Stash Trash #8

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stash trash artikel maakte waarin ik liet zien welke producten ik opmaakte of weggooide. Vandaag is het weer zover. Benieuwd wat ik van deze producten vond en of ik ze opnieuw zou kopen? Kijk snel verder!

bob style wigs

1. John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Shampoo

Als eerste een shampoo die je haar blonder zou moeten maken. Hiervan merkte ik niet veel, maar ik vond het wel een prima shampoo! Ga ik hem opnieuw kopen? Dat niet. Ik heb shampoos die ik op dit moment veel liever gebruik!

2. Bourjois Magic Nail Polish Remover

Dit soort potjes om je nagellak te verwijderen, ik kan niet meer zonder. Ook deze van Bourjois vond ik heel fijn. Niet mijn absolute favoriet want die van Hema vind ik net ietsje fijner, maar toch wel een heel fijn product!

3. Lush Popcorn Lip Scrub

Ik gebruik zelden lip scrub, maar als ik het gebruik, is het eentje van Lush. Deze popcorn versie vond ik heel fijn, maar hij droogde jammer genoeg uit waardoor hij toch echt de vuilbak in moest. Dat was wel mijn eigen fout, omdat ik de scrub simpelweg niet vaak genoeg gebruikte. Ik heb ondertussen een nieuwe lip scrub van Lush, maar deze keer de Bubblegum versie. Beide zijn heel fijn en zou ik zeker nog een keer kopen.

4. Delia Mineral Velvet Skin Concealer

Deze concealer kocht ik ooit in de Wibra. Wat me toen bezielde, ik weet het niet, want dit is zonder twijfel de slechtste concealer die ik ooit probeerde en ik gooi hem dan ook gewoon weg. Hij is lang nog niet op maar hij dekt totaal niet en doet eigenlijk helemaal niets voor mij. Absoluut geen aanrader en hoewel hij super cheap was, ik zou hem niet opnieuw kopen.

5. Perfect Care Lippenbalsem

Deze lippenbalsem kocht ik een keertje op een marktkraampje toen ik samen met mama met de juweeltjes van Tutto Bello zelf een kraampje openhield. De lippenbalsem werkte op zich wel goed, maar hij was zo enorm romig, dat ik hem als het ware geplet heb in de huls tijdens het smeren. Echt totaal niet stevig en ik heb hem dan ook gewoon moeten weggooien. Ik zou ook deze dus niet opnieuw kopen.

6. Bioderma Sensibio Micellair Water voor de gevoelige huid

Een enorm gehyped product, waar ik nog steeds de enorme hype niet rond begrijp. Ik vind dit een prima micellair water, don’t get me wrong, maar je vind tegenwoordig micellaire waters op de markt die een stuk goedkoper zijn en evengoed of zelfs beter werken. Ik denk dan meteen aan het Sublime Soft Verzachtend Micellair Water van L’Oréal. Dit is een stuk goedkoper en werkt volgens mij beter dan Bioderma om make up te verwijderen. Deze koop ik dus niet opnieuw. Jammer genoeg ook die van L’Oréal niet, aangezien L’Oréal niet dierproefvrij is.

7. Garnier Ultra Doux Voedend Masker Voor Blond Haar

Dit is een maskertje dat ik een hele tijd geleden van mijn oma kreeg. Ze vond dit in haar kast en gebruikte het zelf niet en aangezien ik de enige van haar kleinkinderen ben met blond haar, en dit masker nog gewoon goed was, kreeg ik hem. Ik vond dit echt een fantastisch maskertje. Mijn haar blonder maken deed het niet, maar het zacht maken deed het als geen ander! Nadat ik dit masker had gebruikt, kon ik niet van mijn haar blijven! De enige reden waarom ik deze niet opnieuw koop, is omdat Garnier niet dierproefvrij is.

Hebben jullie ervaring met deze producten?

18 Comments

 1. Mariëlle 11 november 2015

  Leuk om te zien! Wat jammer dat die concealer tegenvalt, ik ben wat dat betreft ook erg kieskeurig!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Kiehl’s Iris Extract Activating TreatmentMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Thanks! Ja hij deed voor mij echt niets helaas..


 2. Nicole 11 november 2015

  Wat leuk om weer te zien! Ik vind Bioderma zo een enorm fijn product.
  Nicole onlangs geplaatst…Catrice Even Skin Tone Beautifying FoundationMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Het is zeker een fijn product, maar ik vind het persoonlijk te duur voor wat het doet. De goedkopere alternatieven doen het minstens even goed vind ik


 3. beautifulday4makeup 11 november 2015

  Heb je liever de bubblegum of liever de popcorn lipscrub?
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Klaar voor een winterlip? Essence lipstick in I am YoursMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Hmm, lastige keuze Ik vind ze allebei erg fijn! Het verschilt enkel in geur. De bubblegum is wat zoeter, waar ik wel van hou, maar ik denk dat ik volgende keer weer de popcorn neem. Kwestie van beetje af te wisselen, als is die ook erg zoet Ik heb niet echt een voorkeur eerlijk gezegd, beide zijn ze heel fijn en erg zoet, de bubblegum gewoon net iets zoeter!


 4. Tania 11 november 2015

  Ik vind de Bioderma wel goed werken. Ik koop die wel altijd in Frankrijk waar ze een stuk goedkoper zijn.
  Tania onlangs geplaatst…Lush | Christmas 2015My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ja Bioderma werkt zeker heel goed, maar ik vind persoonlijk dat de goedkopere micellaire waters minstens even goed werken.


 5. Saraya 11 november 2015

  Je hebt fijne producten opgemaakt
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Lip product Addict Tag:My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Thanks!


 6. Delphine 22 november 2015

  Haha “wat mij bezielde weet ik niet!” :p spijtig van de concealer. Ik vind trouwens de Micellair water van Bioderma zeer zacht en goed. Grappig hoe meningen en huidtypes zo verschillen!
  Delphine onlangs geplaatst…BH Cosmetics concealer & foundation paletteMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Haha Ja het micellair water van Bioderma is zeker goed, maar ik vind de goedkopere alternatieven persoonlijk minstens even goed Maar dat is inderdaad een beetje persoonlijk afhankelijk van je huidtype


 7. Anneleen - Teasistars 24 november 2015

  Ik volg je helemaal in het micellair water! Ik heb er onlangs nog een artikel van gelezen in de krant over een dermatoloog die de micellaire waters eens onder de loep had genomen en zelf zei dat ze eigenlijk allemaal hetzelfde waren van samenstelling (enkel de concentratie van de bestanddelen verschilde)! Hij zei dus zelf dat je absoluut geen dure micellaire reiniger moet kopen, de goedkope van bvb kruidvat eigen merk is zeker even goed!
  Wel wil ik zeker ook eens een lip scrub van lush proberen! Deze heb ik immers nog nooit gebruikt

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Dat verbaasd me eerlijke gezegd echt niet. Ik merk ook weinig verschil in micellaire waters. Ik merk bij sommigen wel een beetje verschil, maar vaak vind ik de goedkopere versies minstens even goed als de duurdere. Ik zie dus niet echt een rede om nog een duur micellair water te kopen En de scrub van Lush is heel fijn en zeker de moeite om eens te proberen!


 8. Petra Verdienen 26 november 2015

  Ik wist dat niet van Garnier dus vanaf nu koop ik hun producten ook niet meer

  Beantwoorden
  • Romina 29 november 2015

   Ik koop ze ook niet meer, al vind ik het wel jammer.. Maarja, er zijn tal van andere leuke merken die niet op dieren testen


 9. Pauline 2 december 2015

  Wat een super toffe titel, hahah!

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Thanks! Ik wou graag iets anders dan ‘opgemaakt’ ofzo, dus heb dit bedacht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge