Stash Trash #4

Het is nog eens tijd voor een stash trash artikel. Ik heb nog een hele hoop leeggemaakte producten klaarliggen, dus die komen allemaal nog jullie kant uit in stash trash artikelen. Laten we vandaag maar beginnen bij deze 5 producten. Ik geef mijn mening en vertel of ik het product opnieuw zou kopen.

Stash Trash #4-2015-DaintyRibbons.com-01

1. Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser van Philosophy
Hier ga ik misschien negatieve reacties op krijgen, maar ik vind dit product enorm overroepen. Het reinigt op zich wel goed (bijvoorbeeld met de Foreo Luna of Clarisonic), maar het is te agressief voor mijn huid. Het zou geschikt moeten zijn voor de gevoelige huid en ogen, maar dat is absoluut niet het geval want het geeft mij een branderig gevoel in de ogen. Maar ook gewoon voor mijn huid is dit product echt niet mild. Bovendien vind ik de geur echt niet aangenaam. Ik dacht een hele tijd dat Philosophy op dieren test (en misschien is dit onlangs pas veranderd), maar dat blijkt niet (meer) het geval te zijn.
Dit merk is dierproefvrij.

2. Reinigende poriënstrips
volgens mij kwamen deze van de action, maar dat weet ik niet meer heel zeker. Wat ik wel kan zeggen is dat ze totaal niets deden voor mij. Ik heb al eerder poriënstrips gehad, die wel wertke, maar deze bleven niet eens goed kleven. Ik weet ook zeker dat het niet ligt aan de manier waaro ik ze gebruik, want de strips die bij mij wel werken gebruik ik net hetzelfde en die doen wonderen. Ik ben blij dat deze op zijn en ga ze zeker niet opnieuw open.

3. Yves Rocher Jardins du Monds Granaatappel douchegel
Dit vond ik een hele fijne douchegel met een heel aangename geur die niet overheerst. Maar toch ga ik deze niet opnieuw kopen en daar is maar één reden voor: Yves Rocher is niet dierproefvrij.
Dit merk is niet dierproefvrij.

4. Garnier Ultra Doux Geheim van Honing Shampoo
De geur van deze shampoo vond ik echt geweldig. Zoet, maar niet overdreven. Ik vond het een fijne shampoo, maar hij is niet doorzichtig en dat is wel wat ik nodig heb (doorzichtige shampoos bevatten meestal veel minder ‘zware’ ingrediënten en zijn daarom beter voor haar dat snel vet wordt). Mijn haar werd heel goed gevoed, maar misschien zelfs een beetje te veel, want mijn haar werd er net iets te snel vet van. Bovendien is Garnier niet dierproefvrij, dus ik ga deze niet opnieuw kopen.
Dit merk is niet dierproefvrij.

5. Garnier Ultra Doux Geheim van Honing Conditioner
Voor de conditioner geldt eigenlijk hetzelfde. Hij voedde heel goed, maar misschien net te goed, want het maakte mijn haar zwaar en daardoor sneller vet. Wel vond ik de geur opnieuw super. Toch ga ik deze niet opnieuw kopen.
Dit merk is niet dierproefvrij.

Hebben jullie deze producten al geprobeerd? Laat zeker even weten wat je ervan vond!

10 Comments

 1. Nicole 4 juli 2015

  Wat een leuke producten! Die douchegel van Yves Rocher lijkt me erg lekker!
  Nicole onlangs geplaatst…Maybelline Pure Cover Mineral ConcealerMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 juli 2015

   Ja het was echt een fijne douchegel


 2. Michelle Kaiser 4 juli 2015

  Ik wil je niet ontmoedigen, maar er staat op dat het voor de ogen is (ik geloof je)… Maar ff he. Heb jij ooit een blogger dit op hun ogen zien gebruiken? Nee, ik ook niet. Dus hey misschien fijn om alleen voor je gezicht te gebruiken dan? Verder leuke producten.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Even een berichtje ( met wat leuks)My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 4 juli 2015

   Op de verpakking stond inderdaad dat het geschikt is voor de ogen (Ik heb zelfs gedubbelcheckt omdat het enorm prikte en ik dacht dat ik misschien mis was). Of andere bloggers het daarvoor gebruiken of niet, het zou op de ogen gebruikt moeten kunnen worden maar dat is absoluut niet het geval. En zelfs als ik het enkel voor mijn gezicht gebruik (wat ik uiteindelijk dus ook deed, even ter verduidelijking ) vind ik het product nog steeds te agressief (zoals ik in het artikel al zeg ), want het prikte ook op mijn huid. Dus het doet er zelfs niet toe of andere mensen het wel of niet op hun ogen gebruiken en of ik dat wel of niet had moeten doen, ook op mijn gezicht brand het. :p
   Ik wist dat ik hier een negatieve reactie op kon verwachten, maar ik wil er wel nog even bijzeggen dat dit MIJN ervaring is met het product. Ik weet dat veel mensen hier wel van houden en het kan dus aan mijn gevoelige huid liggen (al beweert het product geschikt te zijn voor gevoelige huid), dus ik zeg ook echt niet dat het een slecht product is en dat niemand het nog zou moeten kopen hoor. Ik wil gewoon mijn eerlijke mening delen, want ik had het product nooit gekocht als ik bij iemand anders had gelezen dat het te agressief is voor gevoelige huid, dus bij deze ben ik die blogger die meiden met gevoelige huid even mijn eerlijke mening geef, zodat ze weten dat ze dit kunnen verwachten.


  • Michelle Kaiser 4 juli 2015

   Ik bedoel het ook helemaal niet verkeerd he. Ik ken het niet dus ik beoordeel het niet op andermans beoordelingen. I was trying to help you.
   Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Even een berichtje ( met wat leuks)My Profile


  • Romina 4 juli 2015

   Lief dat je wil helpen. Bij deze heb ik dan even uitgelegd waarom het voor mij geen fijn product is en dat ik het ook geprobeerd heb enkel op mijn gezicht (en dus niet op mijn ogen) en dat dat helaas voor mij geen oplossing is. Had het zelf ook graag anders gehad, maar helaas..


 3. beautifulday4makeup 7 juli 2015

  Ik probeer ook nog altijd het wonder van Philosophy te ontdekken. Misschien mis ik iets…
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Een handige deo carry-on – Rexona Shower Fresh Lon Lasting Protection Compressed deoMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Ik ben ZO blij dat ik niet de enige ben haha Ik vind het alle aandacht gewoon niet waard. Er zijn volgens mij veel betere reinigers voor een veel fijnere prijs.


 4. Anneleen-Teasistars 28 juli 2015

  Het verbaasd le dat yves rocher niet dierenproef vrij is… ik dacht namelijk dat ze niet op dieren testte! Goed dat ik nu weet dat ze het wel doen
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…SNAPSHOT // FACE & HAIR PAMPERING DU JOURMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 augustus 2015

   Ik dacht het ook altijd! Maar helaas niet dus..


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge