Stash Trash #5

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een stash trash artikel plaatste dus daar breng ik nu verandering in. Ik heb nog een aantal foto’s van opgemaakte producten, maar zodra deze online gekomen zijn, ga ik mijn opgemaakte producten in videovorm laten zien. Voor nu dus nog even een opgemaakt artikeltje in geschreven vorm, inclusief mini review en of ik de producten opnieuw zou kopen! Lees je mee?

2015-06-25-2015-DaintyRibbons.com-01

1. Aussie 1 Minute Miracle Luscious Long Deep Treatment
Deze conditioner was zo enorm gehyped een paar jaar geleden dat ik hem in Londen moest en zou kopen. Over de geur ben ik het met iedereen eens: zalig! Hij ruikt echt naar bubblegum en die geur mag er van mij best wezen! De werking vond ik ook oké, maar niet uitzonderlijk ofzo. Wat ik wel echt heel handig vond, is de verpakking. Er zit namelijk geen dop op deze fles. Je moet er gewoon op knijpen om product eruit te krijgen aan de onderkant en daarna sluit het vanzelf weer af. Ik vind dit echt heel handig voor in de douche. Toch koop ik hem niet opnieuw, omdat aussie niet dierproefvrij is.
Dit merk is niet dierproefvrij.

2. Kruidvat Body Lotion Blueberry & Lychee
Kruidvat doet het goed met hun eigen producten. Dit is er eentje die ik een hele tijd geleden kocht en ik ben er gek op. Vooral op de geur dan. Het is een lichte bodylotion die snel introk en vooral heerlijk ruikt. Enorm goed voeden doet hij niet, maar dat heb ik ook niet elke dag nodig. Voorlopig koop ik hem niet opnieuw, omdat ik simpelweg nog voldoende body lotions en butters heb. :p
Dit merk is dierproefvrij.

3. Essence My Skin Matifying Cream voor de Normale tot Gecombineerde Huid
Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met dit product. Wat ik een nadeel vond is dat deze crème in een potje zit en dat hij mijn huid een trekkerig gevoel gaf, waarbij mijn huid soms zelfd even droog kon aanvoelen. Een voordeel is dan weer dat mijn huid er wel wat matter door leek te worden. Toch denk ik niet dat ik deze snel opnieuw zal kopen omdat hij in een potje zit en ik ondertussen fijnere crèmes heb.
Dit merk is dierproefvrij.

4. Kruidvat Fruit Botanicals Super Shine 2 in 1 Shampoo en Conditioner
Ik kocht deze voor het gemak op vakantie, om geen 2 producten mee te moeten nemen. Op zich een prima shampoo, maar niet bijzonder. Ik heb het laatste beetje uiteindelijk zelfs gebruikt om mijn kwasten mee te wassen. Deze ga ik waarschijnlijk niet opnieuw kopen.
Dit merk is dierproefvrij.

5. Hema Dip&Clean Nail Polish Remover
Ik heb al vaker van dit soort nagellakremovers in een potje gebruikt, maar ik moet zeggen dat dit zonder twijfel de beste was. Hij ruikt lekker, verwijdert nagellak snel, laat geen vettig laagje achter op je vingers, maar voed wel en droogt je nagels en nagelriemen niet uit. Topper! Deze koop ik waarschijnlijk nog wel eens!
Dit merk is dierproefvrij.

Welke producten maakte jij onlangs op?

6 Comments

 1. beautifulday4makeup 12 september 2015

  Ik vind het potje nagellakremover van ICI Paris XL ook goed. Lekker veel product in het potje
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Iemand zin in knettersnoep? Lush Cinders Bath BallisticMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 12 september 2015

   Oh die heb ik nog niet geprobeerd! Misschien ook maar eens uitproberen als de mijne op is!


 2. Mariebeauty 13 september 2015

  Super leuke producten heb je opgemaakt, leuk dat je bij elk product even vermeld dat het dierproefvrij is !
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Jafra • gently effective deodorantMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 13 september 2015

   Dat probeer ik inderdaad altijd te doen! Ik moet toegeven dat ik het soms vergeet, maar ik doe m’n best om het in elk artikel te vermelden


 3. Saraya 13 september 2015

  Je hebt fijne producten opgemaakt, vind ik altijd leuk voor te zien
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Catrice Lumination Nail Polish / Cosmic Pink!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Thanks!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge