Stash Trash #7

Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden om mijn opgemaakte producten en mini reviews ervan te zien, want ik heb opnieuw een stash trash voor jullie. Hierna komen er nog 2 van dit soort artikelen en vanaf dan zal ik mijn opgemaakte producten in een video laten zien. Dat zal dus ook niet zo vaak zijn als op dit moment, want nu laat ik telkens maar 5 producten zien. Dus, Let’s Go!

2015-06-25-2015-DaintyRibbons.com-01

1. Kruidvat Body Butter in Pink Grapefruit & Lemon
Het is voor mij ondertussen wel duidelijk dat Kruidvat steeds leukere producten uitbrengt en zeker niet moet onderdoen aan andere merken. Ook van deze body butter heb ik enorm genoten. De geur grapefruit van The Body Shop is mijn all time favoriet en daarom wou ik ook deze grapefruit versie wel een proberen! En ja hoor, ook deze vond ik heerlijk! Opnieuw kopen ga ik niet doen, om de simpele reden dat ik voorlopig nog meer dan genoeg body butters heb!
Dit merk is dierproefvrij.

2. Lush Herbalism Gezichtsreiniger
Een hele tijd geleden ondertussen vroeg ik in de Lush winkel in Aken om advies voor een reiniger voor mijn huid. Ze raadden me deze aan, maar ik moet zeggen dat ik niet overtuigd ben. Dit is een groene, brokkelige substantie die niet lekker ruikt en waarvan je een klein stukje in je handen moet nemen om zo je gezicht te reinigen. Ik vond hem heel onhandig in gebruik en heb hem uiteindelijk zelfs niet opgemaakt omdat hij uitgedroogd was. Verder liet hij altijd een plakkerig laagje achter op mijn huid wat ik al helemaal niet fijn vond. Nope, deze koop ik niet opnieuw!
Dit merk is dierproefvrij.

3. Hema Cream Eyeshader
Deze vond ik terug in m’n stash toen ik een beetje probeerde op te ruimen. Deze oogschaduw stick is zo enorm oud dat hij gewoon weg moest. Bovendien vond ik hem ook niet zo fijn omdat hij creast en omdat het geen twist up was. Geen aanrader als je het mij vraagt, maar ik weet zelfs niet of deze nog wel te koop zijn.
Dit merk is dierproefvrij.

4. Essence Like a New Love Parfum
Ook deze kocht ik al een hele tijd geleden. Deze rook enorm zoet als ik het me goed herinner en vond ik wel prettig om mee op reis te nemen vanwege het formaat. Opnieuw kopen doe ik niet omdat ik ondertussen andere geurtjes heb die ik beter vind!
Dit merk is dierproefvrij.

5. Urban Decay Primer Potion
Dit was de allereerste keer dat ik de Primer Potion probeerde en ik was ontzettend teleurgesteld. Later ontdekte ik dat het gewoon kwam doordat het exemplaar dat ik kocht al te oud was toen ik het kocht en daardoor dus nooit gewerkt heeft zoals het zou moeten. Ik besloot een nieuw exemplaar te kopen en ben sindsdien helemaal verliefd op deze oogschaduw basis! Ik heb ondertussen een backup hiervan die ik in mijn shoplog van Parijs ook liet zien!
Dit merk is dierproefvrij.

Hebben jullie deze producten al geprobeerd?

9 Comments

 1. beautifulday4makeup 29 september 2015

  Hihi je hebt echt lekker veel opgemaakt de laatste maanden
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Nu moet ik niet meer naar de kapper voor een Blow-Out – Clic ‘n Curl RollersMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 september 2015

   Al deze Stash Trash artikels zijn wel van een heel aantal maanden hoor Het lag hier gewoon allemaal er ik vergat er telkens een artikel over te maken Maar ik ben er bijna door en daarna ga ik het af en toe in video vorm doen!


 2. Nicole 30 september 2015

  Wat een leuke producten heb je opgemaakt!
  Nicole onlangs geplaatst…3x Victoria’s Secret Ultra-Moisturizing Hand And Body CreamMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 30 september 2015

   Dankjewel


 3. Anneleen-Teasistars 2 oktober 2015

  Ik denk dat ik hetzelfde probleem heb met mijn primer potion… Ik zal dus ook eens een nieuw exemplaar moeten kopen dan Het herbalism masker reinigde dat wel goed ondanks dat het niks voor jou was?

  Beantwoorden
  • Romina 2 oktober 2015

   Je moet eens een testertje op je hand proberen! Je merkt onmiddelijk het verschil tussen een oude die slecht is geworden en een goede. Althans ik merkte direct verschil tussen de mijne (die slecht was en niet werkte) en de tester in de winkel. En daarom besloot ik een nieuwe te kopen en het nog een kans te geven en daar ben ik heel blij mee!


  • Romina 2 oktober 2015

   Oh Herbalism, goh, het is alleszins niets om makeup mee te verwijderen en aangezien ik er geen schoon gevoel van kreeg door het plakkerige laagje, kan ik niet zeggen dat het goed reinigde.. Ik vond het persoonlijk niet zo’n fijn product..


 4. Valerie 9 oktober 2015

  Die bodybutter van het Kruidvat is zo fijn!
  Valerie onlangs geplaatst…New: Sophia Webster x Barbie Slip-On SneakerMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 10 oktober 2015

   Inderdaad! Als de mijne op zijn zou ik deze misschien nog wel eens kopen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge