Stash Trash #6

Het artikel van vandaag is later dan beloofd (whoops, sorry!), maar hier is hij dan toch! Ik besloot even verder te gaan met de opgemaakte producten aangezien ze enorm beginnen op te stapelen! Bij deze dus opnieuw een stash trash artikel waarin ik 5 opgemaakte producten laat zien en vertel wat ik ervan vond! Morgen komt er weer een ander artikel, pinky promise!

2015-06-25-2015-DaintyRibbons.com-01

1. Kruidvat Hair Repair Anti-Klitspray
Ik heb vrij fijn haar dat heel snel in de knoop zit. Nog voor ik mijn tangle teezer kocht (die heel goed werkt voor mijn haar), was ik op zoek naar een anti-klitspray om de knopen er makkelijker uit te krijgen na het douchen. Ik probeerde deze van kruidvat en verwachtte er eigenlijk niet veel van omdat deze heel goedkoop is. Maar hij werkt echt verrassend goed. Mijn knopen gaan er sneller uit en hij ruikt lekker. Voor zijn prijs moet je het ook zeker niet laten. Deze ga ik waarschijnlijk nog wel eens opnieuw kopen als mijn andere producten op zijn.
Dit merk is dierproefvrij.

2. Bath and Body Works Anti Bacteriële Handgel in Fresh Picked Blackberries
Ik bestelde deze handgel ooit op Ebay omdat ik er zo benieuwd naar was. De prijs die ik toen betaalde viel reuze mee, dus why not. Ik moet zeggen dat ik deze heel fijn vind, maar vind ik het de moeite om ze nog een keer van Amerika te laten komen? Neen, tegenwoordig heb je hier hele goede alternatieven voor. Bovendien test Bath and Body Works op dieren, dus ik ga deze niet opnieuw kopen.
Dit merk is niet dierproefvrij.

3. Bourjois Beautify Me! Velvet Shower Cream
Deze douchegel van Bourjois kwam ik ooit in de wibra tegen voor een mini prijsje dus ik nam hem mee. Douchegel kan je nooit genoeg hebben en geraakt altijd wel op, dus waarom niet. Ik ben niet zo kieskeurig als het op douchegel aankomt, zolang ze goed ruiken en mijn huid niet uitdrogen. Deze voldeed aan beide dingen, dus ik vond hem prima. Opnieuw kopen ga ik hem niet per se direct doen, simpelweg omdat ik nog wel even toekom.
Dit merk is dierproefvrij.

4. Sensationail Gel Cleanser
Deze zat in de Senationail starter kit. Of deze goed werkt? Geen idee, ik vind dat nogal moeilijk te zeggen bij zo’n cleanser. :p Hij verwijderde het plaklaagje na het aanbrengen van gellak, maar dat doen andere cleansers ook gewoon. Of ik deze opnieuw koop weet ik nog niet, omdat ik op dat gebied denk ik gewoon voor de goedkoopste zal gaan.
Dit merk is dierproefvrij.

5. Kruidvat Nail Polish Remover Non Acetone
Ook op gebied van nagellak remover ga ik meestal gewoon voor de goekoopste. Ik verkies dan wel meestal een remover zonder acetone. Deze van Kruidvat werkte prima voor mij. Toch ga ik hem waarschijnlijk niet snel opnieuw kopen om de simpele reden dat ik de potjes waar je je vinger in moet ronddraaien veel handiger vind.
Dit merk is dierproefvrij.

Hebben jullie onlangs nog iets opgemaakt?

6 Comments

 1. Bibiane 14 september 2015

  Ik maak echt elke maand een fles nagellak remover op, woeps… En een oogpotloodje van Essence
  Bibiane onlangs geplaatst…Maar wat met advertorials/sponsored posts….?My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Haha, moet kunnen he


 2. Mariebeauty 15 september 2015

  Leuke producten, ik denk dat iedere beautyjunkie elke maand wel een fles nagellak remover op maakt!
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Catrice • shine appeal fluid lipstick.My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Ik maak het eerlijk gezegd niet elke maand op, maar ik gebruik wel vaak zo’n potje waar je je vinger in moet draaien


 3. beautifulday4makeup 15 september 2015

  Ik vind het zo zonde dat bath and bodyworks op dieren test.
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Halen jullie er elke avond je make-up af? Philosophy Purity Made Simple CleanserMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 september 2015

   Ja inderdaad! Ik ga binnenkort misschien naar Amerika en zou anders echt supergraag kaarsen van daar kopen, maar helaas testen ze wel op dieren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge