewel ze erbij zei dat m’n haar vrij kort was om het te doen lukken, slaagde ze er toch in. Dat moest ik dan ook eens zelf proberen. En ja hoor, ook mij lukt het. Met langer haar gaat het wellicht iets makkelijker, maar na een tweetal keer oefenen heb ook ik de techniek onder de knie. Benieuwd wat voor kapsels je allemaal met zo’n stokje kan maken en hoe het in z’n werk gaat? Ik laat het in onderstaande video zien!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge